- Konu Sahibi REYHAN1990
kanıtları neden sildiniz ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben afedersin a..ederim .Benimde 2 çocuğum var ama affetmem o da çok iyi bilir affermeyecegimi .10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
çünkü salak kocamın cebinde 5 krş parası yokNeden hesabı kız Ödemiş
Bu adamı besleme yahuçünkü salak kocamın cebinde 5 krş parası yok
konu acmamın maksadı affettim görünüyorum ama sindiremiyorum işte bazı seyleri
Ha yani yatağa girmediği sürece aldatma olmuyor öyle mi?Arkadaşlar bu sosyal medya kadınları ve erkekleri iyice saçmalattı bence hemen yuva yıkılmaz 2 görüştü diye çünkü birlikte olmamış,delilleri saklayın kesinlikle silmeyin .Onada bundan bahsetmeyin.Takip edin ,telefonuna yükleyip takip edeceğin programları yükle.Ona da şöyle söyle bu terbiyesizliğini ve ahlaksızlığını çocuklarım için affediyorum bir daha olursa göremezsin de
Bi de o kiza para mi yedirdin deme diye yalan soyluodur. Erkekler boyle ufak beyin manipülasyonlarini dogustan gelen bi yetenekle yapabiliolar. Affetmissin artik ısıtıp durmanin bi anlami yok. Yani arafta kalmamaya calis, ya açma konusunu ya ayrıl. Zor ikisi de ama devamli bahsetmen adami hakli olacak noktaya getirir.calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Kız boşver erkek adamdır yapmış bir hovardalık
Aklını çelmişlerdir
Iki evladın var
Elin neüdüğü belirsiz karısına yol mu verecen
Sen gidersen o gelir
Yuvana çocuklarına ve kocana sahip çık
Aman ne olmuş şeytana uymuşsa bir defa
Diye bir yorum ne güzel olur
Yukarda yazdığım yorum affeden bir kadının argümanıdırkonu acmamın maksadı affettim görünüyorum ama sindiremiyorum işte bazı seyleri
evet orda aptallık ettim silmeklekanıtları neden sildiniz ki?
Lütfen çocuklar var diye affetme. Aileniz destek olur mu size? Olmazsa mutlaka delil toplayın. Kıyıya atabildiğiniz kadar para atın ve boşanın. Yapmayın bunu kendinize daha önünüzde yaşanacak mükemmel bir hayat varken sizi aldatan biriyle devam etmeyin. Ne olursa olsun nasıl içiniz alacak onunla devam etmeye? Çok üzücü10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Şehveti aşkla karıştırmak için baya yukarı tarafa kan gitmio olmasi lazim. Beyin yerine de penis koyuolar bunlara. Biraz da karsi tarafi bu rezilliğe ikna etmek icin tabi. Evdeki kadin ogrenince tutusmalari da ayri komik. Yani demek ki elindekinin de bir degeri var kaybetmek istemedigine gore.Aldatma aldatmadır ama bana böyle birine sen benim ilk aşkımsın falan diyen biri çok daha iğrenç geliyor ya.. çok iğrenç çok.
5 kuruş yok ama maşallah her halt varçünkü salak kocamın cebinde 5 krş parası yok
çıktılarını aldım saklıyorumKendine 2 tane mail adresi ac ordan oraya kanitlari gönder yada samimi olduğun birine gönder saklasin tlf silebilir kayıtlarıflash bellege at biryerde sakla vs vs