Aldatılma

Aldatma konusunu çok kinayanda eşiniz gibi normal görende sıkıntılı bence. Eşleri birşey demiyor diyerekte üzerine tüy dikmiş.

Kadınlarda mutlu olsalar bile aldatabilir deyip yüzünün aldığı şekli görseydiniz keşke.

Onlar aldatılıyorsa ben kesin aldatılıyorumdur diyerek kendinizi de küçük girmeyin.

Eşinize de aldatılmaktan korkan bu konuda endişe duyan bir profil cizmeyin.

Güvenmediğiniz eşten çocukta yapmayın ayrıca.
Valla benim eski kocam bizde aldatma olmaz bizde iş olur iş derdi. Salak gibi güvenmiştim meğer yalancıymış. Sonuç (aldattı) yani çok namuslu takınanda çok normal karşılayanda sıkıntılı ama bu işin ortası yok sanırım.

Arkadaslar eşimin çogu arkadası aldatıyor. Eşimde eşleri takmıyor diyor. Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi. Bu lafa çok bozuldum. Şüphe etmeye başladım Saçmalama diyor. Ben öyle bir şey yapmam. Sürekli gece telefonunu karıştırıyorum. Bir şey bulamadım. Eşimin bu lafı biraz soğuttu beni. Çocugum bile olsa senden en ufak hatanda boşanırım dedim. Affetmem dedim. Eşimin çogu arkadası doktor eşleride öyle meslek sahibi güzel bayanlar. Bunlar böyle aldatılıyorsa kesin bende aldatılıyorumdur diye düşünmeye başladım. Eşime soğuk davranmaya başladım. Çünkü evlenmeden önce çok çapkınmış bunu evlenince itiraf etti. Bende şüphe etmeye başladım.
Onların eşi takmıyo sende takma diyo sana
Eşin hiç güven verici değil

Bu davranışı çevresindeki çoğu arkadaşı yaptığı için eşiniz için normalleşmeye başlamış. Herkes aldatıyor ama eşleriyle de mutlu (!) aile ilişkilerini sürdürüyorlar diyerek sizin de bu duruma normal bakmanızı istiyor anladığım kadarıyla. Siz haklı olarak uyarınızı yapmışsınız tavrınızı göstermişsiniz. Bundan sonrası için paranoya yapmayın. Aldatırsa zaten mutlaka ortaya çıkar. Gizli kalmıyor böyle şeyler uzun süre

Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi.
Eşim bana bu lafi söylese " çok haklısın canım, evliliğe renk katmak lazım. Şimdi kadınlar arasında da bu durum revaçtaymış." diye cevap verirdim 😈😈😈😈

Ben cinsiyet fark etmeksizin bu aldatma mevzusuna normal bakanlara ifrit oluyorum. Dolayısıyla hem eşinize hem de eğer doğruysa eşinizin arkadaşlarının eşlerine de pes diyorum. Kadınların bu durumu kabullenmesi ayrı bir gurursuzluk - eğer eşinizin anlattıkları doğruysa-. Nişanlım bu konularda çok serttir mesela, yanında çalıştığı arkadaşı nişanlısını aldatmış, nişanlısını da tanıyor, iki gün adamın göbeği çatladı gidip söyliycem diye, ben şimdilik sus adama yanlışını göster gitsin anlatsın diye telkin ediyordum, artık dua eder hale geldi inşallah yakalar diye, nitekim iki gün geçmeden yakaladı nişanlısı ama ne çare. Kız öyle salak ki, ben çok çalışıyordum sen hastayken ilgilenemedim demiş ve barışmışlar, dün de nikahları vardı. İkisinden de anında soğudum ve tanışmak bile istemedim. Nişanlım da her ikisinden de uzak duruyor ben demeden çok şükür. He ben zaten eğer aldatma olursa anında giderim mesajını sürekli veririm, nişandan önce babam da vermişti sıkıntı yok :) sana da tavsiyem senin normal olarak kabul etmediğini eşin olayı her açtığında söyle ve eğer öyle bişey olursa anında boşarımı dile getir. Eğer öyle bişey yapıyorsa zaten korkudan açık verecektir, uzaktan takip etmeyi de bırakma.

Eşinizin altyapısı var. Böyle düşünen birinden soğurdum. İlgiye aç erkekler, seçici olmayan herkesle yatabilecek tipler midemi bulandırıyor. Bir daha konusu açılırsa sert tepki verin.
Böyle konular kırmızı çizgi, aldatan biriyle olmaktansa yalnız yaşamak daha asil.

Valla benim eski kocam bizde aldatma olmaz bizde iş olur iş derdi. Salak gibi güvenmiştim meğer yalancıymış. Sonuç (aldattı) yani çok namuslu takınanda çok normal karşılayanda sıkıntılı ama bu işin ortası yok sanırım.
Benimde eski sevgilim öyle derdi bizde aldatma olmaz aldatan yalan söyleyen büyük şerefsizdir derdi (hem aldatıyormuş ve başından beri bana hep yalanlar söylemiş) ahahahah kısaca kim namus ve ahlak nöbetçisiyse en ahlaksızı en namussuzuda odur ondan sonra tecrübe edindim artık hiçbir erkeğe inanmıyorum kızlarada öyle herkes yalancı olmuş artık sorguluyorum tecrübe oldu bizim için bi erkeği merkezimize koymamalıyız aman Allah korusun

Benimde eski sevgilim öyle derdi bizde aldatma olmaz aldatan yalan söyleyen büyük şerefsizdir derdi (hem aldatıyormuş ve başından beri bana hep yalanlar söylemiş) ahahahah kısaca kim namus ve ahlak nöbetçisiyse en ahlaksızı en namussuzuda odur ondan sonra tecrübe edindim artık hiçbir erkeğe inanmıyorum kızlarada öyle herkes yalancı olmuş artık sorguluyorum tecrübe oldu bizim için bi erkeği merkezimize koymamalıyız aman Allah korusun
Kesinlikle büyük acı bir ders. Şapşal gibi inanırdım ne dese meğer ayakta uyutuyormuş. Artık daha uyanığım en azından. Allah bir daha karşılaştırmasın böyle tiplerle.

