aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

Yani siz hastasınız diye esiniz baskasıyla dini nikahlı olmayı hak görüyor öyle mi
inşallah yanlış anlamışımdır

ya tamam anladım aldatıldığını anladın da imam nikahı falan ?ailesiyle tanıştırdığını nerden biliyorsun ?
telini karıştırdın mı
asla böyle bir şeye yeltanmadim bile eşim bir gün görümcemlere gidiyor istanbulda oturuyor görümcem eşimi aradım cvp alamadım görümcemi aradım tele ben nihan nuray ablanın teli diye bir bayan actı eşimle görüşebilirmiyim dediğimde bizler evli olan beylere ismi ile hitap etmeyiz ve teli verirken m.. al canım karın hatat demeyiz degilmi

ben bu konuyu her türlü yanıyla çok ciddi bir biçimde düşündüm 10 düşün bir karar ver tam karar aşamasındayken buraya yazdım aldıgım cvblar karar vermiş oldugum konuda beni daha da yüreklendirdi ben evet güneydoguda yaşıyorum lakin 2. bir kadını aldıracak durumda da degilim

K
Kadın büyük ihtimal özellikle boca ediyor bil diye.
Herşey bir tarafa ne kadar zarif, ne kadar naif ve kibarsın. Çok olgun ve asil bir kadın görüyorum. Bu sağduyu ile sırtın yere gelmez kardeşim. Vereceğin kararda Allah yardımcın olsun.

eğerki aldatılmaya dair kafanızda soru işareti yok bütün cevaplar bir kadına çıkıyorsa. . Derhal eşimi arayıp acil bir konuşma yaparım. . Çevre baskısı elalem ne der diye düşünmem. . Hemde böyle bir rahatsızlığım varsa kafamıda böyle bir sorunun yiyip bitirmesini istemem. .

Yeter ki isteyin . . Altından kalkamayacağınız hiç birşey olmaz. Hem boşansanız bile şayet size neden boşandınız diye baskı yapamazlar. . Hatayı siz değil eşiniz yapmış

adam olsun net olsun bana anlatsın ben onu kolundan tutar adliyeye götürürüm ama dürüst olsun 21 senenin hatrı için...

boşanmasanız insanlar aldatılıyor adam ayrı ev açmış diye arkanızdan konuşacaklar
boşansanız dul diyecekler
yani hep birşeyler diyecekler. önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz. ama mutlaka kanıt bulun

cok tşk ederim alalh razı olsun sizden aglattınız lakin 3. gözümde oldunuz varolun.

Bence bu kısa süreli ya da geçici bir durum gibi durmuyor adamın resmen iki hayatı var ve bunu kendine hak görmüş
uzun yıllarır devam ediyor olabilir hatta çocukları bile olabilir
Ayrıca bu tür şerefsizlikleri dini bütünlük ad altında yapmıyorlarr mı deliriyorum
Bu devirde hacıdan hocadan korkacaksın asıl

emin olun cok zorlanmıcam malesef...cok tşk ederim ilginize

O zaman eşinizle konuşmayı filan bir kenara bırakın gidin bir dedektifle ve bir avukatla görüşün.

malesef....

O zaman eşinizle konuşmayı filan bir kenara bırakın gidin bir dedektifle ve bir avukatla görüşün.
ben buraya girerken acıkcası kararımı net vermiştim lakin yüreklendirrilmeye ihtiyacım vardı yazarkende ben ne yapıyorum dedim hiç hayatımda bir platformda özelimi paylaşmamıştım ama size cok tşk ederim hepinize bu akşam ne yapacagımı net bir şekilde biliyorum ben bir bayana yakışanı yapacagım dedektif bizim buralarda zor eşim hukukcu ama benimde yanımda yüce rabbim var dert veren dermanı da verir bir yol haritasınıda

aaa öyle mi dedi .
bide karın hatta diyor şaka gibi ya .

Eşiniz sizi aldatıyor mu bu konuda net bir şey diyemem,kimsenin günahını almak istemem.Fakat siz hislerinizde eminseniz,evet eşim başka bir kadınla daha evli diyorsanız,bu durumda eşinizle konuşmak zorundasınız.Dinimizde 2 evlilik yapanlar var evet,ama eşiniz böyle bir şey yapmak istiyorsa bile size bu durumu açıklamak zorundaydı.Misal ben asla böyle bir şeyi kabul etmem,ama eden kadınlarda var bir şey diyemem.Bu durumda eşiniz,ben böyle bir şey yapmak istiyorum,sen kabul ediyor musun? Etmiyorsan boşanalım,çünkü ben başka birini seviyorum demeliydi size.Bu şekilde gizli kapaklı olamaz,insanlar dini kullanıp,bu şekilde ilişkileri normalleştirmemeli.Dediğim gibi sizi aldatıyor ya da aldatmıyor diyemem ama siz eminseniz bence hemen bu konuyu konuşup,ona göre bir yol çizmelisiniz kendinize.

bide bu tipler dindarım falan diyor ya pes ya . ne dindarlığı bu ?bir insanı üzüyorsun o kadın sana çocuklar vermiş iyi kötü gününde yanında olmuş yol arkaaşın . ama sorarsa Kuranda 4 kadına kadar var diyorlar . bir insanın kalbi kırılmış hiç önemi yok yani merhamet be . eğer gerçekse bu arkadaşım bence boşa gitsin kimle imam nikahı yaparsa yapsın . güzel birde tazminat talep et . rezil de et herkese onları .

Keşke elimizden daha fazlası gelse... Eşinizle dürüstçe konuşmak sizi dava açısından zarara uğratabilir. Umarım bir an önce kolaylıkla atlatırsınız.

Siz sağ duyulu bir kadına benziyorsunuz.

Hayatınızla ilgili en doğru kararın ne OLDUĞUNU biliyorsunuz.

Diğer kadın muhtemelen bilerek karışmış meseleye ve sizin onu bilmenizi istemiş. Üstelik eşiniz de biliyor bu durumu. Bu ne Rahatlık?

Iki tane yetişmiş evladınız ve üniversite tahsiliniz var. Eşiniz ise Hukukçu Anladığım kadarı ile..

Maddi haklarınızı koruyun ve kendinize düzen kurun yeniden.

Siz bunu haketmiyorsunuz.
eminim ki yeniden sevecek ve sevileceksiniz

Birtane dizi var eskiya dunyaya hukumdar olmaz diye ordada gayet normal karşılıyorlar valla gercekten cok tuhaflasti herseyi bekler olduk
rahat yazmakmı sanırım size yazımla böyle hissettirdim içimde kopan fırtınalrı bir bilseniz lakin oto kontrolümü kaybetmemeliyim ben bu platforma yazdıklarımı belki on kez sildim hatta kendi kendime ne yapıyorum dedim bizim buralarda bu tarz evlilikler cok olur ve herkez normal karşılar benim malesef cevremde çok var bu tarz evliliklerini sürdüren bayan arkadaşlarım ve benim burda dertleşecegim malesef kişiler yok bir iki kişiye anlattıgımda aman ne olsun dediler sahibi sensin zihniyet bu sadece ünivde bir iki görüştügüm arkadaşlarım var telden dertleşiyorum sen sana yakışanı yap konuş ve hissetiklerin ki histen öteye olan şeyler bitir diyorlar kalbimin seside bu yönde sadece acaba kalsın istemedim 3. göz olarak buraya yazdım acaba bayan arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyor diye ve tüm cvblar için ilginiz için cok tşk ederim hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…