Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliyim, eşim de bir insan ben de keza, başıma gelmesinden ya da allah korusun ama şeytana uymaktan en çok korktuğum şeydir ihanet. Her kim olursa olsun, evlatları uğruna buna katlanmamalı. Malesef geçim derdi denen bir şey var o konuda size ve endişenize hak versem de, artık tazminat konusunda mahkemeler tamamen kadının arkasında. Tavuk g.tü tövbe tutmaz derler,çocuklarının karısının rızkını, zamanını, sadakatini başkasına verebilmiş bir adamı, değil ağlasa, kabe duvarında tövbe etse bile bence affetmeyin. Eminim çocuklarınıza yetecek kadar güçlüsünüzdür.

Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.
Yapmayın Allah aşkına ya. Mesele tamamen sizsiniz. Zira bu adamın cinsinin bozuk olduğu çok önceden belliymiş, şüpheleriniz varmış ama üçüncü çocuğu da yapmışsınız. Şimdi laf söyleyince de kesin kazayla oldu der, geçersiniz. Valla böyle bir adamdan çocuk yapma ihtimalim olsa, alt tarafa komple beton döktürür de kullanmam gerekirse. Baştan durumu kabullenmişsiniz, gözüme sokmadıkça yaşar giderim diye düşünmüşsünüz ama adam en yapmaması gereken şeyi yapıp, gelip gözünüze sokmuş olayı. Eee aslında affedip, "çocuklarım hatırına boşanmıyorum" hikayesiyle devam edeceğiniz çok belli ama... Hatta bu şimdi belli olan bir şey de değil, siz 3 yıl önce karar vermişsiniz zaten buna. Ama şimdi bu ahlaksız herifle iyice yüz göz olunca azıcık gurur yapmışsınız tabi. Ona da şükür diyelim, ne diyelim. Arkadaşlar demiş, üstünüze mal mülk yaptırın. Evi alın, kendi hesabınız olsun, paranız olsun. Çünkü bu pis herif bu adiliği tekrar yapacak. En azından o zaman imkansızlıklar diye ağlamazsınız da, doğru olanı yaparsınız.

3 yıldır imam nikahlı mı yaşamışlar??! Ve yine kadın bırakmasaymış devam ediceklermiş yani? Ayıptır günahtır ya .. valla ne desem bilemedim Allah yardımcınız olsun.. ama o adama adam demem ben,erkek evladi hemde oluşmamışından..

• Beğen
Reactions: 000
Diğer kadın eşinizi aldatmasaymış eğer, kimbilir ne kadar daha sürecekti bu ilişki.

Malesef bir kere yapan yine yapar, muhtemelen affedeceksiniz ama bilin ki bu aldatma tekrarlanacak.. işe giremezmisiniz tekrar? Ayrilmasaniz bile hem maddi ve guven anlaminda kendinizi daha iyi hissedersiniz

Tek mantıklı
yol
adliye koridorları
başka neyapabilirsinizki bu durumda .
aldatan aldanır derler oh oda aldatılmış

Bir de çocukları var sanırım yorumlardan anladığım. Affetseniz bile o kadınla ömür boyu çocuk için görüşecekler. Belki zamanla eşinin siniri geçecek kadınla tekrar bir şeyler yaşayacak.

Bana bu şekilde aldatılmak tek gecelik aldatılmaktan daha kötü geliyor, çünkü ortada duygu var. O kadını eşim diye insanlarla tanıştırmıştır, birlikte gezmeye, alışverişe gitmişlerdir. Kadın belli eşinin iş yerine gitmiştir, iş yerindekiler durumu biliyordur, senin için üzülmüşlerdir. Bilemiyorum bana bunlar daha kötü geliyor. Affetseniz de eşiniz devam eder bence, bir de kendini haklı çıkartır.
Madem çok iyi bir insan, çok iyi bir baba (ki çocuklarına ayırması gereken zamanı elin kadınıyla geçirmiş) sizi mağdur etmesin. Size bir ev versin, çocukların ihtiyaçlarını karşılasın, ödesin nafakanızı. Ama emin olun siz boşanmaya kalkınca gözünde o kadından daha kötü olacaksınız. Benim eşim de dahil boşanırken hepsi çirkefleşir.

