• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilma

nefarkeder097

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
11
-2
1
9bucuk senedir evliyiz 2 çocuğumuz var ve eşim en az bildiğim 3kere aldatildim 3de kanitli bi şekilde önce çocuklarım için mecbur devam ettim duzeliriz dusuncesiyle 3 cocuk istiyordum ve devam ettik iki jamilelegimde onun aldatmasının öğrenince düştü artık öyle bir hayalimde yok arkamda duracak destekleyecek ailem yok olur olur diye diye dahada beter hale geldi onların yuzunden çok kötüyüm ne yapacağımı biliyorm ama yapamiyorm ailemi onu herseyi silip cocugumuda alip uzakta bir duzen kurmak istiyorum calisiyorm ama çocuklarımla ilgilenemeyecgim bir iş saatlerim var yoruldum bıktım artık ona karşı bir ilgi sevgi duymak istemiyorm belkide ailem ortam yuzunden ona mecbur olduğu için gidemiyorum cesaretim var ama durumlarim uymuyor çok uzgunim

Aldatan adamdan 3 çocuk istiyorum diye 3.yü yapmaya mı çalıştınız gerçekten? Kimse Yalancı şerefsiz haysiyetsiz bir babayı hak etmez. Çocuklarınıza bu kötülüğü neden yapıyorsunuz bir de yeni çocuklar eklemeye çalışmışsınız...

17 yaşında evlenmişsiniz. Daha 27 yaşındasınız ve 3 çocuğunuz var. Eş de 3 kere aldatmış ama bu 3 çocuk yapmanıza asla engel olamamış. Sizin 40 yaşına kadar en az 7-8 tane çocuğunuz olur hepsinin de babası o aldatan sübyancı herif olur. Ben daha fazla yorum yapmayayım banlanmak istemiyorum çünkü

Zaten çalışıyormuşsunuz çocuklarla kim ilgileniyor ki siz boşaninca çocuklarla ilgilenemeyesiniz?
Adam evde oturup 7 24 çocuk mu bakıyor?

Aldatma başına 1 çocuk hedefiniz mi vardı hanımefendi? Aldatan adamı bile bile, çekip gidecek durumunuzda olmadan ne diye hamile kalıp durdunuz?! Hadi 1 tane oldu bari diğerini yapmasaydınız. Çocuklara yazık sadece. Mutsuz bir ailede büyüyecekler.. Gerçekten akıllanmazsınız yapın 3.yüde. Belki düzelir (!)

Ben anlamıyorum. İnsan kendisini seven erkekten çocuk sahibi olmak ister. Sizi aldatan insanlardan çocuk yapıp kendinizi bu mutsuzluğa mahkum etmek için niye çabalıyorsunuz?

9bucuk senedir evliyiz 2 çocuğumuz var ve eşim en az bildiğim 3kere aldatildim 3de kanitli bi şekilde önce çocuklarım için mecbur devam ettim duzeliriz dusuncesiyle 3 cocuk istiyordum ve devam ettik iki jamilelegimde onun aldatmasının öğrenince düştü artık öyle bir hayalimde yok arkamda duracak destekleyecek ailem yok olur olur diye diye dahada beter hale geldi onların yuzunden çok kötüyüm ne yapacağımı biliyorm ama yapamiyorm ailemi onu herseyi silip cocugumuda alip uzakta bir duzen kurmak istiyorum calisiyorm ama çocuklarımla ilgilenemeyecgim bir iş saatlerim var yoruldum bıktım artık ona karşı bir ilgi sevgi duymak istemiyorm belkide ailem ortam yuzunden ona mecbur olduğu için gidemiyorum cesaretim var ama durumlarim uymuyor çok uzgunim
Kendinize acımıyorsunuz bari çocuklara acıyın. Neyi amaçlayarak 2 çocuk yaptınızı da anlamıyorum. Boşanın desek çocuklar var diyeceksiniz adam bi anda değişmedi ya hep aynıymış üstüne üstlük adamı çocuk yaprak ödüllendirmişsiniz

