• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma vakası yine hayal kırıklığı :(

Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük. Benim telefonum ortada hep ama o telefonunu saklıyor gibiydi. Sonra gece bir buçukta telefonu çaldı. Annem arıyor diyor. Gösterir misin kim arıyor dedim. Israr ettim. İş yerinden bir kadın arıyor. Açarmısın dedim. Açtı müsait değilim dedi. Kadın da triplendi demek öyle diye. Sonra olay çıkardım kadını arayacaksın yanımda dedim. Aradı kız arkadaşım var yanımda dedi kadın da peki o yaşadıklarımız neydi diyor. Tabi orda telefonu kapattı. İşte bu bana takık büyük benden boşanmış diyor. Geçen yıl direksiyon dersi vermiş kadına filan. Neyse Bende bindim arabaya gittim. Sonra kadın arıyor beni kadın 40 yaşında bu arada. İşte benim duygularım vardı. O yüzden öyle konuştum aramızda birşey geçmedi sizi çok seviyor diyor. Kadına ne dediyse kadın böyle konuşuyor aramızda birşey olsa böyle konuşmazdım diyor. Adamı 2 ayda ne olduğunu anlamama sevindim. Ama erkeklere karşı zaten güvensizliğim vardı kat kat arttı. 5 vakit namaz kılan tarikatlı biri bu bi de düşünün yahu. Niye engelleyemedin dedim ben tersleyemiyorum diyor açıklamaya bakarmısınız. Allah ım kime nasıl güvenicez :KK43: bu arada ben burdaki konulara sayesinde adama ısrar ettim telefonunu göster diye tüm gece saklaması şüphelendirdi. KK kadınları sağolsun.
Esas beş vakit namazlıdan korkcaksın bu devirde zaten. Beş vakit namaz kılıyor, dışarıya imanlı pozu çiziyor ama arka planda her haltı yiyor bunların çoğu. Aralarında bir şeyler geçmiş besbelli; kadının o tribi, dedikleri falan normal değil. Boşverin yolunuza bakın, sağlam papuç değil.

Şimdi, bu adamı 1 buçuk aydır tanıyorsun. O kadın ne zamandır tanıyor, biliyor musun? Sevgiline ne zaman açılmış, ne zaman sevgilin bu kadını reddetmiş, kadın seni 1 buçuk aydır biliyor muydu? Bunlar önemli.

Kadın bilmiyorum dedi beni, 1 yıldır tanıyormuş kadını aralarında ne geçti bilmiyorum. Ama bişey geçtiği belli. Gecenin 1.5 unda o benim oğlum gibi dediği birini aramaz heralde. Telefonda da saçma sapan bi öyle bi böyle konuştu ikiside karaktersiz anlayacağınız.

Esas beş vakit namazlıdan korkcaksın bu devirde zaten. Beş vakit namaz kılıyor, dışarıya imanlı pozu çiziyor ama arka planda her haltı yiyor bunların çoğu. Aralarında bir şeyler geçmiş besbelli; kadının o tribi, dedikleri falan normal değil. Boşverin yolunuza bakın, sağlam papuç değil.

Kesinlikle zaten herkesten korkuyordum bu tiplerden daha da korkacağım

Öyle bir yöbetmelik geldiğini bilmiyordum covid sebebiyle. Normalden bahsediyorsunuz sandım kusura bakmayın. Amerika’da yaşıyorum ben.
Anladım.
Bizim ülkemizde tüm işletmeler gece yarısında kapanıyor bir aydır.
22.00 olan saati yaz ayları, turizm vs sebebiyle 24 e uzattılar.
Covid önlemleri kapsamında yapılan düzenleme böyle, aksini yapan işletmelere yüklü cezalar söz konusu.
Ha virüs gece bulaşmıyor mu, orası meçhul.

Gece 1.30 da cafelerde takilmaca ergen style gibi geldi kusura bakmayin.

Nerden gelirse gelsin, iki yetiskin hem de ilk gorusmesinde , makul bir saatte guzel 1 2 mekanda takilir aksam da evli evine koylu koyune.

