bh duruma katlanamam diyorsanız elbette hakkınız boşanın..
Anladığım kadarı ile eşiniz sadece coçuklar için sürdürüyor bu Evliliği .. Anne babayız sadece demişsiniz. Cinsel yaşam yok diye anladım ben bu durumdan. Çocuklarınız çok mu küçük ?
Durum böyle ise eşiniz diğer bayanla resmi nikah kıymak için çoçuklarımızın büyümesini bekliyor.
Boşanmayacaksanız da buna hazırlıklı olun.. O sizden ayrılacak sanki
Anlamadım kusura bakmayıneşim müspet bir kişidir ve bu tarz konuşmalardada dini nikah alalhın emridir gerekcesi oldugu sürecec yani eşim sarısın ama ben esmer istiyorum demek gerekce degil hasta ise gerekcelidir diye söylemleri vardır.yaklaşık 1 senedir
Size neden böyle konuşmalar yapıyor? Yani kocam bana gelip böyle bir konu açmaz açamaz ne alaka durduk yere.eşim müspet bir kişidir ve bu tarz konuşmalardada dini nikah alalhın emridir gerekcesi oldugu sürecec yani eşim sarısın ama ben esmer istiyorum demek gerekce degil hasta ise gerekcelidir diye söylemleri vardır.yaklaşık 1 senedir
Cocuklarınız büyükmüş aslında..biri erkek biri kız çoçugum olmak üzere 2 çoçugum var biri üniv. hazırlanıyor digeri lise 2 de ve evet mahremimiz ama yakınlaşmamız yok denecek kadar az
kadınsal hislerle yani eşim otelde toplantım var diyor gidiyor bavulunu giderken ben hazırlıyorum lakin dönüşte eşimin hayya giymeyecegi renkte gömlekler ve yıkanmış bol parfüm kokulu atletler...Okurken bi dizi aklima geldi arkadaslarin dedigi gibi nerden biliyorsunuz bunu
Yani hastaliginiz eger cinsel yonde olursa sizin dediğiniz gibi olabilir yinede olmamasi gerekiyor tabikieşim müspet bir kişidir ve bu tarz konuşmalardada dini nikah alalhın emridir gerekcesi oldugu sürecec yani eşim sarısın ama ben esmer istiyorum demek gerekce degil hasta ise gerekcelidir diye söylemleri vardır.yaklaşık 1 senedir
evet bunu yapmayı cok kesin bir şekilde düşünüyorum alacagım cvbın beni nsl hüzne bogacagını senelrimi ve de grurumu düşünüyorum ama en kısa sürede kendimi toparlayıp net yüz göz olmadan bir konuşma yapacagımHasta ise gerekçeli nasıl oluyor yahu? Dini nikahı bilmem ama resmi nikahta paşalar gibi "hastalıkta sağlıkta" söz verilir. Yerinizde olsam açıkça sorar ona göre bir yol çizerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?