Kesinlikle büyük acı bir ders. Şapşal gibi inanırdım ne dese meğer ayakta uyutuyormuş. Artık daha uyanığım en azından. Allah bir daha karşılaştırmasın böyle tiplerle.
Birbirimize benziyoruz bend öyleydim çok kötülük yaptı acı çektirdi bana sonra kalbim soğudu taş bağladı. Amin çok acı deneyimler yaşadık ama hala ayaktayız güçlüyüz Allah bizi bir erkeğe muhtaç etmesin amin

Birbirimize benziyoruz bend öyleydim çok kötülük yaptı acı çektirdi bana sonra kalbim soğudu taş bağladı. Amin çok acı deneyimler yaşadık ama hala ayaktayız güçlüyüz Allah bizi bir erkeğe muhtaç etmesin amin
Elbette güçlüyüz yoksa onların çirkin oyunlarından çıkamazdık. Bu bir güç. Dur diyebilmek yapılan tüm eziyetlere. Kendimizi yeterince sevip değer verirsek muhtaç olmayız diye düşüyorum sadece yolumuzda bizimle yürüyecek bir yoldaş olur o kadar. Sınırlar önemli sınırı korumak çok önemli. Allah iyilerle karşılaştırsın 💐

Elbette güçlüyüz yoksa onların çirkin oyunlarından çıkamazdık. Bu bir güç. Dur diyebilmek yapılan tüm eziyetlere. Kendimizi yeterince sevip değer verirsek muhtaç olmayız diye düşüyorum sadece yolumuzda bizimle yürüyecek bir yoldaş olur o kadar. Sınırlar önemli sınırı korumak çok önemli. Allah iyilerle karşılaştırsın 💐
aminn

Arkadaslar eşimin çogu arkadası aldatıyor. Eşimde eşleri takmıyor diyor. Erkekler mutlu bir evlilikte yapsada arayış içinde oluyor dedi. Bu lafa çok bozuldum. Şüphe etmeye başladım Saçmalama diyor. Ben öyle bir şey yapmam. Sürekli gece telefonunu karıştırıyorum. Bir şey bulamadım. Eşimin bu lafı biraz soğuttu beni. Çocugum bile olsa senden en ufak hatanda boşanırım dedim. Affetmem dedim. Eşimin çogu arkadası doktor eşleride öyle meslek sahibi güzel bayanlar. Bunlar böyle aldatılıyorsa kesin bende aldatılıyorumdur diye düşünmeye başladım. Eşime soğuk davranmaya başladım. Çünkü evlenmeden önce çok çapkınmış bunu evlenince itiraf etti. Bende şüphe etmeye başladım.
Bu erkeklerin sapıklıklarına arayış demelerine sinir oluyorum arayış ne ya. Neyi arıyo bunlar belalarını mı. Konuya gelirsek eşleri takmıyor diye bi şey olamaz bence. Eşiniz aldatmayı normalleştirmeye çalışıyor nedense

Eşiniz sie neden böyle şeyler söylüyor anlayamadım. Kendine yol yapıyor olmasın

Şimdi aldatmayan erkek yok

Erkekler diye genellemek yerine bazı erkekler deseymis keşke. Onlarla empati kurunca yanlış bulmamış aldstmalarini, bu da potansiyeli olduğunu gösterir. Sizden önce çapkın olmasi sizden sonra da yapacağı anlamına gelmez ama sanki bilinçaltınizi hazırlamaya çalışıyor gibi gereksiz Bi açıklama olmuş. Erkeklerin doğası bu demeye getiriyor sanki. Bilemedim en iyi siz tanırsınız yine de. Aldatan erkek şerefsizdir benim gözüm senden başkasını görmez deyip başka kadınlara ev açıp gayrimeşru çocuk bakan adamların olduğu bir dünyada eşiniz dürüst davranmış da olabilir

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim. Eşinin her arkadaşı eşini aldatan karakterde kişilerse onlarla arkadaşlık yapan yanında duran eşinden pek umut bekleme derim.

bir kere kendinizi ezmeyin. ne demek arkadaşlarının eşleri eğitimli ve güzel, onları aldatıyorlarsa herkes aldatılır falan. sizin eğitiminiz denk olmayabilir ancak her kadın güzel ve özeldir.
ikincisi evlenmeden önce rahat yaşamış, bu evlendikten sonra böyle olacak demek değil.
söyledikleri doğru ve güzel değil, kırılmakta da çok haklısınız. ama yukarıda dediğim gibi ona da kendinizi böyle gördüğünüzü hissettiriyorsanız saçma bir egoya girip aklı sıra şişiniyor olabilir. malesef bazı erkekler böyle konularda saçma sapan ego yapabiliyorlar.
bence siz etkilendiğinizi belli etmeden tetikte kalmaya devam edin.

Back
X