- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.083
- 158
- 27
- Konu Sahibi REYHAN1990
Affeden tarafın dava hakkı yoktur der kenara çekilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar bir kadın için çok ağır şeyler.Affettim desenizde,sadece dilinizde bence.Zamanla ondan uzaklaşacaksınız,o da bunu bahane edip aldatacak tekrar, iyice ilişki lackalaşacak.sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
benim korkum cekincemde bu zaten evet dilde affettim diyrum ama kafamın içinden atamıyorum yazdıklarını gördüklerimiBunlar bir kadın için çok ağır şeyler.Affettim desenizde,sadece dilinizde bence.Zamanla ondan uzaklaşacaksınız,o da bunu bahane edip aldatacak tekrar, iyice ilişki lackalaşacak.
Olum acısından sonra gelen en büyük acı ihanetmiş.Durumunuz zor ALLAH yardım etsin.Bilinki aldatan hep aldatır,ama hemen ama sonra değişmez,taviz tavizi doğurur.benim korkum cekincemde bu zaten evet dilde affettim diyrum ama kafamın içinden atamıyorum yazdıklarını gördüklerimi
çünkü salak kocamın cebinde 5 krş parası yok
delillerin delil niteliğinde olabilmesi icin 6 aylık bir süremi geçerliliği var acabaAdamin 5 kurus parasi yokmus, siz calisiyorsunuz bu durumda sadece cocugunuz nafaka alacak oda adamin gelirine gore veriliyor. Sizde zaten adiniza olan kredileri odeyip bosanmak istiyordunuz bu durumda delil toplamanizin anlami yok. 6 ay icinde bosanmayacaksaniz delil toplamanizin yine anlami yok cunku affetmis sayılacaksınız. Sizin su an hedefiniz delil toplamaktan ziyade yeni bir hayat kurabilmek icin adim atmak olmali. Baska semtlerde daha dusuk kira verip, elinize kalan parayla gecinebilir misiniz vs. bunlari hesaplayin derim
gercekten oyle hele beklemediğin bir anda olması insanı yerle bir ediyor. ölse en azından mezarında dua okursun böyle hergün görmek zorunda olmak ççok zorOlum acısından sonra gelen en büyük acı ihanetmiş.Durumunuz zor ALLAH yardım etsin.Bilinki aldatan hep aldatır,ama hemen ama sonra değişmez,taviz tavizi doğurur.
Valla bana gelip başka biriyle yatmayı deneyimlemek istedim dese daha kabul edilir olurdu. O mesajlar çok iğrenç ve eminim o kadınla bir yaşamı güvence altına alsa karısını gözü görmezdi. Üstüne bir de değerini anladımŞehveti aşkla karıştırmak için baya yukarı tarafa kan gitmio olmasi lazim. Beyin yerine de penis koyuolar bunlara. Biraz da karsi tarafi bu rezilliğe ikna etmek icin tabi. Evdeki kadin ogrenince tutusmalari da ayri komik. Yani demek ki elindekinin de bir degeri var kaybetmek istemedigine gore.
Al işte, ne kazandın da şimdi bu pislikle görüşünce diye sormak istiyorum o kıza.calışıyorum evet delillerin cogunu sildim ama elimde olanlar var onları saklıyorum evet kız evli oldugunu bile bile yazışmış bulusmus ve bulusuncada hesabı kız odemiş ne kadar tuhaf bir durum degilmi
Kurulu düzeni bozulacak, tazminat ve nafaka ödeme riski olan bir adamın ne demesini beklerdiniz?söz verdim birdaha asla yapmam ben senin degerini anladım filan diyorda olmuyor işte
Eee tamam işte şimdi de söyledikleri ile sizi kandırıyor olamaz mı?sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
Affetmenizin imkanı yok, belli etmemeyi başarsanız bile bu sizde daha sonradan panik atak vs gibi tezahür eder. Sizi gıyabınızda kıza ne kadar gömdüğünü tahmin edebiliyorum. Bunlara katlanmak işkenceden farksızdır.sadece ilk aşkımsın dese neler neler sindiremediğim zaten onlar kimin yanında yatıp kime mesaj atıyorum yazmıs sonrada bana diyorkı ben kandırmak için yazdım hissettiğim birsey yok
6 ay sonra affetmis sayiliyorsunuz. Aldatildigimi gec ogrendim derseniz 5yil zamanasimi var. Yinede saklayin delillerinizi zamani gelince avukatla gorusursunuz ama Sizin bu adamdan alabileceginiz hic bisey yok bence, çekişmeli dava ile sadece yorulursunuz. Anlasmali bosanmaya yanasmaz mi?delillerin delil niteliğinde olabilmesi icin 6 aylık bir süremi geçerliliği var acaba
Boşanırdım10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.
Affettiyseniz neyi soruyorsunuz burda onu anlamadım?? Siz ne yapardınız sorusuna buradan alacağınız cevap çok net, herkes tabiki ve olması gerektiği gibi "boşanırdım" diyecek. Eeee? Peki siz bu bilgiyi öğrendiğinizde ne işinize yarayacak?10 yıllık evliyim ve bu sure zarfında eşimden hiç süphe etmedim hatta benım esim yapmazlardandım ama buyuk konuşmamak lazımış ve ben aldatıldım belki birlitelik olmadı ama yıne de benim için aldatılma. 15 günlük bir mevzu tanımadıgı etmedığı insana mesajlar atmış sen benim ik aşkımsin filan diyerekten kızda evli oldugunu sorunu omadıgını bile bile devam etmiş 2 kere yüzyze görüşmüşler yakalanıncada özürler affetler havada ucustu.2 tane cocugum var affettım gözüküyorum ama içimde sindiremiyorum guvenemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız.