• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma korkusu

vallahi allah razı olsun içim bir tuhaf oldu en ufak şöyle güzel söz duyunca rahatlıyorum kendi kendime kuruntu yapıyorum değil mi öyle olsa bile hayat devam ediyor. daha 23 yaşındayım annem sürekli "bak bu çocuk çok temiz bunu elinden kaçırma" tarzı konuştukça ben panikliyorum hayatta başka şansım yokmuş gibi
E senin de güzel özelliklerin var o niye seni kaybetmekten bu kadar korkmuyor? Öyle düşün. Ayrılık olursa o kaybeder😏
Mesela ben 23 yaşındayken hayatımda olan ve bundan daha iyisini bulamam dediğim sevgilimle şu an kıyaslama bile yapmadığım bi adamla evliyim. Her zaman daha iyisi vardır 😌

E senin de güzel özelliklerin var o niye seni kaybetmekten bu kadar korkmuyor? Öyle düşün. Ayrılık olursa o kaybeder😏
Mesela ben 23 yaşındayken hayatımda olan ve bundan daha iyisini bulamam dediğim sevgilimle şu an kıyaslama bile yapmadığım bi adamla evliyim. Her zaman daha iyisi vardır 😌
ahahahsha çok haklısınız, allah mesut etsin hep güzel günleriniz olsun sevindim adınıza:KK200: vallahi yakı arkadaşım olsun, sevgilim olsun, ailem olsun hayatımın merkezi ben değil onlar oluyor. kendime vereceğim değeri onlara veririm. kendimi görmem aynaya bakarken onları görürüm. zaten şuan ki sevgilimle beraber olduğumuzdan beri bana sürekli " aşkım bayılıyorum sana maşallah dünyadaki en güzel en özel insanlayım" vs der üniversitede gördüm onu ama tanışmaya cesaret edemedim benden hoşlanmaz diye bunu kendisine söylediğimde şaşırdı "sen benimle tanışmak isteseydin ben çok utanırdım sen çok güzelsin bende cesaret edemezdim" dedi bu sözleri benim özgüvenimi yerine getirdi ama buna rağmen telaş ederim ondan daha akıllısı daha temizi daha güzel sohbeti olanı daha yakışıklısı olmaz olamaz diye

ahahahsha çok haklısınız, vallahi yakı arkadaşım olsun, sevgilim olsun, ailem olsun hayatımın merkezi ben değil onlar oluyor. kendime vereceğim değeri onlara veririm. kendimi görmem aynaya bakarken onları görürüm. zaten şuan ki sevgilimle beraber olduğumuzdan beri bana sürekli " aşkım bayılıyorum sana maşallah dünyadaki en güzel en özel insanlayım" vs der üniversitede gördüm onu ama tanışmaya cesaret edemedim benden hoşlanmaz diye bunu kendisine söylediğimde şaşırdı "sen benimle tanışmak isteseydin ben çok utanırdım sen çok güzelsin bende cesaret edemezdim" dedi bu sözleri benim özgüvenimi yerine getirdi ama buna rağmen telaş ederim ondan daha akıllısı daha temizi daha güzel sohbeti olanı daha yakışıklısı olmaz olamaz diye
Ya şu lafların tadını çıkar işte adamın aklına saçma salak şeyler sokup kendini bir şey sanmasına ve totosunun arşa çıkmasına izin verme lütfen. Gene çok sev çok beğen öl bit ama çaktırmaaa

Ya şu lafların tadını çıkar işte adamın aklına saçma salak şeyler sokup kendini bir şey sanmasına ve totosunun arşa çıkmasına izin verme lütfen. Gene çok sev çok beğen öl bit ama çaktırmaaa
ahahahah bazen diyor zaten hayatım benim kaşlarım eşit değil diye o an "hayır hayatımm senden yakışıklısı yok ölürüm sana cvanımıniçi" diycem onun yerine "yoo aşkım gayet düz herkesin ufak eşitsizliği var" der geçerim :KK39:

