mrb Arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bu ikinci üyeliğim. eşimbeni bir ay boyunca aldatmış.Emlakçılık yapıyor kendisi.Ev buluverdigi iki Çocuklu boşanmışbir kadınla.Bir akşam kadın bunamesaj atmış o şekilde yakaladım.Evde sorun mı ne çıkmış eşim de anahtar varmış sana ihtiyacım var evin anahtarını bana getir verir misin diye akşam saat 7:00'de.Biz tartıştık sonra her şeyi anlattı.Ben de gece telefonun online işlemlerinden kadınla ne zaman konuşmaya başlamiş falan onlara baktım.Gündüzleri konuşmuş gece telefonu ortalık yerde olur çünkü akşamları numarasını engelliyor muş akıllı beyfendi.Neyse bayağı bir tartıştık kavga ettik ben bittim boşanma davası açtım anlaşmalı olacak dedim imza attırdım.Mahkeme bize üç hafta sonraya gün verdi.Bu arada her gün özür diledi her gün yalvarmalar filan.Ben aslında af etmezdim ama üç tane küçük çocuğum var.en büyügü 9 yaşında.Gidecek bir yerim yok.Annem babam yıllar önce vefat etti ablam ve abim var abim yeni evlendi.Ablam yeni oğluna düğün yaptı. Yani herkesin kendince büyük sorunları telaşı hayat kavgası var.Ben ne yapacağım bilemedim af ettim.Ama affettiğin günden beri bir ay oldu her gün kafamda deli Sorular.Hem kendimi yiyorum hem her akşam olmadık bir zamanda onla tartışıyorum.Ne yapacağım bilemiyorum unutamıyorum da bana yaptığını.Şuan yazarken bile boğazım düğümlüüm geçer mi bunlar ya da ben eskisi gibi nasıl güvenirim.Kendisi de yıllardır on yıllık evliyiz ben yalanı sevmem kimseyi kandırmam aldatmam gibi kendince kendini beyefendi gösterir.