aldatılmak mı bu

ne komik bir tartışma bu böyle..

konu sahibi arkadasım böyle giderse senin aklin daha cooook karışır..bana kalırsa 4 yıldır tanıdığın bir insan için böyle konu açıp aklını daha da karismirtan doğru değil..ben senin yerinde olsam anında kapattırırım konuyu..bu senin bileceğin bir şey..diyorum ya aynı şey benim basıma gelse; ben erkek arkadasıma sorar cevabımı alır bı daha da konuyu acmam mesela..beni aldatır mı aldatmaz mı biliyorum çünkü..eminim sen de biliyorsundur..4 yıl dan bahsediyorsun..karşındakini yeteri kadar taniyorsun..neyi yapıp neyi yapmiyacagini biliyorsun..
aldatma,değil,aldatma,değil.....derken olan ne bana ne ona oluyor,sana ve iliskine oluyor..

kafam çok karışıyor evet

beklemediğim bir durum olunca böyle oluyor %100 güvenmiyorum zaten

bazı akşamlar çıkıyorum ama her akşam değil

o zamanda birlikte çıkıyoruz zaten

Sen madem geceleri cikabiliyorsun, neden o bayana mesaj atip clube gidiyorum geliyormusun diyor? Sana mesaj atip sorsaya onun yerine, kiz arakdasi olan sensinalsanaalsanasmile
Ben bu isten killandim. :olmaz:
Bende mesaji kizin attigini zannediyordum. Meger erkek arkadasinmis mesaji ceken.
Üstelik mesaji cektigi kisiyide erkek ismiyle kayit etmis telefonuna.
Bunlar birseyler yasamis gibi geliyor bana.
Lütfen takipte ol. Cok sakinsin bacim sende. Bu sakinligini hem takdir ediyorum hemde kiziyorum sana. Yada banami öyle geliyor anlamadim ama kendini olaylarin akisina birakmis gibisin. Cok güvendigin ve sevgilinle ortak arkadaslariniz yok mu? Onlara soramazmisin?
Yada bir aksam seni disari cikarmak istediginde sorsan nereye gidelim diye, oda gideceginiz clubun ismini verse, sonra bugün evde olmak istiyorum diyip, onu takip etsen?

Ben mi abartiyorum?sempatiksalakcinni

Sen madem geceleri cikabiliyorsun, neden o bayana mesaj atip clube gidiyorum geliyormusun diyor? Sana mesaj atip sorsaya onun yerine, kiz arakdasi olan sensinalsanaalsanasmile
Ben bu isten killandim. :olmaz:
Bende mesaji kizin attigini zannediyordum. Meger erkek arkadasinmis mesaji ceken.
Üstelik mesaji cektigi kisiyide erkek ismiyle kayit etmis telefonuna.
Bunlar birseyler yasamis gibi geliyor bana.
Lütfen takipte ol. Cok sakinsin bacim sende. Bu sakinligini hem takdir ediyorum hemde kiziyorum sana. Yada banami öyle geliyor anlamadim ama kendini olaylarin akisina birakmis gibisin. Cok güvendigin ve sevgilinle ortak arkadaslariniz yok mu? Onlara soramazmisin?
Yada bir aksam seni disari cikarmak istediginde sorsan nereye gidelim diye, oda gideceginiz clubun ismini verse, sonra bugün evde olmak istiyorum diyip, onu takip etsen?

Ben mi abartiyorum?sempatiksalakcinni

şimdi normalde bi kavga ettğimizde çok çirkeflik yapıp çok bağırıyorum

ama bu sefer öyle yapmadım hiç bağırmadım net konuştum

hala da öyle konuşuyorum bu son şansındı diyorum önceki tartışmalarımızı kastederek

maalesef öyle bir arkadaşım yok ortak arkadaş erkek var onlarda söylemez diye tahmin ediyorum

aynı gece çıktıkları kişi hemde ama söylemez sanmıyorum

artık ne yapsam yemez ki bi kere yakalandı beni tanır

her an takipte olduğunu bilir aslında o yüzden gizli gizli takip edemem

her an takip ettiğim için yakaladım zaten yoksa öğrenmem imkansızdı

aslında canım çok sıkılıyor kaldıramıyorum :delphin:

bırak sen bu adamı şimdi böyle yapan evlenince ne yapmaz üzülürsün çok, o kıza da inanma sakın doğruyu söylemez kesinlikle

ağzına sağlık arkadaşım. önce kendine baksın herkes sonra ona buna laf atsın.komikse kensini daha komik

ağzına sağlık arkadaşım dediğin insana dün de saçmalama,deli misin,ne haliniz varsa görün gibi şeyler diyordun şimdi herkes kendisine mi baksın diyorsun şakkıdı çok dengesiz gördüm seni.

ay siz hala çok komiksiniz..
nereden vuracaginizi şaşırıyorsunuz
dün birbirini yiyen iki insan nasılda bir oldunuz öyle aferim hep böyle olun e mi..

konuya şöyle açıklık getirebilirz,
cok kıskanç bir insansan kız arkadaslarından bir iolabilir o kız ve senin korkundan onu erkek ismiyle kaydetmis olabilir
bu normal bir davranş genelde erkekler kıskanç sevgilileri varsa böyle bir çözüm yolu üretirler
ama kıskanç değilim dersen sanırım aldatılıyorsun ve kendince bir önlem olarak kızın ismini o şekilde kaydetmistir,,,