Merhaba konunuzu okudum üzücü bir durum yaşayan bilir derler sizde yaşıyorsunuz içinizde neler kopuyor kimbilir.. insanlara fikrini sorun tabi ki ama en önemlisi sizin ne dediğiniz ne düşündüğünüz uzaktan davulun sesi hoş gelir üzülmeyim takmayın deseniz de illa zordur yalnız eşinizden size hastalık da geçebilir allah korusun neler oluyor kusuruma bakmayın lütfen Hakkınızda hayırlısı olsun ben diyebiliriz

Adam 3 yıldır basbayağı ilişki yaşarken 3 çocuğunu düşünmemiş size mi kaldı tasası? Itiraf edince daha onurlu bir duruma dönüşmüyor. Yaptığı cok adice. Sadece sizi degil çocuklarıni da aldatmis. Ayrıca boşanmak dünyanın sonu degil. Olayı dramatize etmeyin. Ben de boşanmış zorluklar çekmiş bir annenin evladıyım. Misler gibi büyüdük. Isı gücü olan akli basında bir kadınım. Iyi ki zamanında annem onurlu ve güçlü davranmış ve boşanmış. Yoksa cok daha mutsuz bir hayat bizi bekleyecekti.

Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.
Şaka mısınız yahu :D
Benim annemde 2 küçük çocukla ayrıldı,bilmem kaç bin liralık borç ödedi. Kendi barışmanıza böyle kılıf uydurmayın.
Annem babamın aldattığını öğrendiğinde evden kovdu, bakın sadece öylesine 1 2 haftalık bir ilişkiydi bu. Şayet babam annemi 3 yıl biriyle imam nikahı şekilde kalarak aldatsaydı annem ibreti alem olsun diye tüm Türkiye'de rezil ederdi ki bu potansiyele sahip bir kadın. Tabi benim annem gururlu bir kadındı, gururlu bir kadın bunu gururuna yedirip o adamla evli kalmaz.
Ha şunu da söyleyeyim böyle birşey den şüphelendiğiniz halde çocuk yapmaktan geri kalmamışsınız, bravo.

İmkansızlık olarak tanımladığınız veya eşinizin size imkan olarak sunduğu şeyler neler? Eleştirmek için sormuyorum anlamaya çalışıyorum. Örneğin bakıcınız düzenli yardımcınız vs gibi şeyler var mi? Veya ayda ne kadar para veriyor eşiniz?

• Beğen
Reactions: 000
3 çocuğun sahibi olacak adam düşünecekti bunu hanımefendi, hiçte düşünmemiş o yuvaya ihanet ederken 3 yıl veya bir gün ve bir an. Farketmez. birde keyif sigarası yakmıştır.
Kusura bakmasın konu sahibi, kendine değer vermeyene biz mi değer verelim
Kadınlar bu durumda 2 gruba ayrılır demiştim, daha fazla konuşmaya gerek yok zira ayrı dünyaların insanlarıyız.
Bu kadar keskin konuşma tükürdüğünü yalatır hayat

3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.

Iki çocuk annesi olarak kesinlikle katılmıyorum. Anne olunca anlarsınız. Anne ilk başta çocuklarina örnektir. Gururlu, dik durmayi ilk biz öğretiyoruz çocuklarımıza. Biz herhangi bir bahaneyle aldatılmayi, yalanı, yalnisi signeye çekersek yarın öbür gün çocuğumuz da kendi gururunu herhangi bir bahane ile ayaklar altına alır. Aldatılmayi signeye çeker. Kötü (!) insanları yanında tutar. Ilk örnek her zaman annedir. Bu durumda baba zaten şerefsizin önde gideni, o mu çocuklara örnek olacak? Annelik sizin düşündüğünüz gibi birşey degil bence. Eşligi ve ebeveynligi böyle durumlarda ayrı tutmak lazım

Ben de aldatildim ogrendigim an evden ayrildim bosanma davasi acmistim. Konu sahibi 3 cocuk sahibi calismayan bir kadin. Gercekten cok zor Allah yardimcin olsun.

Arkadaşlar mesajlarınızı hayretle okuyorum ya. Tükürdüğünüzü yalatır diyen mi dersin, büyük konuşma başına gelir mi dersin ne ararsan var. :KK70:
Adam kadını tek bir kere değil 3 yıl aldatmış. Yani 1 günlük bir ilişki değil 1095 günlük bir ilişki.. Anlatabildim mi? En az 100 kere buluşmuşlar görüşmüşler, cinsellik yaşamışlar. Bunu hanginiz hazmrdebilir? Hanginiz affedip barışabilirsiniz? Ben söyleyeyim gururlu kadınlar gerekirse aş yemez taş yer, çocuklarına bir şekilde bakar yine o rezil adama mecbur olmaz. İmkansızlıktan bahsetmeyin yahu.
Annemle ben nerelerden geldim, makarna mantı almak için evde bozuk para aradığımız günlerden geliyorum ben. Canım annem gururuna yediremedi hiçbir zaman barışmaya. Öğrendiği gibi bastı tekmeyi. Bir sürü borçla. Tahsili de yoktu, ortaokul mezunuydu.. Tekstilde gecesine gündünüze kattı çalıştı, çababalı ve yükseldi. Yapan yapıyor yani boşu boşuna burada ahkam kesmeye gerek yok. Çocuk meselesine gelince kardeşime ben baktım, o da küçüktü. Siz düşünün ya ortaokuldaki kızınızın küçücük kardeşine yemek yaptığını, sofra hazırladığını evi temizlediğini.
Ben annemden böyle gördüm, böyle işittim. Her zaman gururun ve sadakatin sevgiden daha önce olduğunu öğütledi, öğretti. Ve eminim eğer boşanmayı bizi huzursuzluk ve mutsuzluğa mahkum etseydi, ona olan saygım, hayranlığım azalırdı. Gözümde gurursuz ve güçsüz bir kadın olurdu. Canım annem, iyiki var. Bizi bu hayata o kazandırdığı için, onun gibi gururlu ve güçlü bir kadının kızı olduğum için kendisiyle gurur duyuyorum.

