• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATİLMA =(((

Bitmis demekki yolunuza bakin sizde

Gelse de kabul edecek misin ki ayrıldığı anda aleme akan adamı?? Seven adami nda seven kadın gibi yas tutması gerekmez mi? Bilemedimkii

Ben onun durumu yön diye bayramda kurban keseceklerdi kurban parasini verdim bayramda ayakkabı ceketine kadar o da bana yapmıştı geçen sene bunların lafı edilmez ama ağzını acmazdim çok sevdiğimide bilir onunda sevdiğine eminim ama bu şekilde kavga ettik mi farklı oluyor sanki bambaşka insan var aramadigim için kalbim rahat ama içime dökuyorum hiç durmadan ağlama krizleri kendimi aptal gibi hissediyorum hala sevdiğim icin

Bu adam sevse ne yazar arkdasim.
Sevmesin bi zahmet.
Benden uzak olsun.
Ne kadar ucuzlar ya, arkdaslariyla sohbet kizlarini dinleyip eglenmek.

Gelse de kabul edecek misin ki ayrıldığı anda aleme akan adamı?? Seven adami nda seven kadın gibi yas tutması gerekmez mi? Bilemedimkii
Eskiden bunu yapmazdi askere gidicem 2 ay sonra depresyona girdi birde 12 ay ben buna yordum belkide soğumak için allah herseyi karşıma çıkarıyor ben hala inanamiyorum

Bu adam sevse ne yazar arkdasim.
Sevmesin bi zahmet.
Benden uzak olsun.
Ne kadar ucuzlar ya, arkdaslariyla sohbet kizlarini dinleyip eglenmek.
Canli kamera aciyorlar rastgele kim gelirse sohbet ediyorlar bunlari gözlerime gördüm arkadaşlarıda çok pis zaten hep müzisyen tayfasi

Canli kamera aciyorlar rastgele kim gelirse sohbet ediyorlar bunlari gözlerime gördüm arkadaşlarıda çok pis zaten hep müzisyen tayfasi

Bunu bile bile sana geri donse affedeceginimi soyluyorsun?
Yzindan bunu anladim.

Dort gunde sevgili olan dort gundede baska sevgili bulabilir eger sevgili olayi olsaydi bende hic guvenmezdim bana oyun gibi geliyor geliyor iki gunde seviyorum bitiyorum askimdan diyor sonra ne oluyor aninda birsey olsa baska bir kıza gidiyor

Dort gunde sevgili olan dort gundede baska sevgili bulabilir eger sevgili olayi olsaydi bende hic guvenmezdim bana oyun gibi geliyor geliyor iki gunde seviyorum bitiyorum askimdan diyor sonra ne oluyor aninda birsey olsa baska bir kıza gidiyor
Biraz daha açıklayıcı yazarmisin canım yaa yorumun çok iyi geldi yani mantikli diyorum kii gözüme sokuyor herseyi benim kizabilcegim herseyi yapıyor delirmem için ona yazmam onu aramam icin

ergenlerden sandım k.bakma :)
anlamadığım dönmesini mi istiyorsun?
istiyorsan madem aldatıldın niye istiyorsun?
bu adamdan sana hayır gelmeyeceği belli,umarım karşına daha iyi insanlar çıkar.

ergenlerden sandım k.bakma :)
anlamadığım dönmesini mi istiyorsun?
istiyorsan madem aldatıldın niye istiyorsun?
bu adamdan sana hayır gelmeyeceği belli,umarım karşına daha iyi insanlar çıkar.
3 senem vermeyi geçtim ben sadece daha az acı çekerim böyle olursa ben çünkü dayanamıyorum nasıl insanlar bu kdr kötü olabiliyor

Liseden arkadaşım vardı burada onunla bile görüşmedim kendimi kötü hissederdim sanki flört için o görürse yanlış anlar düşündüğüm şeylere kızıyorum bende

Biraz daha açıklayıcı yazarmisin canım yaa yorumun çok iyi geldi yani mantikli diyorum kii gözüme sokuyor herseyi benim kizabilcegim herseyi yapıyor delirmem için ona yazmam onu aramam icin
Canim diyorum ki bu sevgili olayinda neden bu kadar sahipleniyorsunuz demekki sevmemis seni ne kadar beraberliginiz oldu

Back
X