• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma

Dışarda kadın bitmez, hepsini bir kocanın gözünün önünden çekemeyeceksin.

Kocamı bırakamıyorum, istediği kadar aldatsın ondan boşanamam bari kocamaın sevgililerinden hıncımı çıkarayım konusu bu.

Kocanız sürekli aranıyor, kişiler önemli değil, daha çok sevgilisi olur kocanızın. Bu ifşa ettikleriniz nedir eşiniz yurt içi geniş alanda takılıyor heralde🤣🤣🤣

Kocan evde sallanan koltukta kahvesini içip gazetesini okuyordu o kadar beyefendi dimi o kadında geldi kocana sokuldu tek başına aldattı gitti kocan kahvesini içerken aynen bir rüyaydı ve o kadın karabasandi kocanda sütten çıkma ak kaşık

Kocanız sizi o kadar kadınla aldatmış hala kötü olan kadınlar mi ? Hanımefendi dönün de bi kocanıza bakın ya . Siz daha çok aldatilirsiniz bu kafayla

Kocanız sizi o kadar kadınlar aldatmış hala kötü olan kadınlar mi ? Hanımefendi dönün de bi kocanıza bakın ya . Siz daha çok aldatilirsiniz bu kafayla
Kolayı var, metres ifşa eder. 😂 Başı sağlam belaya girecek böyle. Bir gün modlar o mesajı silmez, biri de görür ve dava açarsa görürüm hanımefendiyi.

Kolayı var, metres ifşa eder. 😂 Başı sağlam belaya girecek böyle. Bir gün modlar o mesajı silmez, biri de görür ve dava açarsa görürüm hanımefendiyi.
Adam kim bilir neler dedi de kandırdı bu kadınları ama olur mu tek suçlu kadınlar. Yazık ya hiç gururda yok . Masallah adamın aldatmadıgi kadın kalmamış. Hepsini de biliyo ama hala boşanmiyo nasıl bi midesizlik . Kendini o adamdan kurtarmaya çalışacağına gelmiş burda ifşa ediyo. Kendince o kadınları rezil ediyo . Farkında değil kendini ne duruma düşürdüğünden.

Bu isimler sosyal medyada yayılsa sizi mahkemeye verseler nasil kanitliyacaksiniz bunların öyle yaşadıklarını nasıl bu kadar eminsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle adamın yüzüne tükürürüm sizin mideniz nasıl kabul ediyor? Başkalarında suç bulacağınıza önce yanınızdaki pislikten kurtulun... Saydığınız isimler birer isimden ibaret fakat bunları size yazdıran kişi kocanız.. Lütfen silkeleninde kendinize gelin artık. Bu ne ya... Beynim uyuştu yorumları okurken. Hala nasıl kıyafetlerini ütüler yemeğini yaparsınız o adamın anlamam. Çocuklarımın babasıdır.. O kadında kocama yanaşmasaymış mı diyorsunuz gerçekten? Nolur ya nolur yapmayın..

Eşinin hatasını görmeyip kadınları suçlamak ne oluyorsa topluca eşinde artık ne varsa koku mu yayıyor etrafa saydığım nunca kadın büyülenip peşinden geliyor
Değişik ve sen bu adamla evlisin aynı yatağa girip kocam diye pişpişliyorsun

3. Şahısların ismini ifşa etmek TCK Madde 134 gereği suçtur, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına hükmedilir, ifşa eden kişi bunu basın yayın yoluyla yapıyorsa bu ceza 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası almasına sebep olur.

Kimse ne eşinin ne de eşinin birlikte olduğunu iddia ettiği kadınların ismini alenen açıklama hakkına sahip değildir zira bu bir suçtur.
İfşa ettiğiniz kişilerin dava açması halinde yargılanırsınız, bu bir iftiraysa ayrıca iftiradan da yargılama olur zira TCK 125. maddesi de şeref ve onura karşı işlenen suçları kapsar.

Ahlak ise sizinle evlilik bağıyla birlikte olan kişide aranması gereken bir özelliktir, eş ahlak sahibi biri olsa önünden anadan üryan bir kadın da geçse gözlerine ahlak perdesini çekerdi.

Aaa isimler silinmiş kim sildi konu sahibi galiba yada kazen sildi ifşa olmasin diye mi acaba

3. Şahısların ismini ifşa etmek TCK Madde 134 gereği suçtur, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına hükmedilir, ifşa eden kişi bunu basın yayın yoluyla yapıyorsa bu ceza 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası almasına sebep olur.

