aldatılma.

10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Ben afedersin a..ederim .Benimde 2 çocuğum var ama affetmem o da çok iyi bilir affermeyecegimi .

konu acmamın maksadı affettim görünüyorum ama sindiremiyorum işte bazı seyleri

Sindirme. Zorundamisin? Ailen senin kararli olduğunu görürse, boşanmada yardimci olurmu?

Ya bu adam ile evli kalip, gözünün dişarda olduğunu kabul edeceksin. Senden hariç başka kadinlarin olduğunu kabul edeceksin.

Yada boşanacaksin.

Ders verilmez. Sadakat ders ile olmaz zaten. Sevgiden, saygidan, değer vermek ile otomatik olur zaten.

Genç yaştami evlendiniz?

Arkadaşlar bu sosyal medya kadınları ve erkekleri iyice saçmalattı bence hemen yuva yıkılmaz 2 görüştü diye çünkü birlikte olmamış,delilleri saklayın kesinlikle silmeyin .Onada bundan bahsetmeyin.Takip edin ,telefonuna yükleyip takip edeceğin programları yükle.Ona da şöyle söyle bu terbiyesizliğini ve ahlaksızlığını çocuklarım için affediyorum bir daha olursa göremezsin de
Ha yani yatağa girmediği sürece aldatma olmuyor öyle mi?

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Bi de o kiza para mi yedirdin deme diye yalan soyluodur. Erkekler boyle ufak beyin manipülasyonlarini dogustan gelen bi yetenekle yapabiliolar. Affetmissin artik ısıtıp durmanin bi anlami yok. Yani arafta kalmamaya calis, ya açma konusunu ya ayrıl. Zor ikisi de ama devamli bahsetmen adami hakli olacak noktaya getirir.

Son düzenleme:
Kız boşver erkek adamdır yapmış bir hovardalık
Aklını çelmişlerdir
Iki evladın var
Elin neüdüğü belirsiz karısına yol mu verecen
Sen gidersen o gelir
Yuvana çocuklarına ve kocana sahip çık
Aman ne olmuş şeytana uymuşsa bir defa
Diye bir yorum ne güzel olur
konu acmamın maksadı affettim görünüyorum ama sindiremiyorum işte bazı seyleri
Yukarda yazdığım yorum affeden bir kadının argümanıdır
Sıkı sıkıya sarılın o zaman
Arkadaşım sizin gibi aldatılmıştı
Kv si aynen bunu söylemişti

Kudurdu iyice bu erkek milleti, iyice amazon olacağım az kaldı yemin ederim. Piyasada adam akıllı, düzgün bir tane erkek yok ya, şaka gibi devir denk geldi şansımıza.

Kocan şerefsizin önde gideni. Sen de çocuklarını o şerefsizle yaşamaya mecbur bırakıyorsun.

Büyüdüğünde sana aferin anne bizim için çektin demeyecekler emin olun.

Oğlunuz varsa babası gibi olacak. Kızınız varsa da babası gibi adamları normal görüp bir gün aldatılırsa affedecek.

10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Lütfen çocuklar var diye affetme. Aileniz destek olur mu size? Olmazsa mutlaka delil toplayın. Kıyıya atabildiğiniz kadar para atın ve boşanın. Yapmayın bunu kendinize daha önünüzde yaşanacak mükemmel bir hayat varken sizi aldatan biriyle devam etmeyin. Ne olursa olsun nasıl içiniz alacak onunla devam etmeye? Çok üzücü :(

Aldatma aldatmadır ama bana böyle birine sen benim ilk aşkımsın falan diyen biri çok daha iğrenç geliyor ya.. çok iğrenç çok.
Şehveti aşkla karıştırmak için baya yukarı tarafa kan gitmio olmasi lazim. Beyin yerine de penis koyuolar bunlara. Biraz da karsi tarafi bu rezilliğe ikna etmek icin tabi. Evdeki kadin ogrenince tutusmalari da ayri komik. Yani demek ki elindekinin de bir degeri var kaybetmek istemedigine gore.

Siz eşinizin size yaşattıklarının binde birini dahi yapsanız ana haberlere manşet olurdunuz! İki kere buluşmuşlar ama belki birliktelik olmadı diyorsunuz bir de... Olsa ne olmasa ne? Bu erkekler her kepazeliği yapıp nasıl affediliyor aklım almıyor?! Yapılması gereken ortada! Ama sormuşsunuz ya siz olsanız ne yapardınız diye? Ben olsam ağzının içine mıçar, bütün eşyalarını camdan aşağı fırlatır, eve almaz, ailesini arar tebrikler oğlunuz adam olamadı ama o...sp. oldu der onu herkese rezil ederdim! Delilleri toplayıp boşanma davası açar nafaka tazminat hatta uzaklaştırma talep ederdim. Onu cin çarpmışa çevirirdim!! neye uğradığını şaşırırdı! Ve bunların hepsini ışık hızıyla yapardım :) N'apıyım? N'apardınız diye sormazdım bile. En fazla elimden bir kaza çıkacak nasıl sakinleşebirim diye sorardım.. Ama siz onu affedip kendinizi de avutmuşsunuz bile. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Surekli delil topla .milletin çivisi cikti iyice varya .para at kenara altin varsa onlari üzerine al ona birakma biraz sabret .sonra ailesine söyle biraz ortalik karistirmakta iyidir anne babası kendi aileniz zaten sonra bosanirsiniz aldatılmayi ben hazmedemeyenlerdenim açıkçası sineye cekip oturmazdim ama sakince haraket edin.

Punduna getirip sizi yumuşatmasına izin vermeyin. Şimdi affederseniz, nasılsa affediyor diyerek cesaretlenip yine aynı şeyleri yapacak. Boşanın, kafanız rahat olsun. Böyle şüphelerle ömür geçmez.

Kendine 2 tane mail adresi ac ordan oraya kanitlari gönder yada samimi olduğun birine gönder saklasin tlf silebilir kayıtları 🥸flash bellege at biryerde sakla vs vs

Back
X