Ciddi gorustuğu kadina ilk gün için guzel bir plan yapamamis adam oradan belli sallamasyon bir tavri var.

Baska bir konu da kadinin o saatte "aramasi". Zaten zaman zaman rahatsiz ediyorsa mesaj filan yaziyor olmali, gece gece cat die aranir mi?

Bir de tesadüfe bak, sizinle ilk gorusmesine denk geliyor?

Ayrica ilk defa yanyana geldiginiz adamin tlf müdahele etme cüreti nasil bulunuyor? yada direk akliniza neden supheli bir durum geliyor?
Ya acil bir durum ya patavatsiz bir arkadas die dusunur insan ilk once?

Kadinin tlf ne die kaydetmis de siz illa aç konus yanimda dediniz?

Daha sonra kadinla 1 saat konusmaniz da cok yersiz. Zaten cekip gitmissiniz daha ne alaka elin kadini ile 1 saat laf dinliyorsunuz?
Kadinin nufus kayit ornegini nie cikariyorsunuz?
Ayrica ciddi dusundugi bir kadin ile ilk bulusmasinda boyle bir gaf yapacak adam ciddi salaktir, aldatma bile bi zeka işi bence.

Hikayeniz tuhafliklarla dolu kusura bakmayin.

Bacım istediğin saatte görüşürsün sen bakma yorumlara hani nerde özgürlük bu ne baskılı mesajlar ya inanamiyorum yani herkesin kendi hayatı yok ilk buluşmada yok 5.buluşmada bize ne konu bu mu ? Sana da geçmiş olsun erkekler böyle ya çoğu yüzsüz bide. Hani tekrar yoluna çıkar yani yazar eder. Gerisi sana kalmış

Çok teşekkürler tekrar yoluma çıkacak muhtemelen o numara bu numara arıyor sürekli hiçbirşey yaşamamış güya kadınla filan gel de inan ki yaşamasa bile gecenin o saatinde kadına arayıp hesap soracak cürreti vermesi bile ayrılmama yetti zaten .kendi gibi birini bulur umarım.

Çok teşekkürler tekrar yoluma çıkacak muhtemelen o numara bu numara arıyor sürekli hiçbirşey yaşamamış güya kadınla filan gel de inan ki yaşamasa bile gecenin o saatinde kadına arayıp hesap soracak cürreti vermesi bile ayrılmama yetti zaten .kendi gibi birini bulur umarım.

ilişki denen şeye görüşüp yan yana gelmeden başlanmamalı zaten. açıkçası ortada ilişki yokmuş zaten. ayrıldım demeyin de sevgili olma ihtimalin olan kişi ile bir daha görüşmedim deyin derim.

Gece 1.30 da cafelerde takilmaca ergen style gibi geldi kusura bakmayin.

Nerden gelirse gelsin, iki yetiskin hem de ilk gorusmesinde , makul bir saatte guzel 1 2 mekanda takilir aksam da evli evine koylu koyune.

Ciddi gorustuğu kadina ilk gün için guzel bir plan yapamamis adam oradan belli sallamasyon bir tavri var.

Baska bir konu da kadinin o saatte "aramasi". Zaten zaman zaman rahatsiz ediyorsa mesaj filan yaziyor olmali, gece gece cat die aranir mi?

Bir de tesadüfe bak, sizinle ilk gorusmesine denk geliyor?

Ayrica ilk defa yanyana geldiginiz adamin tlf müdahele etme cüreti nasil bulunuyor? yada direk akliniza neden supheli bir durum geliyor?
Ya acil bir durum ya patavatsiz bir arkadas die dusunur insan ilk once?

Kadinin tlf ne die kaydetmis de siz illa aç konus yanimda dediniz?

Daha sonra kadinla 1 saat konusmaniz da cok yersiz. Zaten cekip gitmissiniz daha ne alaka elin kadini ile 1 saat laf dinliyorsunuz?
Kadinin nufus kayit ornegini nie cikariyorsunuz?
Ayrica ciddi dusundugi bir kadin ile ilk bulusmasinda boyle bir gaf yapacak adam ciddi salaktir, aldatma bile bi zeka işi bence.

