Aldatılma

Bunun güzellikle, kariyerle falan ilgisi yok ki.
Birlikte olduğunuz adamın, eşinizin karakteriyle ilgisi var.

Ayrıca korku enerjisi çok yüksektir. Odaginizi surekli aldatılmak uzerinde tutarsanız aldatılma olasılığınız bir hayli yüksek.

Allah korusun. Telefonunda şifre var ve bir numara arayınca herhangi bir numara hoparlörü ac dediğimde yüzü sapsarı kesiliyor şüpheleniyorum ama evden çıktığı yok sabah iş akşam ev
Ya bende de desen kilidi var eşimde de telefonları değıştirsek de kilit aynı kalir. Telefonlar ortalikts durur sarji olanın telefonu kimin eline geçerse kullanılır. Gidip mesajlara bilmem nelere asla bakmadım. O da bakmaz. Hatta ikimizin telefonunda da iki hesap da açıktır. Ama bu kontrol manyakliği seklinde degil kesinlikle bazi takip edilen hesaplar gizli oluyor birbirimize attigimizda gorünmuyor diger hesaba gecip bakiyoruz. Ama bu kadar seye ragmen istese baska gizli telefon alir disardayken gorusur her sey olur. Bi tane adamla konusmustum ben 35 yaslarinda ben o zaman 24 filanim. Bizim ordan bi kizi sordu kiz da falza bilindik bi kiz ve benle yasit noldu abi dedim senle de mi cikti. Evet dedi biraz gorüstuk. Sonra uzun suredir evli oldugunu bildigimden abi siz ne zaman evlendiniz o kizla ne zaman gorusmustunuz ki dedim. Çunku bayagi yas farki var. Ii sey dedi bir kac sene once. Evliydin yani dedim evet dedi. Eminim karin ondan cok cok guzel ve akillidir di mi drdim. Tabi canim dedi. Sonra aciklamaya calisti inan bosluga dusuyor da baskasiyla dertlesmek istiyor da bilmem ne. E tamam abi dedim yengem de yapsin o zaman gitsin genc yakisikli bi arkadas edinsin dertlessin. Yok dedi öyle şey olmaz bilmem ne... Yani bu işler çok sacma işler. Adami da tanısan yani hiç öyle biri demezsin. 🤷🏻‍♀️ niyeti olan her kosulda yapiyor. Sana cevap gibi oldu ama okunsun bu yazdiklarim istedim. 🤗

Eşin kendi aldatmasına yol yapıyor, hadi geçmiş olsun. Niyetlenmiş ki yavaştan alıştırmaya başlamış seni.
Cesaret ederse biter. Küstüm bu lafından sonra geldi sarıldı. Gönlümü alıyor. Ben sana öyle şey yapmam Seni seviyorum felan

Cesaret ederse biter. Küstüm bu lafından sonra geldi sarıldı. Gönlümü alıyor. Ben sana öyle şey yapmam Seni seviyorum felan
Ben kocana güvenemedim malesef. Ama benim güvenmem değil senin güvenmen önemli. Yine de tetikte ol derim çünkü normal laflar değil bunlar.

Ya bende de desen kilidi var eşimde de telefonları değıştirsek de kilit aynı kalir. Telefonlar ortalikts durur sarji olanın telefonu kimin eline geçerse kullanılır. Gidip mesajlara bilmem nelere asla bakmadım. O da bakmaz. Hatta ikimizin telefonunda da iki hesap da açıktır. Ama bu kontrol manyakliği seklinde degil kesinlikle bazi takip edilen hesaplar gizli oluyor birbirimize attigimizda gorünmuyor diger hesaba gecip bakiyoruz. Ama bu kadar seye ragmen istese baska gizli telefon alir disardayken gorusur her sey olur. Bi tane adamla konusmustum ben 35 yaslarinda ben o zaman 24 filanim. Bizim ordan bi kizi sordu kiz da falza bilindik bi kiz ve benle yasit noldu abi dedim senle de mi cikti. Evet dedi biraz gorüstuk. Sonra uzun suredir evli oldugunu bildigimden abi siz ne zaman evlendiniz o kizla ne zaman gorusmustunuz ki dedim. Çunku bayagi yas farki var. Ii sey dedi bir kac sene once. Evliydin yani dedim evet dedi. Eminim karin ondan cok cok guzel ve akillidir di mi drdim. Tabi canim dedi. Sonra aciklamaya calisti inan bosluga dusuyor da baskasiyla dertlesmek istiyor da bilmem ne. E tamam abi dedim yengem de yapsin o zaman gitsin genc yakisikli bi arkadas edinsin dertlessin. Yok dedi öyle şey olmaz bilmem ne... Yani bu işler çok sacma işler. Adami da tanısan yani hiç öyle biri demezsin. 🤷🏻‍♀️ niyeti olan her kosulda yapiyor. Sana cevap gibi oldu ama okunsun bu yazdiklarim istedim. 🤗
Hayat bu insana ne gösterir bilinmez eşim asla yapmaz da diyemem zaten hiç yapmaz dediğimiz insanlar yapıyor ama boşluğa düşmek bir bahane değil ya ne bileyim bana saçma geliyor canım

