arasın direk kadınla konuşsun bence...
aldatıldığına emin ve boşanmak istemiyor ilginç . adamın dahe ne yapması gerek kadınının gururunu inciltmek için ?ben olsam muhattab bile olmam o kadınla . mahkemeye gider direk ispatlarım aldattığını . kadını ararsa kadın üstte çıkıcak . bu sefer heberi olduğu için rahat rahat görüşücekler .
bende bunun aynı versiyonunu yaşadım..kadın ayaklarının üstünde duramıyorsa çalışıp kazanç sağlayamıyorsa çocuklarına bakamayacaksa çaresiz katlanıyor boşanamıyor.ama kadın unutmaz bunları elbet bir gün birşekilde hakkını avucuna verir o kocanın.çocuklar büyüsün meslek sahibi olsunlar o koca bozuntusu da yaşlansın kadına düşmek hemen o kocayı boşamak olmalı.
aslında en mantıklısı eşininde okadınında mahkemede canına okumak ama... herkezin kendi tercihi tabi
Ben cok yakın bir arkadaşımın sorununu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendileri 8 yıllık evli ve iki cocuk sahibiler. Bir kac zamandır şüpheleri vardı arkadaşımın, ne yazık ki dün kocasının telefonunda mesajlar gormuş ve artık aldatildigindan eminkocası bu durumdan su an da habersiz. Arkadasım tlf numarasını alıp kime ait olduğunu öğrenmiş. Numara yakın cevrede bir erkek adına kayıtlı. Bu durum kadın acaba evli mı sorusunu aklımıza getirdi.
Arkadasım boşanmak istemiyor cocukları icin, ama cok da üzgün durumda.
Sizce ne yapabilir? Ya da ne yapmalı?
"Bir arkadasıma lazımdı" seklinde konu açmak yasak. Eğer dert baskasınınsa o üye olsun gelsin yardım edelim, onun tam olarak ne hissettiğini bilmeden kulaktan kulağa oynayamayız.
Kib lemek durumunda kaldım, konunuz kapanacak maalesef.
Cehaletimi mazur görün lütfen Kib lemek nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?