seven kadın ilgili kadın hisseder aldatıldıgını... eşimle görücü usulu evlendik ben hacettepe üniv mezunuyum kendisi istanbul üniv. mezunu beni bir dügünde görüyor 5 kere istetti ailemden en sonunda rıza gösterip verdiler eşim cok efendi biridir yaşadıgımız yerdede cok sayılan sevilen biri ben kalp hastasıyım kalp hastalıgı olanlar bilirler cabuk yorulurlar cok fazla agır torba yük v.s taşıyamazlar ve erkenden uyurlar dinlenmeleri cok önemli benim rahatsızlıgım da doguştan eşim son yıllarda sanıyorum sanal ortamdan bir bayanla tanışıp hoca nihakı yapmış ayın 3 günü istanbulda 27 günü bizimle bana asla söylemiyor göyada caktırmıyor iş var davam var toplantım var diyor beni cok sevdiğini v.s söylüyor cocuklarıyla ilgisi cok ii ama benimle cok şeyini paylaşmadıgı gibi seni ailen fanus içinde büyütmüş cok hastalık hastasısın diyor ve ailemizde görümcemin bir bayan arkadaşının ismi cok geciyor sanırıyom görümcemleride tanıştırmış onunla ama görümcemler bana renk vermiyor kayınvalidem kayınbabam beni cok severler onlarında birşeyden haberi yok biz de evde sadece çoçuklarımızın iyi anne babası rolündeyiz özel hayat olarakta tek konumuz cocuklarımız ben yengec burcuyum yapı olarak hassasım sizce eşimi karşıma alıp budur hissettiklerim aslı astarı varmıdır varsa da sıkıntı degil seciminle sana hayatta başarılar dileyip gideyimmi arkadaşlar ne yapmalıyım 3. göz olarak bana tavsiyeniz nedir