- Konu Sahibi mavigozyasi
-
beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm için affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen..
beni aldattığını öğrendiğimi yaşadığım duyguyu ancak yaşayanlar bilir gerçekten,hiç ellerinizden kan çekildiğini hissettinizmi yavaş yavaş uyuştuğunu .. beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm için affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen.. belki daha pek çok şey..bunların bazılarını yada hepsini herkes yaşıyordur belki , ama asla sizi aldatamayacağını düşündüğünüz insanın size bunu yapması büyük hayal kırıklığı,ayrıca başka bir face ve msn adresi görmüştüm bilgisayarında aynı dönemlerde nerdeyse iş yerindeki çalışanlar da kullanıyor onların demişti ona bile inanmıştım aslında bile bile tam bir kanıtı olmadığından bana yalan söylemiş bir insana hala güveniyordum ve şimdide güveniyordum ve ne gördüm sizce? o adres benim evdeki bilg.da da buldum hemde yakın tarihte girilmiş..elemanların eve geldiğinden hiç haberim yok oysaki!bundan ona şimdilik söz etmedim.normal tartışmalarda bana defalarca tekrar barıştığımıza pişman olduğunu benim ona hayatı zindan ettiğimi,bu işin bittiğini ayrılacağını söylüyor..seven insan bunları yaparmı?hala devam edermi bunları yapmaya?hata denilen şey kaç kez yapılırsa hatadır? ben artık ne yapacağımı bilmiyorum aslında tek sonuç var ayrılamak ..fakat pişman olmak istemiyorm verdiğim karardan ve şuan sağlıklı düşünmeye çalışıyorum ..fikirlerinize çok ihtiyacım var ..çıkmaz sokaktayım((
çok haklısınız böyle yaşanmaz artık zaten üstelik hala bu durumdayken bitti diye o söylüyor anlayamıyorum gerçekten yasmincim çok haklısın aslında en büyük neden alışkanlıklar ve cesaretsizlik bunu farkettim kendimde onu aşmaya çalışıyorum inşallah başarıcam çok sağolun kızlar destekleriniz fikirlerinz için ..
Emin ol başaracaksın. Çok kolay olmayacak ilk zamanlar ama gerçekten zaman herşeyin ilacı. Ben aldatıldığımı babamın ölümünden çok kısa bir süre sonra bebeğime 7 aylık hamileyken öğrenmiştim. Düşün bendeki tramvayı, ben bile atlatabildiysem herkes yapabilir
Canım emin ol sen onu sevmiyorsun. Alışkanlıkların ve başka kadına göndermeme isteği, bu durumu hazmedememe gibi düşüncelerinden dolayı onu bırakmak istemiyorsun. Karşındaki adam seni sevmiyor, niye bu çaba, ilgisiz, her fırsatta sana kötü davranan bir adam için bu özveri niye. Bende aldatıldım, onun için hissettiklerini en iyi ben anlarım canım. Emin ol dünyadaki son insan o değil.Biliyorum sanki zaman durmuş herşey akıyor ama sen kımıldıyamıyor gibi hissediyorsun, ama geçecek hepsiAldatmak kadar iğrenç ve çirkin birşeyi ancak kişiliksiz onursuz biri yapabilir. Kendine azıcık saygın varsa yol ver gitsin.
Emin ol başaracaksın. Çok kolay olmayacak ilk zamanlar ama gerçekten zaman herşeyin ilacı. Ben aldatıldığımı babamın ölümünden çok kısa bir süre sonra bebeğime 7 aylık hamileyken öğrenmiştim. Düşün bendeki tramvayı, ben bile atlatabildiysem herkes yapabilir
gözleriniz nasılda sevgiden kör olmuş
beni sevdiği için demişsiniz ama bu cümlenden bir tek olumlu birşey göremedim ben
ayrılmak için 10 defa filan mı aldatması gerekiyor
insanlar aldatma olmadan sırf şu yukarıda yazdıklarından dolayı bile resti çekiyorlar
sen hala soruyorsun nereye kadar kabul edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?