Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi sizin gibi nice kadinlar var aldatilan ama bosanmayan.
Yani ben anlayamadim sizi pek.. siz zaten bosanmak istemiyorsunuz. Yani karariniz net.
Bizden ne duymak istiyorsunuz?

Ya da kendinizi kandiriyorsunuz suan.. önceden 10 cocuk olsa bosanirdim diyen bir kadin gururludur.

Ama tahmin etmissiniz daha önce. Ve gururunuzu ayaklar altina almamak icin görmezden gelmissiniz.

Sizin suan tek derdiniz bence esinizin size bunu itiraf etmesi. Ve onu affettiginizde onun gözündeki sizin ne hale gelecegi.. ?

3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.

Tesekkurler. Icim icime sigmiyor yarin kizimin karne gunu ve bana zehir oldu bu gece. Midem bulaniyor elim ayagim isinmiyor buz gibi. Yasayan bilir ne diyelim.

3 güzel yavrunun hatırına bir kere daha denemeyi.. affetmemeyi ama geçmişte bırakabilmeyi bir şans daha vermeyi hak ediyor bence her evlilik. Anne değilim. Olmaya çabalıyorum. Ama bence anne olmak yeri gelince kadınlık gururunu bir kereye mahsus olmak kaydıyla ikinci plana atabilmek demektir. Kolay olan vay sen beni aldattın mı diye gemileri yakmak.. çok zor olur.. belki aylarca sadece anne baba olacaklar evin içinde, aylarca birlikte olmayacaklar, kadın adamın yüzüne bakmayacak, adam hatasıyla eve sığmaya çalışacak.. demiyorum ki iki günde gurursuzca tamam boşver deyip yola devam edecekler.. ama denemedim belki düzelirdi pişmanlığı yaşamamak için deneyebilir konu sahibi. En ufak hatasında kati şekilde bitirmek kaydıyla.
3 çocuğun sahibi olacak adam düşünecekti bunu hanımefendi, hiçte düşünmemiş o yuvaya ihanet ederken 3 yıl veya bir gün ve bir an. Farketmez. birde keyif sigarası yakmıştır.
Kusura bakmasın konu sahibi, kendine değer vermeyene biz mi değer verelim
Kadınlar bu durumda 2 gruba ayrılır demiştim, daha fazla konuşmaya gerek yok zira ayrı dünyaların insanlarıyız.

Konu sahibi sizin gibi nice kadinlar var aldatilan ama bosanmayan.
Yani ben anlayamadim sizi pek.. siz zaten bosanmak istemiyorsunuz. Yani karariniz net.
Bizden ne duymak istiyorsunuz?

Ya da kendinizi kandiriyorsunuz suan.. önceden 10 cocuk olsa bosanirdim diyen bir kadin gururludur.

Ama tahmin etmissiniz daha önce. Ve gururunuzu ayaklar altina almamak icin görmezden gelmissiniz.

Sizin suan tek derdiniz bence esinizin size bunu itiraf etmesi. Ve onu affettiginizde onun gözündeki sizin ne hale gelecegi.. ?

Tespitleriniz cok yerinde. Aynen son soylediginiz soru cumlesindeyim ama bir tarafim da bitirmekten yana. Karmakarisik darmadaginim yani.

Yok artık ya bu nasıl bir midedir
Adam bir kere değil yüzlerce kere aldatmıs yetmemiş nikah kıymıs suanda belki hala dinen evli
Bir yasında cocukları varmıs yani söyle düşünün siz hani eşinizle cocuk sahibi olmak istiyorsunuz ya suanda eşiniz bi sizle sevişiyor bi gidip baska kadınla sevişiyor ve siz hamile kalkyorsunuz adam buna devam ediyor ve cocugunuz oluyor adam hala buna devam ediyor
Nasıl kaldırabilirsiniz hata dediginiz bir kere yapılır bu bile isteye hayat kurmus adam baska evlerde

3 çocuğun sahibi olacak adam düşünecekti bunu hanımefendi, hiçte düşünmemiş o yuvaya ihanet ederken 3 yıl veya bir gün ve bir an. Farketmez. birde keyif sigarası yakmıştır.
Kusura bakmasın konu sahibi, kendine değer vermeyene biz mi değer verelim
Kadınlar bu durumda 2 gruba ayrılır demiştim, daha fazla konuşmaya gerek yok zira ayrı dünyaların insanlarıyız.
Evli mi değilsiniz evlenme ihtimaliniz mi yok nedir bilmiyorum.. büyük konuşmaktan kınamaktan hiç mi korkmuyorsunuz.. birgün bu konuma düşmeyeceğinizin garantisi var mı..

