Aldatılmak görümce yüzüne

Kızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
İnsanlar nasıl can verecek bilmiyorum gerçekten bu tip insanları anlayamıyorum.Allah evladınla güzel bir yaşam nasip etsin sana 🤲

Gorumcenin sizinle alip veremedigi ne ki? Aranizda daha once ne oldu ki dusuk yapmana sevinmis, cocugun oldugunda hayirini gorme demis. Bunun oncesinde aranizda ne oldu gorumceyle?

Zaten kim aldatılsa, kim aldatsa bu büyü lafını ağzına alır oldu. Saçmalamayın lütfen yok öyle bir şey. Eşiniz sizi sevse değer verse bunların hiçbirini yapmazdı. Boşanma davası açmak için neyi bekliyorsunuz? Ekonomik özgürlüğünüz var mı, ya da ailenizdeymişsiniz kaç aydır, onlar nasıl tepki gösterdi duruma?

Sizde de mi büyü var neden boşanmiyorsunuz allah askina şiddet aldatılma aşağılanma daha ne bekliyorsunuz?

Kızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim Görümcem de ettini çekermi
Sen eşine kız başkasına değil canm eşin istese herkese kulak kapatirdi da işte onunda işine gelmiş herşey Allah yardımcın olsun en kısa zamanda boşan kendi hayatına bak

Bence hamile esini döven bi adamin kardesi olmak yeterince utanc verici, birakin görümceniz bu utancla yasamaya devam etsin.
Sizde hamile karisini döven bi adamin esi olmaktan kurtuldugunuz icin bi fakir sevindirin, sokak hayvanlarini doyurun ne biliyim yapin bi iyilik iste...

Nerelisiniz? Türkçe bilmediğiniz kesin. Berbat bir konu yazımı, büyüden sonrasını okumadım.
İnsanların konuşmasına berbat demek ne kadar doğru? Sizin anadiliniz turkce olduğu için en iyi şekilde konuşup yazabilirsiniz. Ama konu sahibinin anadili Türkçe olmayabilir elinden geldigince yazmaya anlatmaya çalışmış siz İngilizceyi sular seller gibi okuyup yazabilir misiniz?

İnsanların konuşmasına berbat demek ne kadar doğru? Sizin anadiliniz turkce olduğu için en iyi şekilde konuşup yazabilirsiniz. Ama konu sahibinin anadili Türkçe olmayabilir elinden geldigince yazmaya anlatmaya çalışmış siz İngilizceyi sular seller gibi okuyup yazabilir misiniz?

Öyle demek çok doğru, da siz konu sahibi misiniz?polemik yaratmayın.
Evet ingilizceyi sular seller gibi okuyup yazabilirim.

Öyle demek çok doğru, da siz konu sahibi misiniz?polemik yaratmayın.
Evet ingilizceyi sular seller gibi okuyup yazabilirim.
Polemik yaratmadım sadece kırıcı bi şekilde yazmissin onu söylemeye çalıştım bende hata sana laf anlatmaya çalisiyorum söylenecek çok şey varda polemiğe girmek istemiyorum.

Gorumcenin sizinle alip veremedigi ne ki? Aranizda daha once ne oldu ki dusuk yapmana sevinmis, cocugun oldugunda hayirini gorme demis. Bunun oncesinde aranizda ne oldu gorumceyle?
Canım eşime aşırı düşkündü inanılmaz hemde herkesi harcıyacak şekilde

Büyü ile dolduruş ile eşini döven adamı savunuyorsunuz. Adam sizi dövmüş, daha boşanmadan başka kadınla birlikte olmuş, yuvasına sahip çıkmamış. Siz hâlâ büyü diyorsunuz, dolduruş diyorsunuz. Bu adam karaktersizin teki. Siz de kendinizi kaldırıyorsunuz. Lütfen gözünüzü açın, evladınıza sahip çıkın, şu mikroptan kurtulun

Canım eşime aşırı düşkündü inanılmaz hemde herkesi harcıyacak şekilde
Bu cok garip degil mi? Nu kadar kiymetli kardesi varsa evlenmesine nasil musade etti? Aslinda sorunun esas kaynagi tamamen esinde. Esin bunlara musade ediyor. Tek basina srnin mucadele etmenle evliligin duzrlmez. Esinin tum bunlara bir dur demesi gerek.

Bu arada siddet varsa cok cok kotu. Bu adamdan eş olmaz. O el bir kez kalkti ise bir daha da inmez. Esin bes para etmezin teki. Sana yazık gercekten. Bos yere ugrasiyorsun. Bu adamdan birsey olmaz. Tekbasina daha mutlu buyutursun cocugunu.

Aldatma da var. Siddet de. Nerden tutarsan elinde kaliyor. Adam gercekten ağır kusurlu. Ben olsam kurtarirdim kendimi bunlardan. Yazik sana. Esin cok cok karaktersiz.

Back
X