- 19 Mayıs 2020
- 47.393
- 212.863
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolayı var, metres ifşa eder.Kocanız sizi o kadar kadınlar aldatmış hala kötü olan kadınlar mi ? Hanımefendi dönün de bi kocanıza bakın ya . Siz daha çok aldatilirsiniz bu kafayla
Adam kim bilir neler dedi de kandırdı bu kadınları ama olur mu tek suçlu kadınlar. Yazık ya hiç gururda yok . Masallah adamın aldatmadıgi kadın kalmamış. Hepsini de biliyo ama hala boşanmiyo nasıl bi midesizlik . Kendini o adamdan kurtarmaya çalışacağına gelmiş burda ifşa ediyo. Kendince o kadınları rezil ediyo . Farkında değil kendini ne duruma düşürdüğünden.Kolayı var, metres ifşa eder.Başı sağlam belaya girecek böyle. Bir gün modlar o mesajı silmez, biri de görür ve dava açarsa görürüm hanımefendiyi.
Bi önceki sayfaya bak artemis kocasının aldattığı kadınları yazmış ama kocanın sucu yok oh ne âlâ memleket valla kadın suçlu koca yapar erkek elinin kiriKocanızı mideniz ne de güzel kaldırıyor. Nazar değmesin evliliginize.
Aaa tamda ben bunu yazmıştım bir önceki yorumda dedim mune hadi biri şikayet etse nasıl kanıtlarsın diye3. Şahısların ismini ifşa etmek TCK Madde 134 gereği suçtur, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına hükmedilir, ifşa eden kişi bunu basın yayın yoluyla yapıyorsa bu ceza 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası almasına sebep olur.
Kimse ne eşinin ne de eşinin birlikte olduğunu iddia ettiği kadınların ismini alenen açıklama hakkına sahip değildir zira bu bir suçtur.
İfşa ettiğiniz kişilerin dava açması halinde yargılanırsınız, bu bir iftiraysa ayrıca iftiradan da yargılama olur zira TCK 125. maddesi de şeref ve onura karşı işlenen suçları kapsar.
Ahlak ise sizinle evlilik bağıyla birlikte olan kişide aranması gereken bir özelliktir, eş ahlak sahibi biri olsa önünden anadan üryan bir kadın da geçse gözlerine ahlak perdesini çekerdi.
Kimse gidip face, insta gibi kişisel bilgilerinin açıkça belli olduğu yerlerde yazmaya cesaret edemediği şeyleri burada yazıp akıllarına gelen küfürü, başkalarını ifşayı forum sitelerinde yapıyor, zira sanıyorlar ki bir Kullanıcı adıyla üye olmak onları internet üzerinden işlenen suçlardan, TCK'da suç sayılan şeylerden muaf tutuyor, oysa forum sitelerinde de suç kapsamına girecek şeyler yazılamaz, resmî şikayet halinde üyenin bilgilerini vermek savcılığın bir yazılı talebine bakar, savcılık talep ettiğinde buna uymakla yükümlüyüz çünkü.Aaa tamda ben bunu yazmıştım bir önceki yorumda dedim mune hadi biri şikayet etse nasıl kanıtlarsın diye
Öyle şuursuzca yazılıyor sonra ayikla pirincin taşını
Kimse gidip face, insta gibi kişisel bilgilerinin açıkça belli olduğu yerlerde yazmaya cesaret edemediği şeyleri burada yazıp akıllarına gelen küfürü, başkalarını ifşayı forum sitelerinde yapıyor, zira sanıyorlar ki bir Kullanıcı adıyla üye olmak onları internet üzerinden işlenen suçlardan, TCK'da suç sayılan şeylerden muaf tutuyor, oysa forum sitelerinde de suç kapsamına girecek şeyler yazılamaz, resmî şikayet halinde üyenin bilgilerini vermek savcılığın bir yazılı talebine bakar, savcılık talep ettiğinde buna uymakla yükümlüyüz çünkü.
Bu konu için yazıyorum, kadınlardan bir tanesi dahi dava açsa üye ve kocası kendini duruşmada bulur, konuyu açan o zaman ne yapacak? Eşi aferin karıcığım mı diyecek?