aldatılma.

Bence bunu asla kabullenemezsiniz, affettim geçti bitti dersiniz ama sizi içten içe kemirir. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz, aynı şekilde hissedemezsiniz eşinize karşı. Her durumda aklınıza gelir, bir başkası aklına girmiş adamın, gururunuz kırılmış, kadınlık onurunuz zedelenmiş, off çok zor. Devam etseniz her durumda aklınıza gelecek eşinizin de burnundan getireceksiniz, en sonunda o da patlayacak. Bu işin dönüşü de yok, bence çözüm delil toplayıp boşanmak, maddi manevi karşı tarafı çökertmek. Yok öyle yapıp yapıp af dilemek, sizi çocuklarını düşünmeyen adamı siz hiç düşünmeyin. Ona güvenip yelkenleri indirdiğiniz ilk anda sizi tekrar aldatacak hiç şaşmaz

Pişman olacak olan adam yakalanmadan bitirirdi. Yakalamasanız bal gibi de devam edecekti. Yatağa da uzanacaktı. Bundan sonraki aldatılışınızda yatakta basarsınız artık. Çünkü yine yapacak. Çünkü bir kere yaptı ve çocuklar hatrına affedildi. Çocuklar var olduğu sürece affedileceğini biliyor.

Çocuklarım annelerini böyle hiçe sayan bir adamla sırf başlarında baba var olacak şekilde yaşayacağına ben onlara hem annelik hem babalık yaparım. Ekonomik özgürlüğüm de varsa neden durayım ki?

Eve biraz geç gelse işim uzadı dese aklınızdan geçmeyecek mi acabalar? Böyle yaşanır mı?

Delilleri sakın yok etmeyin. Hatta yenilerini toplamaya bakın. Olur da boşanırsanız eliniz güçlü olsun.

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degidel
Arkadaşlar bu sosyal medya kadınları ve erkekleri iyice saçmalattı bence hemen yuva yıkılmaz 2 görüştü diye çünkü birlikte olmamış,delilleri saklayın kesinlikle silmeyin .Onada bundan bahsetmeyin.Takip edin ,telefonuna yükleyip takip edeceğin programları yükle.Ona da şöyle söyle bu terbiyesizliğini ve ahlaksızlığını çocuklarım için affediyorum bir daha olursa göremezsin de

Bence iyi bir ders ver akıllanırsa bi şans ver çünkü 2 çocuğun var
Adam ikinci şanstan sonra, karım goz yumuyor nasılsa deyip, daha da azitmasin sonra?

Konu sahibesi, bundan sonra hep acabalarla yaşamak istiyorsa bilemem. Çocukların da böyle bir ortamda mutlu olacağını hiç sanmam. Gözü dışarı da bir baba, gergin bir anne.

Affetmeyi bazi durumlarda anlayabiliyorum maddi problem varsa, tek basiniza yasayamayacak durumdaysaniz vb. gibi ancak ders vermeyi anlamiyorum. Hadi diyelim hata etti bir kere bulustu, o zaman niye degerinizi anlamamista ikinci kez bulusmus?
Bence ders veremezsiniz. bu sefer surat astin, dunyayi bana dar ettin diye aldatacaktir. Imkaniniz varsa ayrilin

sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok

Kız boşver erkek adamdır yapmış bir hovardalık
Aklını çelmişlerdir
Iki evladın var
Elin neüdüğü belirsiz karısına yol mu verecen
Sen gidersen o gelir
Yuvana çocuklarına ve kocana sahip çık
Aman ne olmuş şeytana uymuşsa bir defa
Diye bir yorum ne güzel olur

sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
Şunun için bile boşa bu adamı.
Rezil ahlaksız
Çalışıyormuşsun da, ne güzel.
Ciddiyim boşan.

evet mesajlar valla ne zaman başladına dair ordan buldum

kandırdığı kadın değil ki o zaten biliyormuş evli olduğunu. kandırılan sizsiniz.

Bu ahlaksızi hala kapı önüne koymadiysaniz, siz de suclusunuz.

Ne için kandiracakmis? Kandirip ne yapacakmış. Yatağa mi atacakmis evli kadını? Çok ahlaksız, çok midesiz bir eşiniz varmış. Basın tekmeyi, o düşünsün.

12 senelik evliyim,eşime gerçekten çok güveniyorum ama asla onu diyemem işte.Erkeklerin anatomisi çok farklı,bazıları için aldatmak yemek içmek gibi birşey.Allah kimsenin başına vermesin.
Amin
Ama sadakatsizliğin temelinde birazda güven var evdeki cepte zaten diye görüyor çoğu erkek

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi

Aldatan sen olsaydin, sence eşin hesabi kim ödediğini kafasina takarmiydi?

Yoksa elaleme senin için "bu kadin o.." diye yaygarayi koparirmiydi?

Söyleyim bu arada, birileri ile dişari çikip aşkim maşkim deyipte, sonra eve gelip eşi ile ayni yatağa giren daha tuhaftir (hatta daha farkli kelimelerim varda neyse).

Konu açmanin maksadi ne? Adami artik af etmişsin. O halde artik yapilcak bişey yok.

konu acmamın maksadı affettim görünüyorum ama sindiremiyorum işte bazı seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…