• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATİLMA =(((

Canim diyorum ki bu sevgili olayinda neden bu kadar sahipleniyorsunuz demekki sevmemis seni ne kadar beraberliginiz oldu
SahipleNME olayını ben beceremedim hiç ayrilinca biraz kıymete bindi sanırım o daha çok sahipleniyordu ama demekki başka şeylere kızdı birden patladı sessiz çünkü kendisi

Uzak durun.Üzülen hep siz olursunuz yoksa. . Denenmişi de denemeyin ..

sevgisinden emin misiniz bazı erkekler biizim aldatma saydıklarımızı normalleştirip hiç bir erkek hayır diyemez vs modunda aldatıyor ve ya bunu bu kişi hayatınızdayken normalleştirip yolunuza devam etmelisiniz ya da bitirmelisiniz ama siz hala inanmıyorum diyorsunuz güveniyorum diyorsunuz ama birden paniklemiş sizi korkutacak kadar delirmiş özel bir sey değilse sakladığı kişilik çatışması falan da yaşıyor olabilir yani orada kendini farklı gösterip sizin okuöanızdan rahatsız olabilir illa aldatma kız muhabbeti olmayabilir de bu buna benzer konular okumuştum burada bilemedim kapalı bir kutu gibi sevgiliniz

sevgisinden emin misiniz bazı erkekler biizim aldatma saydıklarımızı normalleştirip hiç bir erkek hayır diyemez vs modunda aldatıyor ve ya bunu bu kişi hayatınızdayken normalleştirip yolunuza devam etmelisiniz ya da bitirmelisiniz ama siz hala inanmıyorum diyorsunuz güveniyorum diyorsunuz ama birden paniklemiş sizi korkutacak kadar delirmiş özel bir sey değilse sakladığı kişilik çatışması falan da yaşıyor olabilir yani orada kendini farklı gösterip sizin okuöanızdan rahatsız olabilir illa aldatma kız muhabbeti olmayabilir de bu buna benzer konular okumuştum burada bilemedim kapalı bir kutu gibi sevgiliniz
Ne gibi konu olabilir aklıma hicbirsey gelmedi bu kdr paniklemesi normalmiydi

Ne gibi konu olabilir aklıma hicbirsey gelmedi bu kdr paniklemesi normalmiydi

gördüm direk mesajlar kız isimleri bende başkası girmiştir diye düşünerek Şakayla karışık bitanem facen açık kalmış ddim. Aslında açık değildi. (burayı senden alıntıladım google geçmişinden mı gördün sen bunları aldatmamı değil mi gördüğün içeriğe ve nerede gördüğüne bağlı.Ayrıca o dediğin canlı yayın programı da sanırım o semtte olanlar kendilerini resim çekip ekliyor orada herkes görüyor onu duymuştum ve mesaj atıyorlar görüşüyorlar)
Sorduğun soruya gelince canım mesela burada bir hatırladığım konu :" Eski bir lise arkadaşıyla adam yazışmış kendini çapkın evlenmiş boşanmış ilk karısını aldatmış çocuktan dolayı ikinci evliliğini yapmış uçarı kaçarı gibi konuşmuş ama eşi okudugunda çok tepki vermiş. Çünkü bu adamın ilk evliliği ve çocugu yok ayrca evde her akşam miskin miskin oturan bir tipmiş neden yalan söyleme gereği duyuyor " yani demem o ki kız meselesi değil de böyle tuhaf bir durum daolabilir ama belki sen yanlış anlarsın diye o tepkiyi vermiştir kaybetmekten korktugu için . Ama ev tutmuşlar ve o çevrede kendini etiketleyen kızları hemen bir alt sokakta evimiz var vs diyerek eve atıyor da olabilir arkadaşları o program tehlikeli bir durum intikam istiyorsan sende başka biri varmış gibi algılat ona kıskandır yani 3 yıllık bir ilşki bitirmek kolay değil hiç arayıp sormuyor mu ki

gördüm direk mesajlar kız isimleri bende başkası girmiştir diye düşünerek Şakayla karışık bitanem facen açık kalmış ddim. Aslında açık değildi. (burayı senden alıntıladım google geçmişinden mı gördün sen bunları aldatmamı değil mi gördüğün içeriğe ve nerede gördüğüne bağlı.Ayrıca o dediğin canlı yayın programı da sanırım o semtte olanlar kendilerini resim çekip ekliyor orada herkes görüyor onu duymuştum ve mesaj atıyorlar görüşüyorlar)
Sorduğun soruya gelince canım mesela burada bir hatırladığım konu :" Eski bir lise arkadaşıyla adam yazışmış kendini çapkın evlenmiş boşanmış ilk karısını aldatmış çocuktan dolayı ikinci evliliğini yapmış uçarı kaçarı gibi konuşmuş ama eşi okudugunda çok tepki vermiş. Çünkü bu adamın ilk evliliği ve çocugu yok ayrca evde her akşam miskin miskin oturan bir tipmiş neden yalan söyleme gereği duyuyor " yani demem o ki kız meselesi değil de böyle tuhaf bir durum daolabilir ama belki sen yanlış anlarsın diye o tepkiyi vermiştir kaybetmekten korktugu için . Ama ev tutmuşlar ve o çevrede kendini etiketleyen kızları hemen bir alt sokakta evimiz var vs diyerek eve atıyor da olabilir arkadaşları o program tehlikeli bir durum intikam istiyorsan sende başka biri varmış gibi algılat ona kıskandır yani 3 yıllık bir ilşki bitirmek kolay değil hiç arayıp sormuyor mu ki
Ben onun özelinde girdiğim için suçluyum onun gözünde. Fakat ben özelinde girmedim bile gecmisden girdiğimi düşünüyor. Ben aslında kaldığı yeri biliyorum alt katını tutup izleyeblrm naptini . Aklıma bunlar geliyor sanırım sağlıklı düşünemiyorum . Gidip görmek istyrm uzaktan merak iste