Yok artık ya bu nasıl bir midedir
Adam bir kere değil yüzlerce kere aldatmıs yetmemiş nikah kıymıs suanda belki hala dinen evli
Bir yasında cocukları varmıs yani söyle düşünün siz hani eşinizle cocuk sahibi olmak istiyorsunuz ya suanda eşiniz bi sizle sevişiyor bi gidip baska kadınla sevişiyor ve siz hamile kalkyorsunuz adam buna devam ediyor ve cocugunuz oluyor adam hala buna devam ediyor
Nasıl kaldırabilirsiniz hata dediginiz bir kere yapılır bu bile isteye hayat kurmus adam baska evlerde
Doğru.. inkar edemem.. ama her hatalı insan ikinci bir şansı hak eder diyorum ben. Konu ne olursa olsun adam belki gerçekten çok pişman.. gerçekten de asla bir daha benzer hata yapmayacak.. ama üçüncü en ufakta kesin biter.

Evli mi değilsiniz evlenme ihtimaliniz mi yok nedir bilmiyorum.. büyük konuşmaktan kınamaktan hiç mi korkmuyorsunuz.. birgün bu konuma düşmeyeceğinizin garantisi var mı..
Haha evliyim, dünyanın hali belli olmaz tabi fakat ben kendimden eminim bir gün bana böyle aşağılık bir şeyi yaparsa ona kapıyı açacağım ve gidecek, işte bu kadar. Neyini anlamıyorsunuz? Benim psikolojim benim sağlığımdan daha mı önemli bir adam? Vah vah yazık ki ne yazık şaşırıyorsunuz tabi normaldir size iyi geceler :işsiz:

Ben asla boyle bir sey yasamam, benim esim yapmaz derdim. Allah affetsin baskalarini da cok kinadim. Kinadigini yasamadan olmezsin derlerdi inanmazdim. Ama her sey biz insanlar icin.

Haha evliyim, dünyanın hali belli olmaz tabi fakat ben kendimden eminim bir gün bana böyle aşağılık bir şeyi yaparsa ona kapıyı açacağım ve gidecek, işte bu kadar. Neyini anlamıyorsunuz? Benim psikolojim benim sağlığımdan daha mı önemli bir adam? Vah vah yazık ki ne yazık şaşırıyorsunuz tabi normaldir size iyi geceler :işsiz:

Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.

Tespitleriniz cok yerinde. Aynen son soylediginiz soru cumlesindeyim ama bir tarafim da bitirmekten yana. Karmakarisik darmadaginim yani.

Ozaman söyle söyliyeyim. Esinizin.. kendisine, size ve evliligine karsi saygisi olsaydi zaten arkanizdan bu isleri cevirmezdi.

Yani zaten saygi duymamis size. Zaten birakin size saygi duymasini kendisine saygi duymasi imkansizdir aldatan birinin.

Ona sizden af dilemesini degil kendinden dilemesini isteyin. Zira Kendine ihanet etti öncelikle.
Yalanlar icerisinde bir hayat yasamis.

Bilmiyorum ama esiniz gibi birinin daha baska rezillikleri de vardir diye düsünüyorum.
Böyle bir insan bir yuvayi ayakta tutamaz, babalik yapamaz..

Iyi bir hayat yasadiginizi sanmiyorum. Kötünün iyisi diye katlaniyorsunuz sadece sanirim...

Yasiniz kac?

Doğru.. inkar edemem.. ama her hatalı insan ikinci bir şansı hak eder diyorum ben. Konu ne olursa olsun adam belki gerçekten çok pişman.. gerçekten de asla bir daha benzer hata yapmayacak.. ama üçüncü en ufakta kesin biter.
Bir kere değil yüzlerce kere aldatmıs göre göre göstere göstere yahu el insaf
Nasıl empati kuramazsınız anlayamıyorum
Neye pişman ayrıca kendisi aldatılmıs diye ayrılmıs aldatılmasa devam edicek herşeye

Inanin burda mesele esim degil, mesele 3 ufak cocugum ve imkansizliklarim. Elim kolum bagli.
En çokta onlar için mücadele et o zaman, ağla diz çök ama sonra kalk oradan, kalk ve çocuklarınla kendine güzel bir hayat kur, senin hayatın hayat değil, kendine değer ver, bir ömür psikolojisi bozuk kocasının ihanetini unutamamış mutsuz huysuz bir anne olacaksın çocuklarına. Herkes bir değil, bilemem ben senin kafa yapını, bu söylediklerim sana birşey ifade etmez, diyecek birşeyim yok

Ozaman söyle söyliyeyim. Esinizin.. kendisine, size ve evliligine karsi saygisi olsaydi zaten arkanizdan bu isleri cevirmezdi.

