Aldatılma kanıtı

medidxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
38
64
88
40
Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyor IMG_20201129_122702.webp

Canım, hayatım diye konuşuyorlar ama arkadaşlar öyle mi? Bir saniye bile durmayın o evde. Yüzsüz herif bari yürekli olsun itiraf etsin sorduğun zaman. Umarım çalışma imkanınız vardır. Bu adama muhtaç olmadan kendi kendinize güzel bir hayat kurun.
Evden neden gidemediğinizi anlamadım ama. İş bulun bence önce nafakayı düşünmeden önce. Bu adama güven olmaz ondan gelecek paraya ben olsam güvenmeZdim.

Slm arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim şüohelerimden en son yakın takibe aldım cuma gecesinde whatsapını laptop tan açtımki yazışmalar banada düşsün diye dün sabah dışarı çıktı bende hemen açtım yazışma aşağıdaki gibi bunun üzerine eşim hemen sildi yazışmayı numarayı aradım kadın açtı daha sonra eşimi aradım bekleyemedim çünkü kim diye sorunca eski işyerimden yakın arkadaşım kadın evli barklı falan dedi sonra tekrar kadını aradım düşündüğünüz gibi birsey yok biz iyi arkadaşız arkadaşız dedi. Benden ve kızımdan kadının haberi var. bildiğiniz aldatma belgesi ne yapayım bu arada hersey normalmiş gibi davranıyor şuan cocuğu mu alıp gidemem evi ona bırakmam ev kayınvalidemin üzerine nasıl yol izleyeyim boşanma aşaması nasıl oluyorEki Görüntüle 2729896
Üzmeyin kendinizi bende zamanında benzer bir süreç yaşadım. Kesin kararlıysanız dişli bir avukat ile tazminat kazanma ihtimaliyle boşanırsınız.

Fakat okuduğum kadarıyla yazışmalar eğer bu kadarsa aldatma kanıtı olmayabilir.

Siz bu konuşmayı eşinizin önüne serip BU NASIL ARKADASLIK demediniz mi? Eger size zarar vermeyecegini düşünüyorsaniz "en gec bir haftaya boyle yakın bi arkadas ediniyorum o zaman kendime, güzelmiş sevdim bu fikri" diyin bence. Hayatimli canimli konuşacağınız bi isyeri arkadasi size de lazim o halde. Bakalim buna ne diyebilecek. Terbiyesiz ahlaksiz herif

Üzmeyin kendinizi bende zamanında benzer bir süreç yaşadım. Kesin kararlıysanız dişli bir avukat ile tazminat kazanma ihtimaliyle boşanırsınız.

Fakat okuduğum kadarıyla yazışmalar eğer bu kadarsa aldatma kanıtı olmayabilir.
Hayatim demiş daha ne kanıtı olacak.
Kim arkadaşına hayatim der kadin kadına hadi neyse der ama hangi erkek der bal gibi aldatmış tek yazışmayla kalinmamis bence.... konu sahibi çok uzuldum adınıza aldattığı bariz ortada artık gerisi size kalmış hakkınızda hayırlısı olsun

Umarım mesajın ekran görüntüsünü almışsınızdır. Madem arkadaşça konuştuklarını söylüyorlar, ben olsam kadının kocasını bulup ona da yollarım mesajları... Rezil olsunlar.

Bu arada WhatsApp web mesajları delil sayılmıyor ,hatta siz suçlu sayılıyorsunuz özel hayatın ihlalinden Geçenlerde öyle bir haber görmüştüm
Eşinin whatsapp webi açık unuttuğunu söylerse suç sayılmayabilir. Yazışmaları tesadüfen gördüğünü iddia edebilir

Siz bu konuşmayı eşinizin önüne serip BU NASIL ARKADASLIK demediniz mi? Eger size zarar vermeyecegini düşünüyorsaniz "en gec bir haftaya boyle yakın bi arkadas ediniyorum o zaman kendime, güzelmiş sevdim bu fikri" diyin bence. Hayatimli canimli konuşacağınız bi isyeri arkadasi size de lazim o halde. Bakalim buna ne diyebilecek. Terbiyesiz ahlaksiz herif

Canım, hayatım diye konuşuyorlar ama arkadaşlar öyle mi? Bir saniye bile durmayın o evde. Yüzsüz herif bari yürekli olsun itiraf etsin sorduğun zaman. Umarım çalışma imkanınız vardır. Bu adama muhtaç olmadan kendi kendinize güzel bir hayat kurun.
Evden neden gidemediğinizi anlamadım ama. İş bulun bence önce nafakayı düşünmeden önce. Bu adama güven olmaz ondan gelecek paraya ben olsam güvenmeZdim.
Calışıyorum çok şükür bu ev eşimin annesinin üzerine ama tadilatından tututanda tüm eşyalarına kadar benim emeğim var ayrıca ben sıkıntı çekerken o bu evde rahat rahat oturacak şuan sgk sız çalışıyor bu tarz durumlarda nafakada cok az diye biliyorum oyüzden ben çıkmak istemiyorum bu evden

Normalde karşı taraf ile muhatap olunmasını doğru bulmuyorum ama arkadaşız diyip sizi salak yerine koymaya çalışmış resmen.Madem arkadaşlar yazışmaları eşine gönderin kadının bakalım bir erkek tarafından arkadaşça kabul edileecek mi
Aynı şeyi söyledim eşine göndereyim kabul edecek mi merak ediyorum diye

Back
X