- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Şüpheleneceğin bir şey yokken karşı tarafı bu şekilde sıkmak ilişkinize zarar verir bir süreden sonra çocuk sıkılır bırakabilir. Mutlu giden bir ilişkiniz varsa gereksiz paranoya düşüncelerinle bozma erkekler bazı konularda çokta zeki değil aldatma gibi bir durum olursa elbet bir yerden falso verirMerhaba kızlar güzel bir ilişkim var.Erkek arkadaşımın şu zamana kadar bir yanlışını görmedim.
Ama yakın arkadaş çevremde hatta akrabalarımda bile çok iğrenç aldatılmalara şahit oldum.Gerçekten nasıl olur bu dediğim olaylardı…
Bu beni kötü etkiledi sanırım kendi sevgilime sarıyorumsürekli bu konuda ondan söz istiyorum
Artık ona da sinirleniyor haklı olarak.Kıskançlık yapmam tabi ki benim olduğu gibi onun da normal kız arkadaşı olabilir.Zaten çalıştığı ortamda da çok kız yok.Sadece aldatılmaktan korkuyorum.En çok da aldatılıp yakalayamamaktan aptal yerine konulmaktan…
Haklısınız artık kendimi dizginleyeceğimKaba bir deyim vardır eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye, bilir misiniz? Şuan onu yapıyorsunuz haberiniz olsun.
Allah kimseye yaşatmasın inşallahYaşayamazsın o zaman
Yapacağı varsa yapar zaten
Ve bir iki en fazla üç yakalanır
Şüpheleneceğin bir şey yokken karşı tarafı bu şekilde sıkmak ilişkinize zarar verir bir süreden sonra çocuk sıkılır bırakabilir. Mutlu giden bir ilişkiniz varsa gereksiz paranoya düşüncelerinle bozma erkekler bazı konularda çokta zeki değil aldatma gibi bir durum olursa elbet bir yerden falso verir
Haklısınız fazla sıkıyorum galibaŞüpheleneceğin bir şey yokken karşı tarafı bu şekilde sıkmak ilişkinize zarar verir bir süreden sonra çocuk sıkılır bırakabilir. Mutlu giden bir ilişkiniz varsa gereksiz paranoya düşüncelerinle bozma erkekler bazı konularda çokta zeki değil aldatma gibi bir durum olursa elbet bir yerden falso verir
Aldatılmaktan korkmak, kırılmaktan korkmak, üzülmekten korkmak.. yaşamaktan korkmak demek bu, ölüm de var ya en nihayetinde. Ancak telkinle bunu almak zor, sevgilin anlayışlıysa zamanla söner bence ama tabi profesyonel yardım hep en kesin çözümMerhaba kızlar güzel bir ilişkim var.Erkek arkadaşımın şu zamana kadar bir yanlışını görmedim.
Ama yakın arkadaş çevremde hatta akrabalarımda bile çok iğrenç aldatılmalara şahit oldum.Gerçekten nasıl olur bu dediğim olaylardı…
Bu beni kötü etkiledi sanırım kendi sevgilime sarıyorumsürekli bu konuda ondan söz istiyorum
Artık ona da sinirleniyor haklı olarak.Kıskançlık yapmam tabi ki benim olduğu gibi onun da normal kız arkadaşı olabilir.Zaten çalıştığı ortamda da çok kız yok.Sadece aldatılmaktan korkuyorum.En çok da aldatılıp yakalayamamaktan aptal yerine konulmaktan…
Ya sen niye böylesin herseyin negatifBenim kuzenimde 8 senelik ve çok büyük aşk yaşadığı sevgilisi tarafından aldatıldı. Hiç beklemezdi. Erkek milletine asla güvenmeyin
Ben de böyleydim önceki yaşadıklarımdan ve gördüklerimden dolayı fobi gibi olmuştu o kırılmışlığı ve salak yerine konulmayı istemiyordum asla ama yine başıma geldi maalesef .Merhaba kızlar güzel bir ilişkim var.Erkek arkadaşımın şu zamana kadar bir yanlışını görmedim.
Gerçekten çok doğru söylediniziçinden şunu telkin et eğer bir gün bunu yaşarsan evet üzülürsün ama hayat devam eder yine gülersin yine seversin, herkes kendi vicdanına yakışanı yapar. darlaman kontrol etmen de hiç bir şeye engel olmaz
Ahahah sadece erkekler konusunda negatifim hepsi şerefsizYa sen niye böylesin herseyin negatif
Sürekli bu konuyu ona açarsanız aklına sokmuş olursunuzMerhaba kızlar güzel bir ilişkim var.Erkek arkadaşımın şu zamana kadar bir yanlışını görmedim.
Şu modda olmak lazımKorkarsan olur hiç bu konuda korkum yok aldatırsa basarım tekmeyi hayatımı yaşarım tek erkek onlar mı dolu valla kendi bilirbakış açımı da gayet iyi bilir benimki. Aldatırsa kapının yolunu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?