Aldatan adamla hadi diyelim boşanamıyorsunuz, ama nasıl aynı yatağa baş koyup ilişki yaşayabiliyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum işte. Midem almaz, aklım almaz kocam beni aldatsa aynı ortamda nefes almayı bile.

bekara karı boşamak kolay demişler.. ama hakkaten kolay boşuna dememişler.. Ya Allah aşkona her gün öleceğinize bir kere ölün bu nedir acıları çek çek ... yani bir yerden hastalık boşuna patlamıyor.. o zaman ne olacak.. derhal ama derhal yapılacaklar listenizi hazırlayın.. ya hele bu devirde lütfen ya.. çok kızıyorum çok.. yapmayın etmeyin avukatlar elinizin altında sığınma yerleri bakım evleri vs.. bir sürü.. Allah bile senden hareket olunca o yolu açıyor sana.. oturduğun yerde olacak şey değil.. kahırlanmak.. kahır da kahırı getirir.. Elin ayağın tututuğu çocuklarının ve kendinin sağlığı iyi olduğu sürece yapamayacağınız şey yok.. hadi ya Allah Bismillah.. önce avukat bulun ücretsiz devletin atatadığı.. gerisi gelir zaten.. sonra bir bakmışsınız ki iyi ki o gün kalktım yürüdüm demenin sevincini yaşıyorsunuz.. düşünsenize.

Hayaliniz sizi defalarca aldatan kocaya 3.çocuğu doğurmak mıydı?
kendi hayatınız tamam bir de doğmamış sabilerin günahına giriyorsunuz. Zavallı çocuklar.

Merhaba arkadaşlar
10.2024 ayda kan testimde Toxoplazma pozitif cikmisti hamile kalmak istiyordum ve dr biraz beklememi soylemisti ilk kan testinde igG 121,0 ve igM160,00 gösteriyordu
Şu an ise 10.04.2025 ve sonuclar igG 400,0
Ve igM 24,50 sonuc hala pozitif tamamen negatif oluyormu
Dalga mı geçiyorsun? Daha 1 ay olmamış hamilelik için çabalayalı. Aileni onu bunu bahane etme. Herkes belliyken senin yaptığın ortada. Halinden memnunsun ki cocuk istiyorsun yeniden. O yüzden hic dert yanma. Müthiş 3 çocuk hayalini gerçekleştir.

Kendinize acımıyorsunuz bari çocuklara acıyın. Neyi amaçlayarak 2 çocuk yaptınızı da anlamıyorum. Boşanın desek çocuklar var diyeceksiniz adam bi anda değişmedi ya hep aynıymış üstüne üstlük adamı çocuk yaprak ödüllendirmişsiniz
Bir insanla ne amaçla evlenilir aramizda mesafeler vardi ben yurt dışında o turkiyedeydi ve sevdiğin için konduramıyorsun taki gözlerinle herseyi görene kadar öyle yapacağını imkansız sanıyorsun evet ailesi de aynı sebepten ayrildi babası defalarca aldatmış ve siddet kendi yaşadığını sana çocuklarına yasatmayacagina yemin eden birisine inandım sadece

Aldatma başına 1 çocuk hedefiniz mi vardı hanımefendi? Aldatan adamı bile bile, çekip gidecek durumunuzda olmadan ne diye hamile kalıp durdunuz?! Hadi 1 tane oldu bari diğerini yapmasaydınız. Çocuklara yazık sadece. Mutsuz bir ailede büyüyecekler.. Gerçekten akıllanmazsınız yapın 3.yüde. Belki düzelir (!)
Çocuklarım 6.8yasinda ve bu aldatmaları yurtdışına gelince başladı

Dalga mı geçiyorsun? Daha 1 ay olmamış hamilelik için çabalayalı. Aileni onu bunu bahane etme. Herkes belliyken senin yaptığın ortada. Halinden memnunsun ki cocuk istiyorsun yeniden. O yüzden hic dert yanma. Müthiş 3 çocuk hayalini gerçekleştir.
Boyle biseyi birdaha tekrarlanmicana çocuklarımla böyle biseyi tekrarlamış ana yemin etmişti çünkü

Back
X