sonuna kadar haklısınız bende bu düşüncenin, kaygının saçma olduğunun farkındayım. bu tarz düşünceler normal değil, kuruntu. sadece bu tarz düşündüğünüz oldu mu hiç, nasıl sakinlediniz merak ediyorum. ve dediğiniz gibi artık okumayacağım başka bir aktivite yapacağım kitap okumak, sudoku vs
Kaygı saçma değil aslında günlük yaşadığımız duygulardan sadece biri, sizinki kadar yoğun olanlara bildiğim kadarıyla kaygı bozukluğu deniyor ve kontrol altına alınabilir, zaten siz tedavi alıyorsunuz şu an sanırım, ne güzel farkındasınız da şu sıralar sakin olup tetikleyiciden bir süre uzak durun bence, ben sadece sağlıkla alakalı konularda yoğun kaygı yaşarım onun dışındaki çoğu şey umrumda değil açıkçası, erkek arkadaşım (eşim) benden sıkılmış sıkılsın, yenisini bulurum ne var yeter ki bana bir şey olmasın ahahahahah. Çok düşünmeye başladığımda tempolu yürürüm ya da kitap okurum bu arada.

O kaygı bende de var . Bu ilişkimde had safhaya çıktı . Ya da normalde zaten olan duygularımı tetikledi . İşteyken mesaj gelmediğinde tetikleniyorum . Her gün mutlaka iletişimimiz oluyor bazen çok fazla konuşur bazen dün içinde hiç yazmaz . Hissettirmemek için o kadar çaba harcıyorum ki ama o kaygı hissini anlatamam . Zaten psikolojik destek alıyorum. Yönetmeye calısıyorum

Kaygı saçma değil aslında günlük yaşadığımız duygulardan sadece biri, sizinki kadar yoğun olanlara bildiğim kadarıyla kaygı bozukluğu deniyor ve kontrol altına alınabilir, zaten siz tedavi alıyorsunuz şu an sanırım, ne güzel farkındasınız da şu sıralar sakin olup tetikleyiciden bir süre uzak durun bence, ben sadece sağlıkla alakalı konularda yoğun kaygı yaşarım onun dışındaki çoğu şey umrumda değil açıkçası, erkek arkadaşım (eşim) benden sıkılmış sıkılsın, yenisini bulurum ne var yeter ki bana bir şey olmasın ahahahahah. Çok düşünmeye başladığımda tempolu yürürüm ya da kitap okurum bu arada.
aynen öyle, ilaç sadece bir destek bu durumu yönetmem lazım. bende sizin gibi düşünmeyi çok isterim kendime bu durumu aşılayacağım. çok teşekkür ederim :KK200:

O kaygı bende de var . Bu ilişkimde had safhaya çıktı . Ya da normalde zaten olan duygularımı tetikledi . İşteyken mesaj gelmediğinde tetikleniyorum . Her gün mutlaka iletişimimiz oluyor bazen çok fazla konuşur bazen dün içinde hiç yazmaz . Hissettirmemek için o kadar çaba harcıyorum ki ama o kaygı hissini anlatamam . Zaten psikolojik destek alıyorum. Yönetmeye calısıyorum
aynen öyle her ilişkide yaşıyorum bilmiyorum sizde öyle misiniz. kesinlikle öyle diğer anlattıklarınızda bende durum aynı şekilde. siz napıyorsunuz peki tavsiyeler benim sadece anlık içimi rahatlatıyor. sonrasında tekrar panikliyorum insanlar ne kadar güzel sakin bu konuda allahım içime rahatlama ver diyorum.

aynen öyle her ilişkide yaşıyorum bilmiyorum sizde öyle misiniz. kesinlikle öyle diğer anlattıklarınızda bende durum aynı şekilde. siz napıyorsunuz peki tavsiyeler benim sadece anlık içimi rahatlatıyor. sonrasında tekrar panikliyorum insanlar ne kadar güzel sakin bu konuda allahım içime rahatlama ver diyorum.
Benim en çok bu ilişkide tetikledi . Boşandıktan sonraki ilk ilişkim farklı bir çok kaygım var . Onun hareketleri de pek alışık olmadığım türden . Anlayış gösteriyor şekil alıyor bana göre . Ama beni deli dürtüyor işte bazen . Psikologum kendini gözlemle dürtüsel davranma davranacağın zaman bana yaz diyor dediğini yapmaya çalışıyorum. Suan için böyle

