aldatılmak mı bu

bana çıkmadıklarını beni tanıdığını normal arkadaş olduklarını falan söylüyor

zaten bişey olsa söylicek değil ya

ben neden tanımıyorum diyorum ben çok alakadar değilim çünkü diyor

o yüzden mi davet ettin diyorum çıkmadım ama diyor

bende gelmedi çünkü gelseydi çıkacaktın dedim

hmm sonuç ne şimdi cnm kızla niye görüşymş niye erkek adıyla kaydetmiş anlattımısempatiksalakcinni

işte güya arkadaşlarmış öylesine davet etmiş

sözde çıksalarmış bana da söylicekmiş yalana bak

erkek adıyla kaydetmesinin sebebi benim aşırı tepki vermem böyle şeylere

ıvır zıvır

ben görüşmek istemiyorum dedim özür diledi gerek kalmadı dedim

benim böyle bişey yaptığımı farzet ve bu konuyu kapat dedim

bu asla aldatılma olamazkı..
tamam arkadası bayan erkek ısmıyle kayıtlı olabılır ama yapma nedenı sızden korkupda saklamasından baska bısı olmaz..ve kızda sıze ben erkek arkadasım ve o cıkdık demıs..
aralarında ozel bısı oldugunu vs dememıs kı..
sızden cekındıgı ıcın sadece ısmını erkek olarak kaydetmıs..

bu asla aldatılma olamazkı..
tamam arkadası bayan erkek ısmıyle kayıtlı olabılır ama yapma nedenı sızden korkupda saklamasından baska bısı olmaz..ve kızda sıze ben erkek arkadasım ve o cıkdık demıs..
aralarında ozel bısı oldugunu vs dememıs kı..
sızden cekındıgı ıcın sadece ısmını erkek olarak kaydetmıs..

neden tanıştırmıyor bu kızla beni

üstelik yalan söylüyor :delphin:

neden tanıştırmıyor bu kızla beni

üstelik yalan söylüyor :delphin:
yalan soylemesıne sebep nedır sızın terslemenız yukarda yazmıssınız da..nedense hep erkeklerde aranır problem sorun ama gercekdende sızden cekındıgı ıcın sıze dıyemıyısıde onun sucu ıse daha dıcek bısı kalmaz..

kar in dediğine bende katılıyorum..aslında aldatma yok,yalan var..sen kızarsın diye iste kız ismiyle kaydetmemiş..
sevgilinin cep telefonunda hiç kız numarası yok mu?veya erkek arkadasinın hiç kız arkadaşı yok mu?

[/COLOR]
diyorum ya benim tepki vermem canım ben tanımadığım kızlarla görüşmesine müsade etmiyorum

tanıdığımda hiç kız arkadaşı yok o yüzden izin vermiyorum

canım daha önceden yazmışsın sanırım sorumun cevabını ama bütün sayfaları okumadığım için tekrar sormuş bulundum kusura bakma.keşke seni tanıştırsaymıs madem erkek arkadaşı da varmış sen de bugün bunu problem etmiş olmazdın orda hata etmiş sevgilin

diyorum ya benim tepki vermem canım ben tanımadığım kızlarla görüşmesine müsade etmiyorum

tanıdığımda hiç kız arkadaşı yok o yüzden izin vermiyorum
neye ızın vermıyosunuz cok merak ettım kız arkadası olmasınamı ?kızlarla dıyalog kurmasına mı?..pekı sız ıstedıgınız ıcın yalan soylemesı o,normal dıcem ..
ama neden karsısınız kız arkadası olmasına?..

bu olayı da geç zaten barlara gidip o saatlere kadar eğlenmesi tuhaf. şimdi böleyse ilerde de alışkanlıklıkların zor vazgeçer

aslında canım benim anlayamadığım su; gördüğüm kadarıyla kıskanç birisin,erkek arkadasinın bara gitmesine nasıl ses etmiyorsun?aslında etmemen doğru olan,ona güveniyorsun yani..o zaman neden söylediğine inanmıyorsun?
ben çok kıskanç biri değilim,erkek arkadasım isterse bara gider karışmam..ama böyle bir şey basıma gelse onun söylediğine inanırım ben açıkcası..bar a gidiyor cocuk güven problemim yoksa niye söylediğine inanmiyim ki?

ya bunuda anlamam yani sevgilim ama izin vermem :umursamaz:
ya pardon ama o insan sevgiliniz diye bütün haklarını lee gecirmiş olmuosunuz e oluncada böyle yalanlarla karsılasıosunuz yani nedir bu tamamen özguven eksikliginden kaynaklanan seyler

yalan soylemesıne sebep nedır sızın terslemenız yukarda yazmıssınız da..nedense hep erkeklerde aranır problem sorun ama gercekdende sızden cekındıgı ıcın sıze dıyemıyısıde onun sucu ıse daha dıcek bısı kalmaz..

kar in dediğine bende katılıyorum..aslında aldatma yok,yalan var..sen kızarsın diye iste kız ismiyle kaydetmemiş..
sevgilinin cep telefonunda hiç kız numarası yok mu?veya erkek arkadasinın hiç kız arkadaşı yok mu?