Kimse ne eşinin ne de eşinin birlikte olduğunu iddia ettiği kadınların ismini alenen açıklama hakkına sahip değildir zira bu bir suçtur.
İfşa ettiğiniz kişilerin dava açması halinde yargılanırsınız, bu bir iftiraysa ayrıca iftiradan da yargılama olur zira TCK 125. maddesi de şeref ve onura karşı işlenen suçları kapsar.

Ahlak ise sizinle evlilik bağıyla birlikte olan kişide aranması gereken bir özelliktir, eş ahlak sahibi biri olsa önünden anadan üryan bir kadın da geçse gözlerine ahlak perdesini çekerdi.
Aaa tamda ben bunu yazmıştım bir önceki yorumda dedim mune hadi biri şikayet etse nasıl kanıtlarsın diye

Öyle şuursuzca yazılıyor sonra ayikla pirincin taşını

Aaa tamda ben bunu yazmıştım bir önceki yorumda dedim mune hadi biri şikayet etse nasıl kanıtlarsın diye

Öyle şuursuzca yazılıyor sonra ayikla pirincin taşını
Kimse gidip face, insta gibi kişisel bilgilerinin açıkça belli olduğu yerlerde yazmaya cesaret edemediği şeyleri burada yazıp akıllarına gelen küfürü, başkalarını ifşayı forum sitelerinde yapıyor, zira sanıyorlar ki bir Kullanıcı adıyla üye olmak onları internet üzerinden işlenen suçlardan, TCK'da suç sayılan şeylerden muaf tutuyor, oysa forum sitelerinde de suç kapsamına girecek şeyler yazılamaz, resmî şikayet halinde üyenin bilgilerini vermek savcılığın bir yazılı talebine bakar, savcılık talep ettiğinde buna uymakla yükümlüyüz çünkü.

Bu konu için yazıyorum, kadınlardan bir tanesi dahi dava açsa üye ve kocası kendini duruşmada bulur, konuyu açan o zaman ne yapacak? Eşi aferin karıcığım mı diyecek?

O kadınlara tek tek ulaşıp bu yazıları göstermek lazım, konu sahibine dava açılsında aklı başına gelsin.

Sizin o kötülediğiniz kadınlardan ne farkınız var ki , kocanızın evli olduğunu bildiklerini varsayıyorum, onlar sizi kabul etmiş kocanızla birlikte olmuş, siz onları kabul etmişsiniz kocanızla birlikte oluyorsunuz.

Eş diye bir hainle berabersiniz , hamile eşini aldatan bir adam başka ne olabilir eş derken bile içime sinmedi...

Kimse gidip face, insta gibi kişisel bilgilerinin açıkça belli olduğu yerlerde yazmaya cesaret edemediği şeyleri burada yazıp akıllarına gelen küfürü, başkalarını ifşayı forum sitelerinde yapıyor, zira sanıyorlar ki bir Kullanıcı adıyla üye olmak onları internet üzerinden işlenen suçlardan, TCK'da suç sayılan şeylerden muaf tutuyor, oysa forum sitelerinde de suç kapsamına girecek şeyler yazılamaz, resmî şikayet halinde üyenin bilgilerini vermek savcılığın bir yazılı talebine bakar, savcılık talep ettiğinde buna uymakla yükümlüyüz çünkü.

Bu konu için yazıyorum, kadınlardan bir tanesi dahi dava açsa üye ve kocası kendini duruşmada bulur, konuyu açan o zaman ne yapacak? Eşi aferin karıcığım mı diyecek?

Eşi aferim demiyecek belki ayrılık olucak kadın kocasını koruyup diğer kadınları ifşa ederek suçluyor ki en az beş kişinin ismi vardı oda doğruysa belki baska kadinlar da var bilemeyiz
Kendi hayatına yol vermeye calismak yerine tartsimalara giriyor tamam herkesin kendi hayatı ama hayat kuşku guvensizlik tedirginlikle geçmez ki ayrica haklıyken haksız olucak daha kötü şeyler olucak düşünmeden burda isimler açıklması doğru değildi burda isim açıklamak yerine kocasiyla olan evliliğini ilişkisini gözden geçirmeli ve hayatına yön vermeli
Heleki bu kadar cezaî ışlem varken suçken hanı derler ya öfkeyle kalkan zararla oturur diye aynen öyle oldu Allahtan kimse alıntı yapmamış

Back
X