aldatılmak çok kötü ne yapacağımı bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hasar

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
51
1
611
Ankara
arkadaşlar bu ikinci aldatılışım ne yapacağımı bilmiyorum iki evladım var evden ayrılmam için elinden gelen her şeyi yaptı iki gün gittim konuşmak için çağırdı ve çocuklarınıda al git diye beni tehdit etti onları nereye götürürüm çok çaresizim beni böyle kabul edeceksin diyo nasıl kabul ederim bunu bile bile kadın başka şehirde kendi evi terketmiyo banada yardımcı olmuyor çalışıyorum ama ev açabilmem için hiç bir birikintim yok çünkü çocuklar var onlarıda sefalete sürüklüyeme ama çok mutsuzum sürekli birlikte olmak istiyor.ilk aldatmasından sonra omzuna ismimi yazdırmıştı şimdi artık yüzüklerde çıktı parmaktan ne önerirsiniz bana yeyim içiyim geziyim umursamayım diyorum ama yapamıyorum boşanmamam için elinden geleni yapıyor
:50:

Aldatıldığında affetmek "bi daha yap kocacığım ben affediyorum nasıl olsa" demektir.

Ömür boyu mutsuz yaşaman demektir, her gün ağlaman demektir.

Büyük konuşmayayım ama affı olmayan iki şey var; biri aldatılmak, diğeri şiddet.

Bi yolunu bulup ayrılmalısın. Ailenden destek al. Oturduğunuz ev sizinse o evi istediğini ve senin üzerine yapmasını söyle.

İki çocukla kiraya çıkamayacağını söyle.

arkadaşlar bu ikinci aldatılışım ne yapacağımı bilmiyorum iki evladım var evden ayrılmam için elinden gelen her şeyi yaptı iki gün gittim konuşmak için çağırdı ve çocuklarınıda al git diye beni tehdit etti onları nereye götürürüm çok çaresizim beni böyle kabul edeceksin diyo nasıl kabul ederim bunu bile bile kadın başka şehirde kendi evi terketmiyo banada yardımcı olmuyor çalışıyorum ama ev açabilmem için hiç bir birikintim yok çünkü çocuklar var onlarıda sefalete sürüklüyeme ama çok mutsuzum sürekli birlikte olmak istiyor.ilk aldatmasından sonra omzuna ismimi yazdırmıştı şimdi artık yüzüklerde çıktı parmaktan ne önerirsiniz bana yeyim içiyim geziyim umursamayım diyorum ama yapamıyorum boşanmamam için elinden geleni yapıyor
:50:

Bence boşanmanız için elinden gelen herşeyi yapıyor. Aileniz nerede onların bu durumdan haberi yok mu?

canım hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım allah kimsenin başına vermesin çok büyük bi acı ama çaresizlik ne demek bilirmisin fakat planlarım var biraz birikim yapıp ve daha bir iş bulup gizli ev tutup düzenimi kurduktan sonra çocuklarıma bir yuva sağladıktan sonra sen bana bunu yapmıştın eyvallah deyip çocuklarımı alıp çıkacağım sonra kendi yansın

boşanmamı istese çok seçenek sundum canım ya
evden gidebilirsin dedim nafakada istemem ben hayatımı çocuklarımla sürdürürüm asla olmaz dedi bana küçük bi Mevla borç vermesini istedim nitekim boşanma sürecinde yıpranma paarası almam kabul etmedi sen çocuklarıda al git dedi onların okulları var düzenleri var ailem burada değil nereye götürürüm onları

Back
X