aldatılmak...:( hissetmek... ne yapacagını bilememek

nilvana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
251
126
33
52
seven kadın ilgili kadın hisseder aldatıldıgını... eşimle görücü usulu evlendik ben hacettepe üniv mezunuyum kendisi istanbul üniv. mezunu beni bir dügünde görüyor 5 kere istetti ailemden en sonunda rıza gösterip verdiler eşim cok efendi biridir yaşadıgımız yerdede cok sayılan sevilen biri ben kalp hastasıyım kalp hastalıgı olanlar bilirler cabuk yorulurlar cok fazla agır torba yük v.s taşıyamazlar ve erkenden uyurlar dinlenmeleri cok önemli benim rahatsızlıgım da doguştan eşim son yıllarda sanıyorum sanal ortamdan bir bayanla tanışıp hoca nihakı yapmış ayın 3 günü istanbulda 27 günü bizimle bana asla söylemiyor göyada caktırmıyor iş var davam var toplantım var diyor beni cok sevdiğini v.s söylüyor cocuklarıyla ilgisi cok ii ama benimle cok şeyini paylaşmadıgı gibi seni ailen fanus içinde büyütmüş cok hastalık hastasısın diyor ve ailemizde görümcemin bir bayan arkadaşının ismi cok geciyor sanırıyom görümcemleride tanıştırmış onunla ama görümcemler bana renk vermiyor kayınvalidem kayınbabam beni cok severler onlarında birşeyden haberi yok biz de evde sadece çoçuklarımızın iyi anne babası rolündeyiz özel hayat olarakta tek konumuz cocuklarımız ben yengec burcuyum yapı olarak hassasım sizce eşimi karşıma alıp budur hissettiklerim aslı astarı varmıdır varsa da sıkıntı degil seciminle sana hayatta başarılar dileyip gideyimmi arkadaşlar ne yapmalıyım 3. göz olarak bana tavsiyeniz nedir

bh duruma katlanamam diyorsanız elbette hakkınız boşanın..

Anladığım kadarı ile eşiniz sadece coçuklar için sürdürüyor bu Evliliği .. Anne babayız sadece demişsiniz. Cinsel yaşam yok diye anladım ben bu durumdan. Çocuklarınız çok mu küçük ?

Durum böyle ise eşiniz diğer bayanla resmi nikah kıymak için çoçuklarımızın büyümesini bekliyor.

Boşanmayacaksanız da buna hazırlıklı olun.. O sizden ayrılacak sanki

eşim müspet bir kişidir ve bu tarz konuşmalardada dini nikah alalhın emridir gerekcesi oldugu sürecec yani eşim sarısın ama ben esmer istiyorum demek gerekce degil hasta ise gerekcelidir diye söylemleri vardır.yaklaşık 1 senedir

bh duruma katlanamam diyorsanız elbette hakkınız boşanın..

Anladığım kadarı ile eşiniz sadece coçuklar için sürdürüyor bu Evliliği .. Anne babayız sadece demişsiniz. Cinsel yaşam yok diye anladım ben bu durumdan. Çocuklarınız çok mu küçük ?

Durum böyle ise eşiniz diğer bayanla resmi nikah kıymak için çoçuklarımızın büyümesini bekliyor.

Boşanmayacaksanız da buna hazırlıklı olun.. O sizden ayrılacak sanki

biri erkek biri kız çoçugum olmak üzere 2 çoçugum var biri üniv. hazırlanıyor digeri lise 2 de ve evet mahremimiz ama yakınlaşmamız yok denecek kadar az

Okurken bi dizi aklima geldi arkadaslarin dedigi gibi nerden biliyorsunuz bunu

est. eşim dini bütün kişidir namazlarını kılar islam dinine göre yaşamını sürdürür.

Sadece hisle bu sonuca varmadın herhalde. Bir konuşma, bir telefon, bir yazışma, bir şey olmalı elinde. Ailede bahsi geçen görümcenin arkadaşıyla mı nikahlandığını düşünüyorsun? Ne tür konuşmalar bu kişi hakkında geçen ve kimler konuşuyor?

nasıl bu kadar rahat yazabılırsınız?
yanı cok olagan bıseymıs gıbı evlı adam metresını kardeslerıyle tanıstırabılırmı? olabılır mı aklım almadı
bızım aılede olmaz mesela ne akraba evlılıgı var ne ıkı evlılık yapan ne bılım olmaz ya

eşim müspet bir kişidir ve bu tarz konuşmalardada dini nikah alalhın emridir gerekcesi oldugu sürecec yani eşim sarısın ama ben esmer istiyorum demek gerekce degil hasta ise gerekcelidir diye söylemleri vardır.yaklaşık 1 senedir
Size neden böyle konuşmalar yapıyor? Yani kocam bana gelip böyle bir konu açmaz açamaz ne alaka durduk yere.

biri erkek biri kız çoçugum olmak üzere 2 çoçugum var biri üniv. hazırlanıyor digeri lise 2 de ve evet mahremimiz ama yakınlaşmamız yok denecek kadar az
Cocuklarınız büyükmüş aslında..

O halde kendine bi düzen kurmuş beyimiz geçiniyor.. Çok enteresan ya..

Dini Nikahtan ya da diğer bayandan eminseniz boşanın bence..

Cinsellik de yokmuş.

Okurken bi dizi aklima geldi arkadaslarin dedigi gibi nerden biliyorsunuz bunu
kadınsal hislerle yani eşim otelde toplantım var diyor gidiyor bavulunu giderken ben hazırlıyorum lakin dönüşte eşimin hayya giymeyecegi renkte gömlekler ve yıkanmış bol parfüm kokulu atletler...

Yani hastaliginiz eger cinsel yonde olursa sizin dediğiniz gibi olabilir yinede olmamasi gerekiyor tabiki

Hasta ise gerekçeli nasıl oluyor yahu? Dini nikahı bilmem ama resmi nikahta paşalar gibi "hastalıkta sağlıkta" söz verilir. Yerinizde olsam açıkça sorar ona göre bir yol çizerdim.
evet bunu yapmayı cok kesin bir şekilde düşünüyorum alacagım cvbın beni nsl hüzne bogacagını senelrimi ve de grurumu düşünüyorum ama en kısa sürede kendimi toparlayıp net yüz göz olmadan bir konuşma yapacagım

Back
X