haklısınız ama 4 yıldır birlikteyiz artık kiminle arkadaşlık yapıyor bunları bilmem ve tanımam hakkım diye düşündüğüm için böyle yapıyorum

o da bana yapıyor

[/COLOR]

canım daha önceden yazmışsın sanırım sorumun cevabını ama bütün sayfaları okumadığım için tekrar sormuş bulundum kusura bakma.keşke seni tanıştırsaymıs madem erkek arkadaşı da varmış sen de bugün bunu problem etmiş olmazdın orda hata etmiş sevgilin

tamam erkek ismi olarak kaydetti

peki bara davet etmesine ne diyorsunuz ben bunu kabul edemem

onda ne suçum var

neye ızın vermıyosunuz cok merak ettım kız arkadası olmasınamı ?kızlarla dıyalog kurmasına mı?..pekı sız ıstedıgınız ıcın yalan soylemesı o,normal dıcem ..
ama neden karsısınız kız arkadası olmasına?..

hayır bende tanımak istiyorum

varsa benide tanıştır diyorum

bu olayı da geç zaten barlara gidip o saatlere kadar eğlenmesi tuhaf. şimdi böleyse ilerde de alışkanlıklıkların zor vazgeçer

aynen bana da öyle geliyor

aslında canım benim anlayamadığım su; gördüğüm kadarıyla kıskanç birisin,erkek arkadasinın bara gitmesine nasıl ses etmiyorsun?aslında etmemen doğru olan,ona güveniyorsun yani..o zaman neden söylediğine inanmıyorsun?
ben çok kıskanç biri değilim,erkek arkadasım isterse bara gider karışmam..ama böyle bir şey basıma gelse onun söylediğine inanırım ben açıkcası..bar a gidiyor cocuk güven problemim yoksa niye söylediğine inanmiyim ki?

evet kıskanç biriyim ama diyorum ya her zaman çıkmaz

ilk defa önceki gece dedim işte tamam çık diye o da güvendiğimdendi

inanmamamın sebebi mesajdan haberim yok gönderilmiş öğelerden silinmiş ben iletim raporlarında okudum

saklıyor yani ben bulmasam
ya bunuda anlamam yani sevgilim ama izin vermem :umursamaz:
ya pardon ama o insan sevgiliniz diye bütün haklarını lee gecirmiş olmuosunuz e oluncada böyle yalanlarla karsılasıosunuz yani nedir bu tamamen özguven eksikliginden kaynaklanan seyler

kısıtlamıyorum aslında

daha önce kız arkadaşları yüzünden çok olay yaşadık

bende bundan sonra benimle tanıştırmasını istiyorum

çünkü garip garip mesajlar yakalamıştım kızlardan gelen çok önceden

bu yüzden tanımak istiyorum tekrar aynı şeyler yaşanmasın diye

Ben kızarım diye kız arkadaşının ismini erkek yazmış, anlayışını ben pek normal görmüyorum. O zaman iki taraflı sıkıntı var, siz bu kadar baskı yaptığınız için, karşı tarafta yalan söylediği için. Ve siz baskı yapıyorsunuz diye , kız ismini erkek yazmasını yine de normal göremiyorum. ınsanın korkacağı birşey yoksa ,saklayacağı birşeyi de olmaz.

Bir süre belli etmeden takip edin bence de. Pek hoş kokular gelmiyor.

az buz da değil 4 yıllık bir iliski..bilmiyorum ben mı çok safım ama ben aldattigini düşünmüyorum..yalan söylemesinin sebebinide korkuya bağlıyorum..mesajı da o yüzden silmistir diye düşünüyorum..
biraz naz yap tabii :) ama bence tatlıya bagliyabilirsin..erkek arkadasinı tanıyan sensin..seni aldatabilecegine ihtimal veriyormusun?bence vermiyorsun ki bara git demissin..fevri karar verme derim ben..biraz burnu dürtsün yeter bence..

korkan insan,hele ki kız ismiyle telefonuna kaydetmekten korkan insan kızla bara gitseymiş gizlemeyip söyleyecekmiş yasakkelime
bence kaçamak yapmaya çalışmış yada yapmış.çünkü 5 dakikalık tel konuşması da düşündürücü.
kızın aralarında bir şey olmadığını söylemesi ikna edici değil.sevgilisi olduğunu bilip kabul eden kızlar var çünkü

ben isim olarak tanıyorum canım o değil

pardon,yanlış anlamışım ohaoldumsmile

bana çıkmadıklarını beni tanıdığını normal arkadaş olduklarını falan söylüyor

zaten bişey olsa söylicek değil ya

ben neden tanımıyorum diyorum ben çok alakadar değilim çünkü diyor

o yüzden mi davet ettin diyorum çıkmadım ama diyor

bende gelmedi çünkü gelseydi çıkacaktın dedim

davet etmiş ama çıkmamışguclubacismile

telefonda erkek ismi kayıt etmesiguclubacismile

hiç güvenilir bir erkek değilalsanaalsanasmile

Back
X