Arkadaslar eşimin çogu arkadası aldatıyor. Eşimde eşleri takmıyor diyor. Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi. Bu lafa çok bozuldum. Şüphe etmeye başladım Saçmalama diyor. Ben öyle bir şey yapmam. Sürekli gece telefonunu karıştırıyorum. Bir şey bulamadım. Eşimin bu lafı biraz soğuttu beni. Çocugum bile olsa senden en ufak hatanda boşanırım dedim. Affetmem dedim. Eşimin çogu arkadası doktor eşleride öyle meslek sahibi güzel bayanlar. Bunlar böyle aldatılıyorsa kesin bende aldatılıyorumdur diye düşünmeye başladım. Eşime soğuk davranmaya başladım. Çünkü evlenmeden önce çok çapkınmış bunu evlenince itiraf etti. Bende şüphe etmeye başladım.
Önceleri erkek doğsaydım ne kadar şanslı olurdum derdim ama erkekleri tanıdıkça kadın olduğuma şükrettim kadın olmanın zorlukları çok zor elbette bı yerde tacize tecavüze uğrarmıyım namusuma laf edilirmi kaçırılıp şiddete uğrarmıyım diye düşünüyorum ama yinede şükrediyorum erkek olmadığıma cidden Kadın olmanın gururuyla yaşıyorum neyse uzatmayacağım :) iğrenç bir zihniyet inanın bı insan karısına neden bunu söyler eşler arasında bile malesef sinir olmalı insanlarla olması gibi çünkü laçkalasiyor seven erkek aldatir mi bilmiyorum fiziken beğendiği kadınla birlikte olup başkasını seviyorum diyip evlenenler var ne kadar doğru bilmiyorum erkeklerde aşk ve cinsellik farklı işlevde ikisini ayırt edebiliyorlar ama kadınlarda aşk ve cinsellik aynıdır erkekler cinselliği yaşadığı her kadına aşık değildir takılır sonra namuslu diye gider başka bir kadınla evlenir mantıktan gidiyorlar ne kadar iğrenç bir düşünce ama ben inanmak istiyorum belkide seven erkek vardır ve başkasına bakmıyordur 100 milyarda birde olsa vardır belki :) Adriana Lima kylie bile aldatılmış ne farkeder ister en güzel kadın ol istersen çok zengin farketmiyor karakter meselesi şerefsizlik ya aldatmak :( Allah kimseye yaşatmasın düşmanına bile yaşatmasın derim okadar iğrenç birşey ki:( ilerleyen zamanlarda nasıl olsa karar verirsiniz ne yapacağınıza ama böyle eendise ederek korkarak hayat sürmez bugünü yasayamazsiniz dünde kalırsınız hep erkeklerle basedemiyorum bende duygularım ağır bastığı için yalnızlığı tercih ettim aldatilmayi kaldiramam bı kez daha ilerde ne olur bilmiyorum ama yalnızlık gerçekten muhteşem bisey

Aldatma konusunu çok kinayanda eşiniz gibi normal görende sıkıntılı bence. Eşleri birşey demiyor diyerekte üzerine tüy dikmiş.

Kadınlarda mutlu olsalar bile aldatabilir deyip yüzünün aldığı şekli görseydiniz keşke.

Onlar aldatılıyorsa ben kesin aldatılıyorumdur diyerek kendinizi de küçük girmeyin.

