aldatılma.

Affeden tarafın dava hakkı yoktur der kenara çekilirim.

sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
Bunlar bir kadın için çok ağır şeyler.Affettim desenizde,sadece dilinizde bence.Zamanla ondan uzaklaşacaksınız,o da bunu bahane edip aldatacak tekrar, iyice ilişki lackalaşacak.

benim korkum cekincemde bu zaten evet dilde affettim diyrum ama kafamın içinden atamıyorum yazdıklarını gördüklerimi
Olum acısından sonra gelen en büyük acı ihanetmiş.Durumunuz zor ALLAH yardım etsin.Bilinki aldatan hep aldatır,ama hemen ama sonra değişmez,taviz tavizi doğurur.

Adamin 5 kurus parasi yokmus, siz calisiyorsunuz bu durumda sadece cocugunuz nafaka alacak oda adamin gelirine gore veriliyor. Sizde zaten adiniza olan kredileri odeyip bosanmak istiyordunuz bu durumda delil toplamanizin anlami yok. 6 ay icinde bosanmayacaksaniz delil toplamanizin yine anlami yok cunku affetmis sayılacaksınız. Sizin su an hedefiniz delil toplamaktan ziyade yeni bir hayat kurabilmek icin adim atmak olmali. Baska semtlerde daha dusuk kira verip, elinize kalan parayla gecinebilir misiniz vs. bunlari hesaplayin derim

Adamin 5 kurus parasi yokmus, siz calisiyorsunuz bu durumda sadece cocugunuz nafaka alacak oda adamin gelirine gore veriliyor. Sizde zaten adiniza olan kredileri odeyip bosanmak istiyordunuz bu durumda delil toplamanizin anlami yok. 6 ay icinde bosanmayacaksaniz delil toplamanizin yine anlami yok cunku affetmis sayılacaksınız. Sizin su an hedefiniz delil toplamaktan ziyade yeni bir hayat kurabilmek icin adim atmak olmali. Baska semtlerde daha dusuk kira verip, elinize kalan parayla gecinebilir misiniz vs. bunlari hesaplayin derim
delillerin delil niteliğinde olabilmesi icin 6 aylık bir süremi geçerliliği var acaba

Olum acısından sonra gelen en büyük acı ihanetmiş.Durumunuz zor ALLAH yardım etsin.Bilinki aldatan hep aldatır,ama hemen ama sonra değişmez,taviz tavizi doğurur.
gercekten oyle hele beklemediğin bir anda olması insanı yerle bir ediyor. ölse en azından mezarında dua okursun böyle hergün görmek zorunda olmak ççok zor

hele birde evin içinde kavga dövüş huzursuzluk olsa işim daha kolay olacaktı ama onların hiç biri yok gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı ikimizde calışıyoruz eşimin maas kartı bende o yüzden cebinde 5 krş parası yok dedim

Şehveti aşkla karıştırmak için baya yukarı tarafa kan gitmio olmasi lazim. Beyin yerine de penis koyuolar bunlara. Biraz da karsi tarafi bu rezilliğe ikna etmek icin tabi. Evdeki kadin ogrenince tutusmalari da ayri komik. Yani demek ki elindekinin de bir degeri var kaybetmek istemedigine gore.
Valla bana gelip başka biriyle yatmayı deneyimlemek istedim dese daha kabul edilir olurdu. O mesajlar çok iğrenç ve eminim o kadınla bir yaşamı güvence altına alsa karısını gözü görmezdi. Üstüne bir de değerini anladım😂 Nasıl anlamış acaba🤦🏻‍♀️
Erkekler değer verdiği için değil hayatı değişeceği için, buna totoları yemediği için böyle yapıyorlar bence. Kadın çalışıyor, evine çocuğuna da bakıyor ooh. Daha ne ister. 🤦🏻‍♀️

Evlerden uzak, geçmiş olsun. Ben günübirlik bir cinsel ilişkinin bile şu durumdan daha masum olduğunu düşünüyorum. Belki onu unuturum gider ama kocam ilk kez birine aşık oldum der liseliler gibi aşk yaşamaya kalkarsa zıvanadan çıkarım valla.