Ben onun özelinde girdiğim için suçluyum onun gözünde. Fakat ben özelinde girmedim bile gecmisden girdiğimi düşünüyor. Ben aslında kaldığı yeri biliyorum alt katını tutup izleyeblrm naptini . Aklıma bunlar geliyor sanırım sağlıklı düşünemiyorum . Gidip görmek istyrm uzaktan merak iste
Seni 3yıldır tanımadıysa sana inanmıyorsa kendi kaybeder sen elinden geleni yapmışsın üzme kendini. Ayrıca ailesiyle oturdugu ev size yakın mı yani arkadaşlarıyla neden sana yakın olan bir evi tutsun ki sonuçta sen onu yakalayabilirsin gizli birşey yapsa başka bir semt seçerdi heralde burnunun dibinde tutmazdı belki seninle orada vakit geçirmek de istemiş olabilir.

Seni 3yıldır tanımadıysa sana inanmıyorsa kendi kaybeder sen elinden geleni yapmışsın üzme kendini. Ayrıca ailesiyle oturdugu ev size yakın mı yani arkadaşlarıyla neden sana yakın olan bir evi tutsun ki sonuçta sen onu yakalayabilirsin gizli birşey yapsa başka bir semt seçerdi heralde burnunun dibinde tutmazdı belki seninle orada vakit geçirmek de istemiş olabilir.
Arkadaşının hep kiraladığı ev haftalik daireler oluyor onlarda kalıyor koy kadar küçük yer çarşıya çıksam rast gelir kesin. Öğrenci yeri ama kucuk

Boğa burcu hakkında bilginiz var mı ben inanıyorum eskiden geçen sene yani hep arardım hep kaçardi ben haklı olsamda ilk sevgilim olduğu için kendimi sürdürüyoruz artık gururum on planda yada gerçekten seven insan susuyor köşesine çekiliyor sanirim

Kizlar sevgilimle ayrılalı 4 gün oldu ve hiç Özür mesajı dahi cekMedi. Üstüme yürüdü ve bende git polis çağırırim korkuyorum senden dedim. Arkadaşlarıyla kahkaha atarak eğlenerek bu canlı sohbet sitelerinde kız aradıkları duydum. Bulunduğu yErden kendi gibi müzisyen bir kızla konuşmayaa başlamış ben onu hiç sikmazdim hep guvenirsin hala yapacağına inanmıyorum. Sizce erkekler sevse ler bile geri dönmez ler mi yoksa bu yalandan ibaret mi
naadir seven erkek hayırlısı Allah hidayet versin

Her salatalıktan hıyar olmadığı gibi bu adamdan da sana yar olmaz unut gitsin ne diye dönsün istiyorsun ?

Ben onun durumu yön diye bayramda kurban keseceklerdi kurban parasini verdim bayramda ayakkabı ceketine kadar o da bana yapmıştı geçen sene bunların lafı edilmez ama ağzını acmazdim çok sevdiğimide bilir onunda sevdiğine eminim ama bu şekilde kavga ettik mi farklı oluyor sanki bambaşka insan var aramadigim için kalbim rahat ama içime dökuyorum hiç durmadan ağlama krizleri kendimi aptal gibi hissediyorum hala sevdiğim icin

Sizi göstere göstere Aldatan adamların sizi sevdiklerine nasıl emin olabiliyorsunuz şaşırıyorum yani
bu forumda bu şekilde kaç konu gördüm hepsinde aynı cümle ''bana şunu yaptı böyle dövdü şöyle aldattı ama beni sevdiğine eminim ''
İnsan yeri gelir kendinden bile emin olamaz Başka birinin özellikle de böyle karaktersizlerin duygularından nasıl emin olunuyor anlamıyorum
üzgünüm sevgi bu değil sizi kandırmışlar

Eskiden bunu yapmazdi askere gidicem 2 ay sonra depresyona girdi birde 12 ay ben buna yordum belkide soğumak için allah herseyi karşıma çıkarıyor ben hala inanamiyorum
Sen bence kendince iyi biseyler bulmaya çalışıyorsun.biz sevgiliykende eşim askere gitmişti.her erkek gibi oda bunalıma girmişti.ama bana daha çok düşkün oldu.kaybedecek korkusu yaşadı çok.beraber olduğumuz zamanlardan bile çok aradı sordu fırsat buldukça.ki normali de budur.Seninkinden cacık olmaz bence yazık etme kendine

bız napiyoruz aramadim bile dik duruşumdan odun vermem laf söylemem canım keşke okusaydin hepsini
Oyle degil tatlim once kendine karsi dik dur. Oyle bi gururdan bahsediyorumki aramama sormama meselesi degil kendine sadece kendin icin yeni bi yol yarat..

geri dönse de siz kabul edecek misiniz? kabul edecek gibi bir haliniz var. ama yolcu yolunda gerek hemen başkalarıyla görüştüğüne göre bırakın sevgiyi bilmem neyi sizinle yaşadığı ilişkiye bir saygısı yokmuş hayır gelmez böyle adamlardan siz de kendi yolunuza bakın msj çekmezse de çekmesin elbet ararsa sizi bence o zaman da siz görüşmeyin

Back
X