E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kArtALyUvAsI
çok önemli bir detayı nasılda gözden kaçırmışım sempatiksalakcinnimesajı kız atsa yine iyi
bizimki atmış![]()
kesinlikle bu %100 aldatmadır.
sen geceleri evden çıkabiliyor musun:?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok önemli bir detayı nasılda gözden kaçırmışım sempatiksalakcinnimesajı kız atsa yine iyi
bizimki atmış![]()
çok önemli bir detayı nasılda gözden kaçırmışım sempatiksalakcinni
kesinlikle bu %100 aldatmadır.
sen geceleri evden çıkabiliyor musun:?
ne komik bir tartışma bu böyle..
konu sahibi arkadasım böyle giderse senin aklin daha cooook karışır..bana kalırsa 4 yıldır tanıdığın bir insan için böyle konu açıp aklını daha da karismirtan doğru değil..ben senin yerinde olsam anında kapattırırım konuyu..bu senin bileceğin bir şey..diyorum ya aynı şey benim basıma gelse; ben erkek arkadasıma sorar cevabımı alır bı daha da konuyu acmam mesela..beni aldatır mı aldatmaz mı biliyorum çünkü..eminim sen de biliyorsundur..4 yıl dan bahsediyorsun..karşındakini yeteri kadar taniyorsun..neyi yapıp neyi yapmiyacagini biliyorsun..
aldatma,değil,aldatma,değil.....derken olan ne bana ne ona oluyor,sana ve iliskine oluyor..
bazı akşamlar çıkıyorum ama her akşam değil
o zamanda birlikte çıkıyoruz zaten
Sen madem geceleri cikabiliyorsun, neden o bayana mesaj atip clube gidiyorum geliyormusun diyor? Sana mesaj atip sorsaya onun yerine, kiz arakdasi olan sensinalsanaalsanasmile
Ben bu isten killandim.lmaz:
Bende mesaji kizin attigini zannediyordum. Meger erkek arkadasinmis mesaji ceken.
Üstelik mesaji cektigi kisiyide erkek ismiyle kayit etmis telefonuna.
Bunlar birseyler yasamis gibi geliyor bana.
Lütfen takipte ol. Cok sakinsin bacim sende. Bu sakinligini hem takdir ediyorum hemde kiziyorum sana. Yada banami öyle geliyor anlamadim ama kendini olaylarin akisina birakmis gibisin. Cok güvendigin ve sevgilinle ortak arkadaslariniz yok mu? Onlara soramazmisin?
Yada bir aksam seni disari cikarmak istediginde sorsan nereye gidelim diye, oda gideceginiz clubun ismini verse, sonra bugün evde olmak istiyorum diyip, onu takip etsen?
Ben mi abartiyorum?sempatiksalakcinni
cekhu
ne komikmiş anlamadım tartışmamı ?kusura bakma ama senin dün açtığın izmirli kadınlara yazıklar olsun başlığından daha komik olamaz
ağzına sağlık arkadaşım. önce kendine baksın herkes sonra ona buna laf atsın.komikse kensini daha komik
ilk başta inkar etti ama ben söyleyince söyledi
kızın ismini söyleyince hatırladım isim olarak tanıyorum kızı
benim yanlış anlamamdan çekindiği için öyle kayıt ettim dedi
çünkü hemen tepki veriyorsun dedi
mesajı kendisi çekmiş
bende artık görüşmek istemediğimi söyledim