Hikayeniz tuhafliklarla dolu kusura bakmayin.

Haklısınız tuhaf bencede üzgünüm böyle bişey yaşadığım için bende de hata vardır belki. O saate kadar kalmazdım ama iyiki kalmışım. Geç gelmişti şehir dışından vakit geçirelim diye kaldım.Şöyle şüphelendim benim telefonum ortada bu cebinden çıkarmıyor. Ki bana şarjım az powerbank getir demişti takalım diyorum kesinlikle kabul etmedi. E işkillendim haliyle. Kadın iş sıfatıyla kayıtlıydı belki erken saat olsa önemsemezdim hiç ama gecenin körü olunca ve 2 defa arayınca haliyle bişey olduğunu anladım ve üzerine gittim. Öncesinde de aramış gündüzden mesaj atmış mesajı da gösterdi müsait olduğunda konuşmak istiyorum yazıyor. Kadında beni ikna etmeye çalıştı haklısınız uzatmamam gerekirdi ama kadına net bir şekilde bitirdiğimi söyledimki iletsin diye.

ilişki denen şeye görüşüp yan yana gelmeden başlanmamalı zaten. açıkçası ortada ilişki yokmuş zaten. ayrıldım demeyin de sevgili olma ihtimalin olan kişi ile bir daha görüşmedim deyin derim.

Kesinlikle doğru yorumunuz işte önceden tanışıklık var diye sevgili oldum gibi oldu ama hep diyordum zaten görüşüp tanıycam diyer ilk günden de ne mal olduğunu gösterdi sağolsun

Arkadaşlar 2 aydır biriyle konuşuyordum daha önce tanıştığım biriydi. Ve bugün ilk defa görüştük. Benim telefonum ortada hep ama o telefonunu saklıyor gibiydi. Sonra gece bir buçukta telefonu çaldı. Annem arıyor diyor. Gösterir misin kim arıyor dedim. Israr ettim. İş yerinden bir kadın arıyor. Açarmısın dedim. Açtı müsait değilim dedi. Kadın da triplendi demek öyle diye. Sonra olay çıkardım kadını arayacaksın yanımda dedim. Aradı kız arkadaşım var yanımda dedi kadın da peki o yaşadıklarımız neydi diyor. Tabi orda telefonu kapattı. İşte bu bana takık büyük benden boşanmış diyor. Geçen yıl direksiyon dersi vermiş kadına filan. Neyse Bende bindim arabaya gittim. Sonra kadın arıyor beni kadın 40 yaşında bu arada. İşte benim duygularım vardı. O yüzden öyle konuştum aramızda birşey geçmedi sizi çok seviyor diyor. Kadına ne dediyse kadın böyle konuşuyor aramızda birşey olsa böyle konuşmazdım diyor. Adamı 2 ayda ne olduğunu anlamama sevindim. Ama erkeklere karşı zaten güvensizliğim vardı kat kat arttı. 5 vakit namaz kılan tarikatlı biri bu bi de düşünün yahu. Niye engelleyemedin dedim ben tersleyemiyorum diyor açıklamaya bakarmısınız. Allah ım kime nasıl güvenicez :KK43: bu arada ben burdaki konulara sayesinde adama ısrar ettim telefonunu göster diye tüm gece saklaması şüphelendirdi. KK kadınları sağolsun.
Namaz kılıyor diye aldatmıyor mu oluyor yani 🙄 gizli saklı işler çeviriyormuş işte siz de fakındasınız.

teknoloji vasıtasıyla tanışıp 2 aydır yine sadece teknolojisi vasıtasıyla görüştüğünüz birine fazla anlam yüklemişsiniz bence.
umarım bundan sonra yüzyüze görüşmeden, beraber zaman geçirmeden kimseyi tanıdığınızı düşünmez ve değer vermezsiniz.

Teknoloji vasıtasıyla tanışmadık hanımefendi iş ortamında tanıştık. Yüzyüze görüşmüştük yani. Tanıdığımı düşünmüyordum aslında ama değer vermiş olabilirm

Back
X