• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma korkusu

vallahi allah razı olsun içim bir tuhaf oldu en ufak şöyle güzel söz duyunca rahatlıyorum kendi kendime kuruntu yapıyorum değil mi öyle olsa bile hayat devam ediyor. daha 23 yaşındayım annem sürekli "bak bu çocuk çok temiz bunu elinden kaçırma" tarzı konuştukça ben panikliyorum hayatta başka şansım yokmuş gibi
23 mu? 🤣 23 yasinda tek sansim bu diye dusunmek nasil bir kafadir yahu... Daha karsina neler neler cikacak. Sahsen ben hep soylerim 25 yasimdan once sevdigim kisilerden biriyle evlenseydim kesin bosanirdim 2-3 yilda. Cunku ben 25-26 yasinda daha yeni yeni kafamin oturmaya basladigini hissetmistim. 23te daha yeni ergenlikten cikmissin, beynin daha yeni oturmaya basliyo. Tabii ki hayat arkadasini erken yasta bulan da vardir ama bence baya dusuk ihtimal. Bunlari dusunmek icin cok gencsin. Olacagi varsa olur bi sekilde. Olmayacaksa kendini yirtsan yine olmaz. Yasin okuyacam dedigin icin dindarimsi biri oldugunu farz ediyorum. Biraz akisina birakmak lazim.

Ayrica bu forumda zaten problemi olan insan yaziyor. Normal hayati olan, mutlu evliligi olan gelip burda ay cok mutluyuz diye konu acacak degilya. Zaten memleketin yuzde kaci bu forumda bi dusun bakalim. Yani burda gordugun kucuk bir kesim asla erkeklerin ya da evliliklerin tamamini temsil etmiyor. Senin ilk yapman gereken sey burdan uzak durmak. Madem bu kadar etkileniyosun...

inan ki öyle oldu kendisi de evet 3 gündür bir tuhafsın aşkım dedi ama ben saçma bir şekilde hayır senden asla sıkılmam cevabını duymak istedim deseydi kendime gelicektim belki şuan yemin ederim işten izin alıp kalkıp izmire gidip aşkım benden sıkılmazsın asla dimi diyip ağlayıp ikna olmadan dönmemek var ben panik atak hastasıydım arkadaşlar senelerce ergenlikten önce antidepresan kullanmaya başladım düne kadar iyiydim kafayı yiycem şimdi
Canım bende de kaygı bozukluğu var fakat keşke bu platformda çeşitli şeyler okuyup etkilendiğini soylemeseydin şuan ister istemez sevgilin bu kız en ufak şeyden etkileniyor diye düşünüyor çünkü bu izlenimi sen verdin yarın bir gün manipüle etmeye çalışabilir keşke bunları düşünüp öyle hareket etseydin zaten eğer ki bu şekilde davranmaya devam edersen sıkılmaya başlar diye düşünüyorum kaygılarını daha fazla belli edip sevgilinin eline koz verme evliyim ve eşim kaygılı bir insan olduğumu biliyor çünkü ben de çoğu zaman elimde olmadan kaygilandigimi belli ediyorum yaptığı hatalar karşısında ve kendi hatalı olmasına rağmen beni manipüle etmeye çalışıyor işte off yoruyosun yok işte eve geliyorum huzur yok bilmem ne hatasını kabul etmeyip kaygı bozuklugumu kullanıp beni suçluyor ve suçlu çıkarmaya çalışıyor ama diyorum ki bak benim rahatsız olduğum konular bunlar duzeltirsen mutlu olurum bu şekilde üzülüyorum anlamiyor benim hatam varsa düzeltmeye çalışırım ama sen düzeltmeye çalışmak yerine sanki seni suçluyormuşum gibi davranıp sorumluluk almayıp sorumluluğu bana yüklüyorsun ama anlamıyor o yüzden ne kadar da kaygilansan bunu aleyhine çevirme derim aldatma konusuna gelince bende de aynı korku var çünkü eski sevgilim aldatmisti yıllarca kendime gelemedim yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum seni o yüzden çok iyi anlıyorum ama böyle davranmak kendi topugumuza sıkmak demek ne yazık ki o yüzden şüpheyle yaşamanın ne sana ne de karşındakine faydası var o yüzden kim sana nasıl davranıyorsa o şekilde davran kimse vazgeçilmez degil ayrıca kimse kimsenin ne yapıp ne yapmayacağına garanti veremez kaldı ki kendin bile yarın ne hissedecegini nasıl davranacağını bilemezsin sevgilin de bilemez o yüzden senden asla sıkılmam dese de yalan olur çünkü belki sen ondan sıkılacak sin veya hiç birbirinizden sıkılmayacaksınız bunu sadece Allah bilir ve Zaman gösterir aldatırsa da dünyanın sonu değil ki bir gün geçiyor sonuçta bu dünyada sonsuza kadar yasamayacagiz ki o yüzden hiçbir şey kalıcı değil şunu da unutma kimse yaptığını yaşamadan ölmüyor

23 mu? 🤣 23 yasinda tek sansim bu diye dusunmek nasil bir kafadir yahu... Daha karsina neler neler cikacak. Sahsen ben hep soylerim 25 yasimdan once sevdigim kisilerden biriyle evlenseydim kesin bosanirdim 2-3 yilda. Cunku ben 25-26 yasinda daha yeni yeni kafamin oturmaya basladigini hissetmistim. 23te daha yeni ergenlikten cikmissin, beynin daha yeni oturmaya basliyo. Tabii ki hayat arkadasini erken yasta bulan da vardir ama bence baya dusuk ihtimal. Bunlari dusunmek icin cok gencsin. Olacagi varsa olur bi sekilde. Olmayacaksa kendini yirtsan yine olmaz. Yasin okuyacam dedigin icin dindarimsi biri oldugunu farz ediyorum. Biraz akisina birakmak lazim.

Ayrica bu forumda zaten problemi olan insan yaziyor. Normal hayati olan, mutlu evliligi olan gelip burda ay cok mutluyuz diye konu acacak degilya. Zaten memleketin yuzde kaci bu forumda bi dusun bakalim. Yani burda gordugun kucuk bir kesim asla erkeklerin ya da evliliklerin tamamini temsil etmiyor. Senin ilk yapman gereken sey burdan uzak durmak. Madem bu kadar etkileniyosun...
doğru çok haklısınız şuanda da sadece gelen cevapları okuyorum diğer konulara bakmamaya çalışıyorum. teşekkür ederim

inan ki öyle oldu kendisi de evet 3 gündür bir tuhafsın aşkım dedi ama ben saçma bir şekilde hayır senden asla sıkılmam cevabını duymak istedim deseydi kendime gelicektim belki şuan yemin ederim işten izin alıp kalkıp izmire gidip aşkım benden sıkılmazsın asla dimi diyip ağlayıp ikna olmadan dönmemek var ben panik atak hastasıydım arkadaşlar senelerce ergenlikten önce antidepresan kullanmaya başladım düne kadar iyiydim kafayı yiycem şimdi
Bunu yaparsan adam bu psikopat manyak galiba diye düşünür direk ayrılır senden
Kimseye bu kadar bağımlı olma gitmek isteyen gider bağlasan tutamazsın

Back
X