Aldatılma vakası yine hayal kırıklığı :(

Yorumunuz çok komik. o yüzden yalvarıyor dimi. Kadın arayıp beni birşey yaşamadık diyor. Kadın defalarca yazmış cevap vermemiş aramaları cevapsız. Kadının yaşını da vurgulamadım tabiki 40 yaşında çocuklu biriyle olabilir karar onun. Ben böyle birini istemiyorum o konuda netim kadının yaşıyla sıkıntım yok kimbilir daha neleri vardır
Aralarında anlaşmalı bir ilişki de olabilir. Nerden bileceğiz değil mi? Zaten o gollü mollü muhabbetlerden sonra bitirmek en doğrusu.

Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük.

Telefonda konustugunuz kisiymis sevgiliden ziyade henuz sevgili adayiymis bekar insansiniz baska adaylarinizda olabilir biz ne bilelim her konuya nokta virgulune hakim olma sansimiz yok

Olmamis hakkinizda hayirlisi daha iyisine denk gelirsiniz umarim

Çok teşekkürler bazen alaycı yorumlar oluyorya öyle sandım malum hassas bir dönemdeyim anlayışınız için de teşekkür ederim

Bir seyleri sindirmeden evli kaliyorum. Karakterimden ve onurumdan asla taviz vermedim. Ben de sizin gibilerin yanlis tercihleri ile surekli ona buna camur atmanizi anlamiyorum. Inanmiyorsan demek gibi dogru bir tercih yapmadin. Bunun sorumlusu kim? Yine sen.
Hic tanimadigi yabanci birine "sen" diye hitap eden bir zatin dediklerini zaten dogruluk cercevesinde degerlendirmem. Sayginizi ve aldiginiz kultur seviyenizi belli etmissiniz. Evliliginiz tabiki yuruyordur. Hic sasirmadim.

Hic tanimadigi yabanci birine "sen" diye hitap eden bir zatin dediklerini zaten dogruluk cercevesinde degerlendirmem. Sayginizi ve aldiginiz kultur seviyenizi belli etmissiniz. Evliliginiz tabiki yuruyordur. Hic sasirmadim.

Kendi hayatindan ve mutsuzlugundan yola cikip,hic tanimadigi butun kadinlari karaktersiz ve onursuz ilan eden bir zihniyetin bana kulturden ve seviyeden bahsetmesi komedi.

2 aylik iliskide gece 1 bucukta yanyana olmanin pek gereği yokmus bence. Yani böyle davranip erkeklere nasil güvencez demeyin. Akillica davranin.
Siz mükemmelsiniz falan galiba? Herkese laf etmenize anlam veremedim ne olmuş gece beraberlerse

Daha ilk gunden free vermiş 🤭 bence sanşlısın başta çıktı ortaya 🙄

Siz mükemmelsiniz falan galiba? Herkese laf etmenize anlam veremedim ne olmuş gece beraberlerse
Ben sizinle muhatap degilim. Olmayi da hic düşünmüyorum. Reel hayatta bir yerlerde sizinle denk geldik ne yazik ki. Sevmedigim insanlardan birisiniz. Sizi bu sebeple yoksayma karari aldim.

Ayrica burada farklı farklı hayatlar çiziyorsunuz. Kimi yerde evlendim ayrildim, kimi yerde hic evlenmedim daha yasim genç diyorsunuz. Burada yazdiginiz hiçbir sey sizin gerçek fikriniz değil. Bu nedenle bundan sonra sizi ciddiye almayacağım. Zerre kadar umrumda degil ne yazdiginiz.

Bol bol dua etmek lazım hayırlısı için

Ben sizinle muhatap degilim. Olmayi da hic düşünmüyorum. Reel hayatta bir yerlerde sizinle denk geldik ne yazik ki. Sevmedigim insanlardan birisiniz. Sizi bu sebeple yoksayma karari aldim.

Ayrica burada farklı farklı hayatlar çiziyorsunuz. Kimi yerde evlendim ayrildim, kimi yerde hic evlenmedim daha yasim genç diyorsunuz. Burada yazdiginiz hiçbir sey sizin gerçek fikriniz değil. Bu nedenle bundan sonra sizi ciddiye almayacağım. Zerre kadar umrumda degil ne yazdiginiz.
Reel hayatta beni asla tanımıyorsun ismimi bile bilmiyorsun 😂😂

Nasıl yok, tüm işletmelere 24 te kapatma emri var.
Malum kısıtlı normal hayata dönüş yaşıyoruz ya, her şey belirli sınırlar içerisinde kullanıma açık ya hani?
Öyle bir yöbetmelik geldiğini bilmiyordum covid sebebiyle. Normalden bahsediyorsunuz sandım kusura bakmayın. Amerika’da yaşıyorum ben.

Tatlım açıkçası erkekler 3 aydan önce aşık olmaz her kadının bir huyu vardır bazısı sabreder tüm kadınları ekarte edene kadar yanında olur ama bu risklidir bu yanında olduğun sürece onlardan karşılayamadığını senden bekleyebilir

Diğer kadınlar ise siler erkek gerçekten seviyorsa gelir ve düzelir

Sanırım bu üye erkekti

Back
X