Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi daha yaparsan demek ilkinin ödül olduğunu söylemektir bana göre. Biri ikisi mi var.
Ben sizin yorumunuza cvap verdim konu sahibini bilememTamam da bunu bana değil konu sahibine söyleceksiniz ben olsam ilk görüştüklerini fark ettiğimde ortalığı ayağa kaldırırım ama konu sahibi 2-3 ay sessiz kalabilmiş.
Onun istediği bir daha yapmamaları ben de ona göre bir cevap yazdım.
Kızı ara deki eğer bir daha kocamı ararsan zina yüzünden tazminat davası açarım sana bir de hamileyim düşün neler gelir başına. Ha bir de 7 sülalene duyururum. Kocama söylemeyeceksin bu konuşmayı bir daha iletişime geçmeyeceksin yoksa sonuçlarına katlanırsın sen bilirsin rahat bırakmam seni diyeceksin. Korkutacaksın biraz :)
Yargıtay yıllar önce evlilik birliği ili kişi arasında olduğu için üçüncü kişilere tazminat davası açılamayacağına karar verdi. Dahası sadece telefonda konuşulmuş aldatma ispatı sayılmaz bu. Kızın korkabileceği bir şey yok yani. Ayrıca kıza sayıp dökmüşsünüz de adama yani asıl sorumluya dair neden tek cümle yok?
Benim bir bilgim yok sadece korkut dedim kızı zaten aldatma için kanıt olmadığını biliyorum
Ayrıca kıza sayıp dökmedim yanlışınız var kızın şahsına bir şey asla demedim.
Yazdığım yorumun altında bir daha fark edersem boşarım de dedim yani eşi için yapabilecek en güzel ceza boşanmadır bence. Boşanmaktan daha üst bir ceza ne olabilir ??
Kıza ne yapması gerektiğine dair sayıp dökmüşsünüz işte. Kız neden korksun ki? Rezil olmaktan mı? Zaten en başından beri bana takmıştı, kocası çok eskiden beri arkadaşım, konuştuk diye delirdi çirkefleşti der çıkar işin içinden. Ayrıca konuşmak karşılıklı yapılan bir eylem. Eğer kocası istemezse zaten konuşmazlar. Açmaz telefonu konuşma eylemi de gerçekleşmemiş olur. Kızı tehdit etmenin mantığını anlayamadım o yüzden.
Eşiniz sizi aldatıyor maalesef.Merhaba arkadaşlar sizinle yasadiigm bir şeyi paylaşmak istiyorum, eşimle evleneli 3 yıl oldu daha önce onun hayatında sevmedigim bir kız var aile dostu, neyse ben zaten onu sevmediğimi görüşmesini istemediğimi belirtmiştim evlendik hersey yolunda yaklaşık 5 6 ay once telefonla her gün konuştuklarını arama kayıtlarında gördüm 2 3 ay bu sürdü konuşmalar gün için bazen 1 bazen 2 kere 4 er 5 er dakika ben artık aylar sonra dayanamayıp ne konuşuyosunuz bu kadar dedim oda konuşmuyoruz beni 1 kere ara annemi sormak için dedi, bende bana yalan söyleme hergun konustugunuzu biliyorum dedim 1 2 kere diye degistirip bir daha konuşmayacağını dair yeminler etti, bende kanıtlarım dedim telefonunu ver dedim kızın ismini ve kayıtları silmiş bunu yapmış olamazsın dedim kavga ettik özür dileyip durdu yeminler etti, 2 3 hafta daha hiç bakmadım telefonuna ama için içimi yedi son 10 gündür 3 kere daha aramış numarayı ezbere biliyorim artık kayıtlı değil.kayitsiz arıyor kafayı yemek üzereyim bana akıl verin nolur ve ben hamileyim(((
Koca suçlu, kadın da suçlu ikisinin de suçu var
Evli adam karısı varken nasıl konuşamazsa, kadın da evli bir erkeği arayamaz ben mi yanlış biliyorum. Hayır birden bire evli erkekle konuşan kadın suçsuz oldu da onu anlamadım.
Tekrar soruyorum konu sahibi kocasına boşanmaktan fazla ne yapsın diyorum cevap vermiyorsunuz? Tek dediğiniz diğer kadına neden tehdit. O da aramasın evli adamı onun da suçu bu neden bir şey yapmamış da durduk yere o kadını tehdit et demişim gibi tepki veriyorsunuz??
_________Yazan herkese toplu cevabimdir nerenizle okuyorsunuz kıza bir lafım olmadı takı biri neden onunla.gorusmek istemediğimi sorana kadar evet kız aynen dediğim gibi eşimde demekki aynısını laciverti ben kıza bahane bulmadım böyle bir durumda ne yapmam gerektiğini sordum ve ben 10 yıldır eşimle birlikteyim yani 10 yıldır da o kızı tanıyorum siz bana yardımcı olacağınıza yargılamaya calsiiyosuniz yazmayin daha da kafami karıştırmayın