Aldatılma Korkusu

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar güzel bir ilişkim var.Erkek arkadaşımın şu zamana kadar bir yanlışını görmedim.
Ama yakın arkadaş çevremde hatta akrabalarımda bile çok iğrenç aldatılmalara şahit oldum.Gerçekten nasıl olur bu dediğim olaylardı…
Bu beni kötü etkiledi sanırım kendi sevgilime sarıyorum sürekli bu konuda ondan söz istiyorum
Artık ona da sinirleniyor haklı olarak.Kıskançlık yapmam tabi ki benim olduğu gibi onun da normal kız arkadaşı olabilir.Zaten çalıştığı ortamda da çok kız yok.Sadece aldatılmaktan korkuyorum.En çok da aldatılıp yakalayamamaktan aptal yerine konulmaktan…

Şüpheleneceğin bir şey yokken karşı tarafı bu şekilde sıkmak ilişkinize zarar verir bir süreden sonra çocuk sıkılır bırakabilir. Mutlu giden bir ilişkiniz varsa gereksiz paranoya düşüncelerinle bozma erkekler bazı konularda çokta zeki değil aldatma gibi bir durum olursa elbet bir yerden falso verir

Haklısınız fazla sıkıyorum galiba

Aldatılmaktan korkmak, kırılmaktan korkmak, üzülmekten korkmak.. yaşamaktan korkmak demek bu, ölüm de var ya en nihayetinde. Ancak telkinle bunu almak zor, sevgilin anlayışlıysa zamanla söner bence ama tabi profesyonel yardım hep en kesin çözüm

Ben de böyleydim önceki yaşadıklarımdan ve gördüklerimden dolayı fobi gibi olmuştu o kırılmışlığı ve salak yerine konulmayı istemiyordum asla ama yine başıma geldi maalesef .

içinden şunu telkin et eğer bir gün bunu yaşarsan evet üzülürsün ama hayat devam eder yine gülersin yine seversin, herkes kendi vicdanına yakışanı yapar. darlaman kontrol etmen de hiç bir şeye engel olmaz

Korkarsan olur hiç bu konuda korkum yok aldatırsa basarım tekmeyi hayatımı yaşarım tek erkek onlar mı dolu valla kendi bilir bakış açımı da gayet iyi bilir benimki. Aldatırsa kapının yolunu biliyor

Sürekli bu konuyu ona açarsanız aklına sokmuş olursunuz

Korkarsan olur hiç bu konuda korkum yok aldatırsa basarım tekmeyi hayatımı yaşarım tek erkek onlar mı dolu valla kendi bilir bakış açımı da gayet iyi bilir benimki. Aldatırsa kapının yolunu biliyor
Şu modda olmak lazım

Eklentiler

• images (5).webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…