Yani zaten saygi duymamis size. Zaten birakin size saygi duymasini kendisine saygi duymasi imkansizdir aldatan birinin.

Ona sizden af dilemesini degil kendinden dilemesini isteyin. Zira Kendine ihanet etti öncelikle.
Yalanlar icerisinde bir hayat yasamis.

Bilmiyorum ama esiniz gibi birinin daha baska rezillikleri de vardir diye düsünüyorum.
Böyle bir insan bir yuvayi ayakta tutamaz, babalik yapamaz..

Iyi bir hayat yasadiginizi sanmiyorum. Kötünün iyisi diye katlaniyorsunuz sadece sanirim...

Yasiniz kac?

30 yasindayım, gercekten burda ne anlatsam cok uzun olacak. Cok acmak istemiyorum ama kotunun iyisi degil gercekten iyi durumdayim. Bu olay harici kotu hic bir aliskanligi yok sigara dahil. Dini vecibelerini yerine getiren biri. Burda bir komsuma, arkadasima anlatsam inanmaz bu yasadiklarima.

Ekonomik özgurlugum olsa ve hiç cocugum olmasa ya da tek cocuk olsa yine başa çıkabilirdim. Ama su durumda elimi kolumu baglayan imkansizliklar😔
En azından süründürün.
Böyle sakin karşılarsanız eşiniz başka bir kadın daha bulur. Bu kez bahanesi acı çekiyordum o kadına sığındım olur.

Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.

Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.

Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis

Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.

Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.
Arap ülkelerinde yaşıyor olsaydık şu an eşinizin iki eşli hayatı vardı. Şu an kumanız var resmen. Ayrıca kesin kadın intihar etmiştir he he biz de yedik. Milli erkek yalanı. Beni zorladı, aklımı çeldi, ben istemedim ama o yalvardı, ayrılacaktık ama beni bırakmadı, intihar etti, tehdit etti....... ne zaman yeni güncelleme gelecek bu yalanlara. Hepsi aynı arkadaş

En çokta onlar için mücadele et o zaman, ağla diz çök ama sonra kalk oradan, kalk ve çocuklarınla kendine güzel bir hayat kur, senin hayatın hayat değil, kendine değer ver, bir ömür psikolojisi bozuk kocasının ihanetini unutamamış mutsuz huysuz bir anne olacaksın çocuklarına. Herkes bir değil, bilemem ben senin kafa yapını, bu söylediklerim sana birşey ifade etmez, diyecek birşeyim yok

Tesekkurler.

30 yasindayım, gercekten burda ne anlatsam cok uzun olacak. Cok acmak istemiyorum ama kotunun iyisi degil gercekten iyi durumdayim. Bu olay harici kotu hic bir aliskanligi yok sigara dahil. Dini vecibelerini yerine getiren biri. Burda bir komsuma, arkadasima anlatsam inanmaz bu yasadiklarima.
Ya din konusu yasak ama, islamda zaten 4 kadına kadar hak tanınıyor, kocan için normal yani bu durum, kendini haklı bile görür içten içe.
Ama burası Türkiye cumhuriyeti, zina davası aç, hakkın olanı al, madem kocan varlıklı, bir ev ve çocuklarına nafaka, sende lütfedip bir işe gir ve mutlu hayatına devam et, ne diyeyim daha nasıl tavsiye vereyim? Banlanma ihtimalim bile var din konusu konuştuğum için, ona rağmen sana yardım etmek için akıl verdim, ama senin boşanmaya niyetin yok e benimde diyecek virşeyim yok

Aldatıyor ama dindaaar demek doğru mu sizce. Çok dindarsa İslam da aldatmanın cezasını da biliyordur. Güya zina olmasın diye dini nikah da yapmış. Bi gülme geldi şimdi. Uyanıklığa bak. Aldatıyor ama İçkisi sigarası yok, dindaaar demek durumu kurtarmaz. İki sene sonra başka kadından çocukla gelip buna da bakıver derse ne yapacaksınız. Ama dindar mı diyeceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X