aldatılma.

REYHAN1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
24
8
86
35
Bursa
10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.

Bu erkeklere ne oluyor böyle ya,kadın evli olduğunu bile bile mi yazışmış?

Çalışıyor musunuz?
Çalışmıyorsanız tetikte kalın ve gizlice para biriktirin ayrıca deliller elinizde yoksa bulun.
Zor bir durum rabbim yardımcınız olsun.

Ekonomik gücünüz varsa böyle sadakatsiz bir adamla devam etmeyin derim ...

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Erkeklerin aldatması mide bulandırıcı ama karşındaki erkeğin evli olduğunu bilerek ilişki kuran kadınlar daha da mide bulandırıcı.

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Deliller çok önemli, sürekli delil topla , bu işin sonunda affeden zararlı çıkıyor hiç şaşmaz

Bence kadının kocasını bul sen olduğun belli olmicak şekilde kocasına ilet kanıtlarını.Umarım umursuz herifin teki değildir de dersini alır orspu.

Neden hesabı kız Ödemiş

Maddi özgürlüğün varmış neden affetin ki?
Unutabilecek eskisi gibi olabilecek misin?
Bence tetikte ol delilleri iyi sakla.
Çocukların Kac yaşında?

Delilleri yok etmeyin boşanmak ona en büyük ders olacaktır

Ne affetmesi Allah aşkına adam arkanızdan yine iş çevirecek yine aldatacak nasılsa affedildim diye. Yapılacak tek bir şey var o da boşanmak.

İki kere buluşma var ortada. Demek ki ilkinde birbirlerini beğendiler ki buluştular.

Hesabı ilkin eşiniz, ikinci de kadın ödemiş olabilir.

Senin değerini anladım demesi tamamen yalan. Karısının değerini bilen ve ahlaklı bir adam başka bir kadına ilk aşkımsın demez, evliyse hele hiç bulaşmaz.

Ortaya cikmasaydi, daha da ileri gideceklerdi. Sizi uyutuyor, devam edecek, kanmayın yalanlarına.

Bunlar böyle. Hem gönlüm olsun, hem pastam dursun.

15 günlük bir iliski olduğuna inandiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…