- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
Merhaba hanımlar, ilk konumu okuyamayanlara kısaca özet geçeyim. 20 yıllık evlilikten sonra aldatıldığımı öğrenmìştim. Eşim benden muhlet istemisti, ben onu bırakamam o beni bıraksın kendimden soğutayım diye, o anki şok ile kimseyle konuşamamış olayı buraya yazmistim. Daha sonra kafamı toparlayıp verdim eline valizini kapı dışarı etmiş hemen avukata boşanmak için başvurmuştum. Davamız hala sürüyor. Aradan 6 ay geçti. Bu 6 ayda kendisi ile tek kelime konuşamadım. Oda konuşmak için çaba harcamadı. Hala çevresine ayıyız felan dememiş. Çocuklari ile görüşüyor. Ailemle görüşüyor hala burnundan kıl aldįrmıyor. Evliliğimizin bittiğini sanırım ciddiye almıyor. Kızıma en son tatile gitsek ailece felan diye laflar etmiş, kįzımda artık ayrisiniz kabullen bunu, annem seni istemiyor artik demis ama o hala yok yok o benden ayrilmaz ayrilamaz gibi laflar ediyormus. Dün kendisimi çagirdim 15 dk konustuk. Konustuk denilemez aslinda ben konustum o dinledi. Eger bir umudun felan varsa unut, artik senden bana koca benden sana kadin olmaz, kimin icin bizi gozden cikardin ise ona git dedim. Işin tuhaf durumu, bunca olanlardan sonra hala o kadinla görüşüyor olmasına rağmen hala hala benden ayrılmak istemiyor olması. O kadınla yaşamıyormuş ama arada telefonda görüşüyormuş. Bitti artik mahkemeyide uzatmanin anlami yok imzani at bitsin dedim. Birak yakami hala aileymişiz gibi planlar yapma dedim. Mal mal yüzüme bakıyor sadece tek laf etmedi. Bende ne dusunursen dusun ama seni omrumun sonuna kadar affetmeyecegim ve omrum oldukca ah edecegim, iki yakan bir araya gelmesin 20 yillik evliligini yiktigin icin dedim ve ayrildim yanindan. Nasil bir mantik anlamiyorum arkadaslarim. Cocuklara psikolojik farkli duygular yaşatıyor, böyle olunca cocuklarim umut besliyorlar. Evde eksik varmi, alisveris yapilacakmi, para lazimmi, tatile gidecekmisiniz biletlerimizi ayarliyayim mi diye aramalari beni cok rahatsiz ediyor. Nasil bir mantik nasil bir psikoloji bu adamdaki anlamam mumkun degil.