- 27 Haziran 2018
- 1.129
- 1.754
- 83
Kendine saygısı olan böyle davranmazdı. Dul olmayı ayıplayan zihniyet kul oluyor :)
Ben fikrimi belirttim. Özgür bir platform burası.
7 çocuklu anneannem tuğla fabrikasında 45 yaşından sonra çalıştı da ay kocam ( dedem vefat etmiş iken ) olsun demedi.
Ağlak mıymıntı kadınları sevmiyorum.
Herkes hak ettiğini yaşar. Ben de dahil.
Öncelikle üslubunuzu çok nezaketsiz bulduğumu diğer mesajlarınıza istinaden söylemek isterim. Ve sizi empati kurmaya davet ediyorum.
Herkes belirli kültürle yetişiyor ve en ekonomik özgürlüğü olanın bile aynı şeyleri yaşamadığını kimse söyleyemez. Sadece tepkiler farklılaşır. Biz kadınlar olarak anne olmayı istiyorsak doğurduğumuz çocuklara bakmak onlarla ilgilenmek zorundayız. En azından okul çağına getirene kadar özbakımları bizim sorumluluğumuzda e bu dönemde işten uzaklaşıyor olmak kimin suçu ? Doğal yaşamın olmalı en fazla.
Mesela düşünsenize asgari ücretli bir işte çalışıyorsun 3 çocuğun var ve destek olucak, gidicek bir anne baba kapın yok.
En iyi ihtimalle asgari ücretle hsonu izinli bir iş buldun ki artık bu bile çok zorlaştı günümüzde çalışma saatleri düzensiz.
1 yaşındaki çocuğu babası üstlendi kreşe verdin bakıcı tuttun vs. Aylık ortlama 700 nafaka aldın düzensizlelir 1 seneden sonra o da.
Etti sana 2300 hadi 2500 olsun kiraya faturalara verdin 1500 200 yol paran 500 mutfak çocukların giderlerine 200 ayırdın e bu çocuklar okula nasıl gidicek servis tutman lazım kalan 100 liraylada onu yapar artık :)
Türkiye şartlarında boşanan kadınlara eşleri destek olmaz köstek olur kaldıki 2 3 seneye başkasıyla evlenip ayda 1 baba olur.
Hayata bakış açısınızı değiştirmenizi öneririm, her kadın güçlü elbet ama bazılarımız için bu yeterli olmuyor ne yazıkki.
Konu sahibi size de geçmiş olsun hazmedeceğiniz bir durum değil elbet. Durumu kv ile paylaşın ne şartlarda evlilik sürdürdüğünüzü bilsin. Yarın öbür gün destek olsun size. Ve mutlaka psikolojik destek alın.
yanlis tavsana saydiriyodum az kalsin
kadindan daha iyi dusman yok cidden kadina.