Madem 3 kişi takılıyolar neden özellikle diğer iki kişiden bayan olana ben gidiyorum,gelmiyor musun diye mesaj yazıyor bir ilginç yani.Erkek ismiyle kayıtlı olması da hoş değil.Bir kere yalan var bu işin için de hiçbirşey olmasa bile.Kıskançsan ya sana kabul ettirecek ben kız arkadaşlarımla da görüşürüm diye,kabul ettiremiyosa eyvallah diyecek ya da yapmayacak.Yalan en kötü şey,bugün bu konuda yalan söyleyen bir adama ilerde güvenemezsin.
hem bu çifti sen tanısan da sensiz gittiği akşamlarda ben bunlarla gidiyorum dese bunda kötü ne var.çok samimi değillerse zaten çiftin yanında ne işi var sensiz,çift diye düşünürsek.Samimi olduğu bir çifti sen niye tanımazsın.sensiz olsa bile gece çıkmasına izin veriyorsan öyle aşırı bir kıskançlığın da yok bana göre.Ne bileyim ya nerden baksan tutarsız nerden baksan elinde kalıyor.Ben olsam bu adama asla güvenmem.

erkek erkeğe takılacaklarsa madem bi bayanı niye davet ettiler?
yok erkek erkeğe takılmayacaklarsa illa bayan davet edeceklerse sen ne güne duruyorsun seni davet etsin?
kızacaksın diye erkek ismiyle kayıt etmişmiş demek kızacağın tarzda bi durum söz konusu

düşünmene bile gerek yok ..bir insan her ne sebeple olursa olsun karşısındakine dürüst olacak ..bir şey gizliyorsa anlaki bu bir aldatma demektir...ayrıca anlamadığım erkek arkadaşın neden seninle eğlenmiyor da başka kızlarla eğleniyor ki ...sevgilisi sen misin o mu ...düpedüz aldatıyor seni benden söylemesi ..erkek milleti işte ...freddy gibi olacak kadınlar bu erkeklerin yüzünden heee...kötükedihüso

Böyle de zor yahu her an takipte, yanlış bişey var mı diye tetikte, için rahat değil baksana..Ve malesef onun içi rahat..Açıkçası bu bir aldatmamıdır bilemem ama kesinlikle bir kandırmaca var gizlenen şeyler var gibi, ve bu çok sinir bozucu :1no2:

Bana kalırsa bunlar daha önce 3 kişi çıkmış olabilirler dışarıya. Ama o çıktıkları gece kızla senin sevgilinin ne derece samimi olduğu, neler konuşulduğunuda bilemeyiz değil mi? Belki aralarında ufaktan ufağa bir yakınlaşma oldu ya da ne biliyim erkek arkadaşın kızdan bir sinyal almamasına rağmen ondan etkilendi. Bu böyle sürüp gider, liste yapmaya kalksak sıralar gideriz ama şimdi şunlar var cnm.

1. O gece sen çıkamayacağınıs öylemişsin, erkek arkadaşşın tamam demiş. ıyi güzel hoş.. Peki neden hemen sonra o kıza mesaj atıp böyle bir davette bulunmuş? ( Kusura bakma cnm canını yakmak gibi olmasın ama boşta kalmak istemediğini anladım ben buradan )

2. Kıskanç olabilirsin. Ki zaten senide bu hale muhtemelen onun davranışları getirmiştir. Senin neden rahatsız olup, neden rahatsız olmayacağını e iyi o biliyordur. Böyle bir durumu kaldıramayacağını bildiği halde elin kızı çokmu önemliymişte erkek ismiyle kayıtetmiş ve irtibat halindelermiş?

3. Hadi uzaktan tanışıyolar, o kadar sık görüşmüyorlar.. Nasıl bir cesaret varmış ki erkek arkadaşında çok sık görüşmediği bir kıza ben şu clübe gidiyorum hadi gel diyecek kadar yüzsüz oluyor.

4. Sen neden kızı arıyorsun kendini küçük düşürüyorsun? Neden takip etmeyip hemen patlıyorsun canım benim? Dur biraz bi soluklan bi nefes al. Olayın ilk şokunu atlatta öle git patla.

5. Senin yerinde olsam hemen anında bu kızla sanki başka bir kişiymişsin gibi iletişimde bulunurdum. Kimseye güvenme ve bel bağlama canım. Yok ortak arkadaş yok yakın arkadaş geç bunları. Kimse sana sevgilinin sırrını vermez emin ol! Bu işi yine çözecek olan sensin! Şuan aklıma gelmiyor ama ne biliyim kılık değiştir isim değiştir ya bi şekilde başkası olduğun izlenimini ver ona ve kızdan öyle laf almaya çalış.. Ya da bunu yapacağına.. Başka bir hat al. Açık hatlar satılıyor her yerde. Aradan biraz geçip, olay unutulmaya yüz tutunca sevgiline bir mesaj at. Yem at. Bakalım oltaya gelecekmi?

ilk başta inkar etti ama ben söyleyince söyledi

kızın ismini söyleyince hatırladım isim olarak tanıyorum kızı

benim yanlış anlamamdan çekindiği için öyle kayıt ettim dedi

çünkü hemen tepki veriyorsun dedi

mesajı kendisi çekmiş

bende artık görüşmek istemediğimi söyledim

çok kötü bi çöküş yaşıyoruz. elini attığın adam elinde kalıyor. senin alattıkların ne ki ahh ah...:((

iyi yapmışsın, görüşme bence de.

Höh yani kız arkadaşı olunca noluyo ? Erkekler böyle bişey söylese bi ton laf edilir ama biz hatunlar kız arkadaşı olamaz neden olamaz yahu ? olunca noluyo sen kız ismini görünce kıyametleri kopartıyosan kızı erkek ismiyle kaydetmeside sana müstehak.. Altında bişey var mı yok mu bilemem ama şu konudan anladığım böyle böyle birbirimizi yalana ittiğimiz.

Back
X