Boşanmayacaksan bile kolay affetme sakın. Çünkü kolay affedersen bu hep tekrarlanacakS

affettim kelimesinden sonra bir şey yazmamaya karar verdim. 2 çocuğun için affettiysen daha yazık o çocuklar. bu olayı öğrenecek ve ileri de aynı senin gibi yapacaklar. Bilinçaltına ne kadar kötü bir eylem yerleştirdiğinin farkına varabilsen keşke ...

calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Al işte, ne kazandın da şimdi bu pislikle görüşünce diye sormak istiyorum o kıza.
Parasını yemek isteyenin bile kötü falan bir mantığı var ama bu... Bence boşanın, ahlaksız adamla evlilik yürümez. İki çocuğun da ahlakını bozacak

söz verdim birdaha asla yapmam ben senin degerini anladım filan diyorda olmuyor işte
Kurulu düzeni bozulacak, tazminat ve nafaka ödeme riski olan bir adamın ne demesini beklerdiniz?
sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
Eee tamam işte şimdi de söyledikleri ile sizi kandırıyor olamaz mı?
Bu defa yakaladınız, peki yakalamadığınız başka bir ilişkisi olabilme ihtimali aklınıza gelmiyor mu?
Yalan söyleyebilme ihtimali olan ve bunu ispat etmiş bir adamı söyledikleriyle mi, yaşattıklarıyla mı değerlendirmeli?

Gerçekler belki acı ama dışarıdan gözüken tablo bu malesef.
2 günlük tanıdığına "kiminle yatıyorum kime mesaj atıyorum" diye yazan, hayat arkadaşını bu kadar aşağılayabilen bir adama sırtımı bir daha asla yaslayamazdım.

Son düzenleme:
Affetmenizin imkanı yok, belli etmemeyi başarsanız bile bu sizde daha sonradan panik atak vs gibi tezahür eder. Sizi gıyabınızda kıza ne kadar gömdüğünü tahmin edebiliyorum. Bunlara katlanmak işkenceden farksızdır.

Eşimden süphe duymauyorum bu yuzden salmıstınız heralde.valla ben esime güvenirim ama asla da tedbiri alden bırakmamaya cslısıyorum.gözü kapalı güvenmem kimseye brde esim abdestli namazlı ama burda genelde abdestli namazlı adamların yaptıklarını okumadık mı.neyse sizinki aleni aldatmıs yani 2 defa yüzyüze gorustulerse sızı uzmek istemem ama Sİmdi yuzyuze gorusmenin nerelere Gittigni biliyoruz. Size sadece kafede oturduk demiştir arabayla eve bırakırken falan kimbilir arabada neler olmustur.eşiniz degişiklik olsun istemiş farklı kızlara yönelmiş.kız evli oldugunu bile bile uzatmıssa oda baska amacla takılmıstır. Ama 10 yılın hatrna affetmezsniz umarım.neyin özrünü diliyorki iş işten geçti artık herkes alacagını aldı tadacagını taddı bu saatten sonra zaten doymus ozur dilese ne fayda.umarım aklı yerinde bir karar verirsiniz.cocuklarınuza yazık bu ihanet sadece size degıl cocuklarınuza da yapılmıs onların vaktinden calıp baskaşarıyla yszısmaya harcamış.affedecek bir durum yok .cocuklarım için diyecek bir durum yok.cocuklar bilse onlarda babalarını kapı onune koyar.

delillerin delil niteliğinde olabilmesi icin 6 aylık bir süremi geçerliliği var acaba
6 ay sonra affetmis sayiliyorsunuz. Aldatildigimi gec ogrendim derseniz 5yil zamanasimi var. Yinede saklayin delillerinizi zamani gelince avukatla gorusursunuz ama Sizin bu adamdan alabileceginiz hic bisey yok bence, çekişmeli dava ile sadece yorulursunuz. Anlasmali bosanmaya yanasmaz mi?

10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Boşanırdım

10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Affettiyseniz neyi soruyorsunuz burda onu anlamadım?? Siz ne yapardınız sorusuna buradan alacağınız cevap çok net, herkes tabiki ve olması gerektiği gibi "boşanırdım" diyecek. Eeee? Peki siz bu bilgiyi öğrendiğinizde ne işinize yarayacak?

Back
X