Aldatılmak görümce yüzüne

Gerçektn içim yanıyor çok çabaladım herşeyimiz mükemmeldi ama hep benle uğraştı hep bebek düşürdüm sevindi oğlum oldu hayrını görme dedi
Ama ben sustum o rezil oldu ben herşey tıkırında
Yazıklar olsun rezil insanlar
Bir süre üzülmeniz normal ve insani ama bunu takıntı yapmayın, böyle insanlarla bir çocuk yetiştirmeyin umarım ayrılırsınız

Kızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
Görümce de kabahatli ama eşin zaten düzgün ve sana sadık bir adam olsaydı bunları yapmazdı. Ne halleri varsa görsünler.. Allah yardımcın olsun..

Allah bildiği gibi yapsın ya böyle insanları bu dünyada çıkmıyor sa onlar üzülsün ahirette daha beter öderler bende sorunlar yaşıyorum evliliğimde ama sizinkini okuyunca benimkiler çok hafif şeylermiş sizinkinin yanında ailenizde destek oluyor sa hakkınız olanı evladınızın da hakkını alın def edin hayatınızdan onları
Ettik sizinkidemi görümce yüzüne

Kızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
Fotoğrafları falan kaydet de boşanma aşamasında lazım olur. Böyle karaktersiz adamla evli kalıp kendine yazık etme.

Böyle bir pislikten kurtulduğuna şükretmelisin. Görümce falan hikaye kocan adam değilmiş. Simdi geri adım atıp geri dönersen , eşine beni artık istediğin kadar dövebilirsin demiş olacaksın. Hepsini engellersen resimlerini görmezsin. Bırak kiminle ne halt ederse etsin. Kul unutsa Allah unutmaz. Sen Allah a havale et

Aldattığı için bosanirken ispat ve maddi manevi yiptanma tazminati alabilirsin

Gerçektn içim yanıyor çok çabaladım herşeyimiz mükemmeldi ama hep benle uğraştı hep bebek düşürdüm sevindi oğlum oldu hayrını görme dedi
Ama ben sustum o rezil oldu ben herşey tıkırında
Ya böyle insanla 3 yıl nasıl gecindin dayandın çocuk umrumda bile değil gitsin milletin çocuğuna cicci babalık yapsın 🤬😡 merskcetme canım o kadını da takma çocuğuna babalık yaşayan dusunmeyen insan çocuklu kadınla yapamaz evlensede yine sorun çıkar sen mutlu ol inşallah ,,onlar çok çekecekler sen kurtulduguns dua et

Ya böyle insanla 3 yıl nasıl gecindin dayandın çocuk umrumda bile değil gitsin milletin çocuğuna cicci babalık yapsın 🤬😡 merskcetme canım o kadını da takma çocuğuna babalık yaşayan dusunmeyen insan çocuklu kadınla yapamaz evlensede yine sorun çıkar sen mutlu ol inşallah ,,onlar çok çekecekler sen kurtulduguns dua et
3 yıl böyle değildi tabiki çok güzel dik herkes imreniyodu yatağımda buldum yağı görene kdar ve aBlası yaptı belinde iple gezdi son günlerde eşim eşşeğe dönderdi ip takip gezdirmediği kaldı kendine bağladu

3 yıl böyle değildi tabiki çok güzel dik herkes imreniyodu yatağımda buldum yağı görene kdar ve aBlası yaptı belinde iple gezdi son günlerde eşim eşşeğe dönderdi ip takip gezdirmediği kaldı kendine bağladu
Ay Allah korusun ya
Bunlar ne biçim hasta ruhlu sapık insanlar
Delirmiş kadın resmen

Umarim o paylasilan fotoda kadinin esinizin sevgilisi oldugu bellidir. Cunku siz resmi olarak bosanmadan sevgili yapmasi sizi aldatti demektir. En azindan elinizde kanitiniz olur. Hukukcu arkadaslar daha iyi bilir tabi delil kabul edilir mi ya da size avantaj saglar mi diye.
Var tabi

1) Dolandırıcı bir üfükçü olsam kocasıyla arasi bozuldu diye gelen her kadına size büyü yapılmış derdim sonra da bal gibi para kazanırdım aman diyeyim sakin hacı hoca takımına para kaptırmayın .

2) Eşiniz ile o 1 çocuk annesi kadının daha önceden bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum sizden önce yani. O kadın eşinden ayrılınca esiniz de sizi terk etmiş olabilir.

3) Görümcenizin de o kadınla eskiye dayalı bir ahbapligi olabilir bu nedenle araya fitne ekmek ona zor gelmemiştir.

Durum tespitlerim bu kadar,boşanın bence.

Bitmek üzere zaten 3 yıldan beri benle uğraşıyor bu kadın
Hala kadin diyorsunuz. Sizin muhatabımız gorumceniz degil kocanız. O onun ablasi elbetteki onu kabul edecek sevgilisi varsa eve alacak. Bu doğanın kanunu. Hala eşinize tek laf yok hersey görümceye. Esiniz adam olaydi yapmayaydi. Su kadar yorumdan hala kocaya tek laf söylemediniz. Tum sinirinizi ve kininizi gorumceye yonlendirmissiniz hatalisiniz konu sahibi

Hala kadin diyorsunuz. Sizin muhatabımız gorumceniz degil kocanız. O onun ablasi elbetteki onu kabul edecek sevgilisi varsa eve alacak. Bu doğanın kanunu. Hala eşinize tek laf yok hersey görümceye. Esiniz adam olaydi yapmayaydi. Su kadar yorumdan hala kocaya tek laf söylemediniz. Tum sinirinizi ve kininizi gorumceye yonlendirmissiniz hatalisiniz konu sahibi
Siz neyin ne olduğunu sebeblerin neyden çıktığımı bilmiyorsunuz yorum yapmazsanız sevinirim

Back
X