- Konu Sahibi REYHAN1990
-
nasıl bir ders verebilirm meselaBence iyi bir ders ver akıllanırsa bi şans ver çünkü 2 çocuğun var
Ders veremezsiniz.nasıl bir ders verebilirim
Arkadaşlar bu sosyal medya kadınları ve erkekleri iyice saçmalattı bence hemen yuva yıkılmaz 2 görüştü diye çünkü birlikte olmamış,delilleri saklayın kesinlikle silmeyin .Onada bundan bahsetmeyin.Takip edin ,telefonuna yükleyip takip edeceğin programları yükle.Ona da şöyle söyle bu terbiyesizliğini ve ahlaksızlığını çocuklarım için affediyorum bir daha olursa göremezsin decalışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degidel
Adam ikinci şanstan sonra, karım goz yumuyor nasılsa deyip, daha da azitmasin sonra?Bence iyi bir ders ver akıllanırsa bi şans ver çünkü 2 çocuğun var
sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yokİki kere buluşma var ortada. Demek ki ilkinde birbirlerini beğendiler ki buluştular.
Hesabı ilkin eşiniz, ikinci de kadın ödemiş olabilir.
Senin değerini anladım demesi tamamen yalan. Karısının değerini bilen ve ahlaklı bir adam başka bir kadına ilk aşkımsın demez, evliyse hele hiç bulaşmaz.
Ortaya cikmasaydi, daha da ileri gideceklerdi. Sizi uyutuyor, devam edecek, kanmayın yalanlarına.
Bunlar böyle. Hem gönlüm olsun, hem pastam dursun.
15 günlük bir iliski olduğuna inandiniz mi?
nasıl bir ders verebilirim
Şunun için bile boşa bu adamı.sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
evet mesajlar valla ne zaman başladına dair ordan buldumİki kere buluşma var ortada. Demek ki ilkinde birbirlerini beğendiler ki buluştular.
Hesabı ilkin eşiniz, ikinci de kadın ödemiş olabilir.
Senin değerini anladım demesi tamamen yalan. Karısının değerini bilen ve ahlaklı bir adam başka bir kadına ilk aşkımsın demez, evliyse hele hiç bulaşmaz.
Ortaya cikmasaydi, daha da ileri gideceklerdi. Sizi uyutuyor, devam edecek, kanmayın yalanlarına.
Bunlar böyle. Hem gönlüm olsun, hem pastam dursun.
15 günlük bir iliski olduğuna inandiniz mi?
12 senelik evliyim,eşime gerçekten çok güveniyorum ama asla onu diyemem işte.Erkeklerin anatomisi çok farklı,bazıları için aldatmak yemek içmek gibi birşey.Allah kimsenin başına vermesin.Zaten benimki yapmazlardan çıkıyor ne çıkıyorsa
sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
Bu ahlaksızi hala kapı önüne koymadiysaniz, siz de suclusunuz.sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
Amin12 senelik evliyim,eşime gerçekten çok güveniyorum ama asla onu diyemem işte.Erkeklerin anatomisi çok farklı,bazıları için aldatmak yemek içmek gibi birşey.Allah kimsenin başına vermesin.
calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
konu acmamın maksadı affettim görünüyorum ama sindiremiyorum işte bazı seyleriAldatan sen olsaydin, sence eşin hesabi kim ödediğini kafasina takarmiydi?
Yoksa elaleme senin için "bu kadin o.." diye yaygarayi koparirmiydi?
Söyleyim bu arada, birileri ile dişari çikip aşkim maşkim deyipte, sonra eve gelip eşi ile ayni yatağa giren daha tuhaftir (hatta daha farkli kelimelerim varda neyse).
Konu açmanin maksadi ne? Adami artik af etmişsin. O halde artik yapilcak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?