• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilma

Zaten çalışıyormuşsunuz çocuklarla kim ilgileniyor ki siz boşaninca çocuklarla ilgilenemeyesiniz?
Adam evde oturup 7 24 çocuk mu bakıyor?
Cocuklarla ilgilenmesiyle bir alakası yok oda bende çalışıyoruz ve annem ve ya kardeşlerim okula bırakıp aliyor sadece bizimle alisveris gezmeye de istedikleri hiç bir şeyi eksik etmiyorm diye savunuyo sadece

Bir insanla ne amaçla evlenilir aramizda mesafeler vardi ben yurt dışında o turkiyedeydi ve sevdiğin için konduramıyorsun taki gözlerinle herseyi görene kadar öyle yapacağını imkansız sanıyorsun evet ailesi de aynı sebepten ayrildi babası defalarca aldatmış ve siddet kendi yaşadığını sana çocuklarına yasatmayacagina yemin eden birisine inandım sadece
İlk 2 çocuğu aranızda mesafeler varken mi yaptınız?
Ne derseniz deyin durumunuz sadece sizin tavırlarınızla ilgili. Söz vermiş tutmamış vs bunlar bahane değil.
Kullanmayın atık şu çocukları yahu.
"Aşığım aldatsa da katlanıyorum üçüncüyü değil otuz üçüncüyü doğurucam" diyin.
en azından kendinize dürüst olun.

17 yaşında evlenmişsiniz. Daha 27 yaşındasınız ve 3 çocuğunuz var. Eş de 3 kere aldatmış ama bu 3 çocuk yapmanıza asla engel olamamış. Sizin 40 yaşına kadar en az 7-8 tane çocuğunuz olur hepsinin de babası o aldatan sübyancı herif olur. Ben daha fazla yorum yapmayayım banlanmak istemiyorum çünkü
Öyle bir şey olmucak sadece bunaldığım için bu siteye yazdım bir gün ondan kurtulduğumuzda yazicam size

Aldatan kocasından hamile kalmak için delirip sonra derdini anlatmak için konu açan kadınların konusu saç baş yoldurtuyor. 3. çocuğa hamile kalmak için elinden geleni yap sonrada aileyi suçla. Neymiş efendim arkasında durmuyorlarmış mış. Şahsen kızım yâda oğlum kötü bir evlilikte 3 tane çocukla kapıma gelse direkt kovarim. Nasıl yaptın ise öyle bak derim.

9bucuk senedir evliyiz 2 çocuğumuz var ve eşim en az bildiğim 3kere aldatildim 3de kanitli bi şekilde önce çocuklarım için mecbur devam ettim duzeliriz dusuncesiyle 3 cocuk istiyordum ve devam ettik iki jamilelegimde onun aldatmasının öğrenince düştü artık öyle bir hayalimde yok arkamda duracak destekleyecek ailem yok olur olur diye diye dahada beter hale geldi onların yuzunden çok kötüyüm ne yapacağımı biliyorm ama yapamiyorm ailemi onu herseyi silip cocugumuda alip uzakta bir duzen kurmak istiyorum calisiyorm ama çocuklarımla ilgilenemeyecgim bir iş saatlerim var yoruldum bıktım artık ona karşı bir ilgi sevgi duymak istemiyorm belkide ailem ortam yuzunden ona mecbur olduğu için gidemiyorum cesaretim var ama durumlarim uymuyor çok uzgunim
Öf aldatan adamdsn 3 çocuk yapmışsın bile isteye, 3 çocuk istiyorum diye. Valla kafanız nerelerde, nasıl çalışıyor hiç anlamıyorum. Ne tavsiyesi bekliyorsunuz onu da bilemiyorum

Back
X