Gecmiste cok buyuk konustum, 10 cocugum olsa birakirim derdim. Ama simdi durum cok zor gozukuyor ve gelecskten korkuyorum. Zaman kötü cocuklar hep boyle ufak kalmayacak her anlarını dusunuyorum, okuldaki ilk gunleri, sinav zamanlaei, mezuniyetleri, universite zamanlari en onemlisi evlilikleri😔

O zaman niye 3 cocuk? Yani uzun zamandir şüphe var ve en küçügü 1 yaşinda. Çocuklari daha önce düşünmeliydin.

Aslinda biliyordun alsatildiğini, üstüne çocukta yaptin, yani kabul ediyorsun durumu. Sorun zaten çocuklar değil, sen kendi düzenini bozmak istemiyorsun. Neticede çocuk için süper değil, aldatan bir baba ile, bozuk evliliğik içinde büyümek ama boşanmayacağina göre...

En azindan cuzi bir miktar altin iste yada ev araba senin üstünde olsun. Birşey oldumu, biraz güvencen olsun.

Allah yardımcınız olsun. Onurlu davran hemen bosan demeyecegim. Insanlarin neler yaşadığını ancak kendileri bilir. Once dusunun tasinin ayrilmayi belli bir surece yayin.

Kabul etmek gerekir ki baska bir kadinla yatip kalkan bir adami kimsenin ici almaz. Hicbir sey olmamis gibi yolunuza devam etmeniz maalesef mumkun degil. Bu gercek de rehberiniz olsun.

Maddi gucunuz yok. Gidecek yeriniz yok. Kendinize yeni bir hayat kurmak icin oncelikle guclenin bu ihanetin hem maddi hem manevi bir bedeli var ve esiniz onu odemeli. Sartlarinizi koyun. Esiniz kendinden bagimsiz yeni bir duzen kurmali size madem agliyor madem pisman.

Kavga gurultuyle kilic kusanip bosanmak yerine yumusak bir gecis olacak sekilde ayrilmayi yonetmeniz sizin lehinize olacak diye düşünüyorum.

Eşin seninle resmi nikahlı evli.3 çocuğu var senden. Gidiyor bir şekilde bir kadınla tanisiyor gayet mutlu mesut, senin haberin yokken - ki imam nikahı yapmış senin haberin yok, iznin yok nasıl geçerli oluyor? Bildiğin zina yapmış oluyor, sorun öğrenin - o kadar mutlu ki ben onunla da evleneyim diye beraber gidip imam nikahı yapıyorlar. Kocan senin ve çocuklarin gözünün içine baka baka yalan söyleyip, sizleri yalnız bırakıp o kadının koynuna giriyor. Mutlaka senin anladığını farketti ya da o kadının gelip sana söylemesinden korktuğu için güya itiraf etti sana. (Eminim ki kadın onu karına söylerim yuvani yıkarım diye tehdit etmiştir.) o kadın da güya bu adamı aldattığı için ayrılmış. (burda kadının kötü kadın olduğunu anlatmaya çalışmış. Olur da Bırgun seninle konuşmak isterse yüz verme inanma demek istemiş) bi de yemeğe çıkarıp itiraf ediyor paşa. Hiç kivirmasin olan bu.

En küçük çocuğunuz 1 yaşında siz 3 yıldır şüpheleniyorsunuz eşinizin bir şeyler çevirdiğinden? Boşanmamak adına peşine düşmemişsiniz üstüne muhtemelen yine boşanmamak adına kocanız eve bağlansın diye 3.çocuğu yapmışsınız. Şimdi de diyorsunuz ki 3 çocuğum değil tek çocuğum olsaydı farklı olurdu. Hayır olmazdı. Siz boşanmazsınız ama çocuğunuz olduğu için değil. Kendi hayat standardınız, alıştığınız düzen bozulmasın diye boşanmazsınız o yüzden ne kılıf bulun ne çocuklarımın karne günü, evliliği diye dramatize edin. Ek olarak anne baba boşanıyor, baba çocuktan boşanmıyor. Sorun buysa karne gününde, düğün vb durumlarda birbirinizi iki saat idare edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X