- 23 Aralık 2024
- 45
- 16
- 3
- 23
- Konu Sahibi waifukisara
Arkadaşlar merhaba. işyerinde full bu forumda takılır ve ilişki başlıklarında olurum genelde. pazar gününden beri sürekli aldatılan boşanan eşlerin yazılarını okuyorum ve psikolojim bozuldu hemen etkilenen birisiyim. bir ilişkim var o izmirde ben bursadayım, birkaç ay sonra aile tanışması olacak ciddiyiz kısacası. geçen günlerde de "hayatım beni sevdiğini nerden anladın?" dediğimde "senin yanındayken hiç sıkılmıyorum" dedi. bu cümle beni hem sevindirdi hem de inanılmaz korkuttu hiç hoşuma gitmedi. bir gün sıkılırsa evli de olsak sevgili de olsak ayrılıcaz diye düşündüm. dün de onunla görüntülü konuşurken bu konuyu açtım "ben böyle bir forumda bu tarz şeyler okuyorum vs. sen bana böyle bir şey demiştin ya beni bu bu şekilde ürküttü cümlen" diye. "hayatım yani yanında sıkıldığım insanla neden beraber olayım" dedi ben bilmiyorum panik atak geliyor gibi. daha düne kadar sevgilimle çok relax konuşurdum nolduysa bu forumda okudum ettim kendi kendime bir korku yarattım saatler sonra cevap verirdi mesela bazen işteyken bende aynı şekilde şuan yarım saat yazmasın ölecem panikten nolur birisi bir şey desin zaten secita 10 mg kullanıyorum bu kaygı bozukluğundan ötürü bir tane daha atacaktım şimdi vazgeçtim sakinleşmeye çalışıyorum.