Arkadaşlar merhaba. işyerinde full bu forumda takılır ve ilişki başlıklarında olurum genelde. pazar gününden beri sürekli aldatılan boşanan eşlerin yazılarını okuyorum ve psikolojim bozuldu hemen etkilenen birisiyim. bir ilişkim var o izmirde ben bursadayım, birkaç ay sonra aile tanışması olacak ciddiyiz kısacası. geçen günlerde de "hayatım beni sevdiğini nerden anladın?" dediğimde "senin yanındayken hiç sıkılmıyorum" dedi. bu cümle beni hem sevindirdi hem de inanılmaz korkuttu hiç hoşuma gitmedi. bir gün sıkılırsa evli de olsak sevgili de olsak ayrılıcaz diye düşündüm. dün de onunla görüntülü konuşurken bu konuyu açtım "ben böyle bir forumda bu tarz şeyler okuyorum vs. sen bana böyle bir şey demiştin ya beni bu bu şekilde ürküttü cümlen" diye. "hayatım yani yanında sıkıldığım insanla neden beraber olayım" dedi ben bilmiyorum panik atak geliyor gibi. daha düne kadar sevgilimle çok relax konuşurdum nolduysa bu forumda okudum ettim kendi kendime bir korku yarattım saatler sonra cevap verirdi mesela bazen işteyken bende aynı şekilde şuan yarım saat yazmasın ölecem panikten nolur birisi bir şey desin zaten secita 10 mg kullanıyorum bu kaygı bozukluğundan ötürü bir tane daha atacaktım şimdi vazgeçtim sakinleşmeye çalışıyorum.
Siz Bursada, sevgiliniz İzmirde yaşarken ne sıklıkla yüz yüze görüşüyorsunuz ?

Benim en çok bu ilişkide tetikledi . Boşandıktan sonraki ilk ilişkim farklı bir çok kaygım var . Onun hareketleri de pek alışık olmadığım türden . Anlayış gösteriyor şekil alıyor bana göre . Ama beni deli dürtüyor işte bazen . Psikologum kendini gözlemle dürtüsel davranma davranacağın zaman bana yaz diyor dediğini yapmaya çalışıyorum. Suan için böyle
tam olarak bu gerçekten böyle deli şeytan dürtüyor sanki yoktan yere kafada bir şey üretiyorsunuz değil mi? ne iyi psikologmuş maalesef benim öyle bir durumum yok

tam olarak bu gerçekten böyle deli şeytan dürtüyor sanki yoktan yere kafada bir şey üretiyorsunuz değil mi? ne iyi psikologmuş maalesef benim öyle bir durumum yok
Mesela bugün hastaneye gitmiş işten erken çıkmış eve gitmiş falan . Ben tüm günü kendime zehir ettim yok bana ilgisi azaldı şöyle böyle oldu vs . Böyle böyle ilişkilerimiz bitiyor farkında olmadan adamlara hayatı zehir ediyoruz

Birde bence bu forum olumsuz yönde tetikliyor bizi . Zaten kaygılıyız bu konuda ( daha önce aldatılma hikayem var ) üzerine bide sürekli olumsuz ilişkiler okuya okuya kafada kuruyoruz . Ben bi kadınlar kulübü orucu tutmaya başlayacağım dndkdksk

Mesela bugün hastaneye gitmiş işten erken çıkmış eve gitmiş falan . Ben tüm günü kendime zehir ettim yok bana ilgisi azaldı şöyle böyle oldu vs . Böyle böyle ilişkilerimiz bitiyor farkında olmadan adamlara hayatı zehir ediyoruz
ahhahashas ben direkt bana neden haber vermedi artık eskisi gibi değil benden sıkılacak vs vs vs böyle deli düşünceler gelirdi aklıma. aynen öyle belki yansıtmıyoruz ama bu şekilde olmaya devam ederse farkettiricez ve giderek kendimizi daha da bataklığa çekicez

Birde bence bu forum olumsuz yönde tetikliyor bizi . Zaten kaygılıyız bu konuda ( daha önce aldatılma hikayem var ) üzerine bide sürekli olumsuz ilişkiler okuya okuya kafada kuruyoruz . Ben bi kadınlar kulübü orucu tutmaya başlayacağım dndkdksk
kesinlikle katılıyorum. çoğu zaman kaygılı bir insanım zaten fakat burada ki hikayeleri yaşanmışlıkları okudukça daha beter etkiledi. sizin de kötü tecrübeniz üzerine tuzu biberi olmuş burası. bence de bir ara verelim ahahahhas. en azından güzel başlıklarda takılalım :KK200:

Back
X