Aldatılma Korkusu

Bende aptal yerine konmaktan çok korkarım ve kondumda. Dünyanın en karakterli en karıyla kızla işi olmazmis bana köpek olan ilişkim beni aldattı aptal yerine koyup. Neyden korkarsan başına gelir ve belli ettiğin an kesinlikle onu kafasına yerlestiriyo erkek aran acilignda kötü olduğunda intikamını öyle alıyor

İnsan en çok korktuğu şeyleri çeker. Korkma. Olacağı varsa olur zaten.

Bi şüpheli durumu yoksa boşuna darlamayin, aldatan ve aldatilan tadidiğim insanlar var kim ne yaparsa kendine yapar

Bu kadar obsesyon haline getirirseniz muhtemelen aldatılırsınız zaten bir gün (bkz. varsayım yasası) (bkz. çekim yasası)
Sakin olun, bugüne ve şimdiye odaklanın. Herşeyin yolunda olduğunun farkına varın, ilişkinizi tadını çıkarın.

Çok güvenme ama gözün üstünde olsun bunuda belli etme tabi relax gözük güveniyorum izlenimi ver ama %100 güvenme erkek milletine.

eşşeğin aklına karpuz kabuğu sok sen sonra aldatılmazsın bekle.

Of sorma neler gördüm neler ama vesvese bu insan düşünüp konuşup kafasında bu konuyu büyütmemeli ben arada il dışı göreve gidiyorum hatta bazen ülke dışı eşimde beş gün evde yok , dokuz gün evde şekilde çalışıyor yani kimsenin ruhu duymaz düşünüp konuşsam kendime ederim en iyisi konuşmamak düşünmemek ve uyanık olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…