Konu sahibi Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Bir üye de yazmış önceki sayfalarda, lütfen test yaptırmayı ihmal etmeyin. Herhangi bir cinsel hastalık durumu olmamıştır inşallah.

Diğer konu ise çok hassas bir şey. Koşullarınızı vs. bilen sizsiniz. Biz ne önerince yardımcı oluruz bilemiyorum. Elinizi kolunuzu bağlı hissediyorsunuz. Allah hayırlı kararı kalbinize ilham etsin inşallah.
Lütfen doktor işini ihmal etmeyin, hemen randevu alın.
Bu arada
Eşiniz aldatılınca size söylemiş, yoksa daha devam edecek kısmına ben de takıldım. Diğer arkadaşlar gibi.
Şimdi bu adam size söylemeyip hemen yeni birini bulsa yine şüpheden öteye gidemezdiniz belli bir süre daha. Size söylemeyip hemen birini bulabilirdi.
Ağlaması, vicdan yapması, imam nikahı kıyması aldatılmanın ağır gelmesi ve itiraf etmesi..
Bu kadına karşı sadece cinsel değil, duygusal bir şeyler de hissettiğini düşündürdü bana. Eşiniz acı çekmiş görünüyor çünkü.
Ya da diğer kadın eşine söyleyeceğim diye tehdit etti. Eşiniz de önlem aldı. Biz söz konusu kişileri tanımadığımız için bu kadar olasılık sunabiliriz.
Şunu da gözardı etmeyin. Yarın bir gün bu kadın pişmanım tekrar görüşelim diye ortaya çıksa eşiniz dik durabilecek mi? Yoksa biraz nazlanıp yelkenleri suya mı indirecek? Siz bu endişe ile yaşayabilecek misiniz?
Bundan sonra ne olacağını bilemiyoruz ama her ihtimale karşı maddi manevi haklarınızı güvenceye alın. Nasıl olur evliyken bilmiyorum, bilen varsa önerebilir belki.
Boşanma aşamasına gelirse aldattığını nasıl kanıtlayacaksınız, bunları da bir yandan düşünmek iyi olabilir.
İnşallah pişmanlığında samimidir, tekrar aynı hatalara inşallah düşmez diyorum ama sizin B ve C planlarına ihtiyacınız var bence.
Belki bu süreçte iş durumunu araştırmayı düşünebilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.