Eşinize de aldatılmaktan korkan bu konuda endişe duyan bir profil cizmeyin.

Güvenmediğiniz eşten çocukta yapmayın ayrıca.

Son düzenleme:
Hayat bu insana ne gösterir bilinmez eşim asla yapmaz da diyemem zaten hiç yapmaz dediğimiz insanlar yapıyor ama boşluğa düşmek bir bahane değil ya ne bileyim bana saçma geliyor canım
Aynen öyle düşnmek lazım. Harika bi evliliğim var. Nazar degmesin diye okuyun kendinizi filan tembihleri alıyorum büyüklerden. Ama bozulur mu bozulur her hangi bir sebepten Allah bilir. 🤷🏻‍♀️ insaniz neticede.

Arkadaş ne gerek canım dayısının yanında çalışıyor ve dayisi eşini aldatıyor kızla.surekli fabrikadalar eşim de bunlara şahit bazen dayısını savunuyor ben ne yapayım ekmek kapımız orası nasıl gitme derim
İşin zor kuzum körle yatan şaşa kalkar ne diyim ummadığım biri bile yaptı yani .. Allah yardımcın olsun 🤲

Aldatma konusunu çok kinayanda eşiniz gibi normal görende sıkıntılı bence. Eşleri birşey demiyor diyerekte üzerine tüy dikmiş.

Kadınlarda mutlu olsalar bile aldatabilir deyip yüzünün aldığı şekli görseydiniz keşke.

Onlar aldatılıyorsa ben kesin aldatılıyorumdur diyerek kendinizi de küçük girmeyin.

Eşinize de aldatılmaktan korkan bu konuda endişe duyan bir profil cizmeyi.

Güvenmediğiniz eşten çocukta yapmayın ayrıca.
Çocuğumuz olmuyor. Dediğim gibi bir şeyini yakalamadım Bana karşı çok iyi. Sevecen yapıda biri. Yinede yapabilecek potansiyelde. Güzelliğe bakıma önem veren bir erkek.

En son eşimin bir arkadaşı eşini aldatmış (farklı illerdeyiz aramız 5 saat ) neyse kiz yakalamış Onu tabi bir tane de çocukları var kız ayrılmak istemişim aileler izin vermemiş neyse Buda kız dursun diye almış Bize getirmiş tamam mı allam adam sorumsuzunteki ben zaten kıllandım neyse eşime dedim ki bunu arkadaşını keseceksin dedim adam düzgün bir tipe benzemiyor kız aradan iki ay geçti bir baktım meğer adam eşini aldatmış diye bize gelmiş hem de yani öbür kadınla buluşmuş ne yapmamış ki eşim bana dedi ben var ya eşimin ağzına tükürdüm sonra arkadaşlıkları bitti Allah’tan . En nefret ettiğim konudur bu abimler hep arkamda eşime arada laf arasında göz dağı veriyorlar . Kimse ne yapar bilemeyiz .. tek birinden kıllanayım hem doğru hislerim çıkıyor hemde eşim arkadaşlığını kesiyor mecbur . Ona da diyorum sen olsan eşini aldatan bir kadınla beni görüştürür müsün hemen hak veriyor bana

Arkadaslar eşimin çogu arkadası aldatıyor. Eşimde eşleri takmıyor diyor. Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi. Bu lafa çok bozuldum. Şüphe etmeye başladım Saçmalama diyor. Ben öyle bir şey yapmam. Sürekli gece telefonunu karıştırıyorum. Bir şey bulamadım. Eşimin bu lafı biraz soğuttu beni. Çocugum bile olsa senden en ufak hatanda boşanırım dedim. Affetmem dedim. Eşimin çogu arkadası doktor eşleride öyle meslek sahibi güzel bayanlar. Bunlar böyle aldatılıyorsa kesin bende aldatılıyorumdur diye düşünmeye başladım. Eşime soğuk davranmaya başladım. Çünkü evlenmeden önce çok çapkınmış bunu evlenince itiraf etti. Bende şüphe etmeye başladım.

yol yapıyor gibi geldi. Şu durumda canımızla sunamıyoruz ve hala erkeklerin zihinleri aynı tebrik ediyorum onları

Back
X