Ben cinsiyet fark etmeksizin bu aldatma mevzusuna normal bakanlara ifrit oluyorum. Dolayısıyla hem eşinize hem de eğer doğruysa eşinizin arkadaşlarının eşlerine de pes diyorum. Kadınların bu durumu kabullenmesi ayrı bir gurursuzluk - eğer eşinizin anlattıkları doğruysa-. Nişanlım bu konularda çok serttir mesela, yanında çalıştığı arkadaşı nişanlısını aldatmış, nişanlısını da tanıyor, iki gün adamın göbeği çatladı gidip söyliycem diye, ben şimdilik sus adama yanlışını göster gitsin anlatsın diye telkin ediyordum, artık dua eder hale geldi inşallah yakalar diye, nitekim iki gün geçmeden yakaladı nişanlısı ama ne çare. Kız öyle salak ki, ben çok çalışıyordum sen hastayken ilgilenemedim demiş ve barışmışlar, dün de nikahları vardı. İkisinden de anında soğudum ve tanışmak bile istemedim. Nişanlım da her ikisinden de uzak duruyor ben demeden çok şükür. He ben zaten eğer aldatma olursa anında giderim mesajını sürekli veririm, nişandan önce babam da vermişti sıkıntı yok :) sana da tavsiyem senin normal olarak kabul etmediğini eşin olayı her açtığında söyle ve eğer öyle bişey olursa anında boşarımı dile getir. Eğer öyle bişey yapıyorsa zaten korkudan açık verecektir, uzaktan takip etmeyi de bırakma.