- Konu Sahibi mavigozyasi
-
Aldatılmanın kabul edilebileceği tek bir nokta yok arkadaşım.
Aldatan adam beni sevmiyordur, seven kişi sevdiğini üzmekten, kırmaktan çekinir çünkü.
Bahsettiğiniz kişiden size hiçbir hayır gelmez.
Ömür boyu herşeye gözlerinizi kapatamazsınız, içinizde biriktirdikleriniz birgün gelir size telafisi olmayacak zararlar verir.
Yol yakınken vazgeçin bu adamdan.
gerçekten geçecekmi?ne zaman ama nasıl? peki ben neden herşeyde onu düşünüyorum aldığı bişeye bakınca bazı şeyleri gördükçe neden iyi yanlarını hep iyi şeyleri düşündürüyor bana niye?(
ya aldatmanın kabul edilir bir sınırı yok ki. bende aldatıldım hemde çok fena. ama benim grurum namusum ailem herşeyden önemli. benim gelecek yaşamım. ben daha doğmamış çocuklarımdan da sorumluyum şimdiki hayatımda verdiğim kararlardan dolayı. bu anlık şimdiki zamanı düşünmeyin neolur ne sevgisi ya aldatan bir insan nasl sevilir ona hissedilecek tek duygu acıma olmalıdır. anlyorum seni şimdi zor olacak ama affedersen şimdikinden dahada çok üzülürsün hemde yıllarca. ayrldığın anda içindeki şüpeler bitecek en azından sabaha kadar uyuyabilirsin. ama devam edersen hergün beynini kemirecek düşünceler acabalar ve unutma ŞÜPE İNSANI ÖLDÜRÜR. HAKKINDA HAYRLISI OLUR İNŞ :)
doğru..bende artık sevdiğine kesinlikle inanmıyorum ..ama gerçektende çok iyi yalan söylüyor ve rol yapıyor demekki , benim güvenimle birlikte taçlanmıştı,ama artık asla güvenmiyorum.bitecek bu iş!
Aldatılmak, yalanlar, ilgisizlik, hakaretler bunları mı kendinize layık görüyorsunuz.
Onun iyi yönlerini düşünmeniz sadece kendinizi kandırmanızdır..Burada ne denilirse denilsin iş sizde bitiyor.
Kurtarın hayatınızı, kendinizi.. Sizin kıymetinizi bilecek biri mutlaka vardır. Hayat çok kısa.
Canım emin ol sen onu sevmiyorsun. Alışkanlıkların ve başka kadına göndermeme isteği, bu durumu hazmedememe gibi düşüncelerinden dolayı onu bırakmak istemiyorsun. Karşındaki adam seni sevmiyor, niye bu çaba, ilgisiz, her fırsatta sana kötü davranan bir adam için bu özveri niye. Bende aldatıldım, onun için hissettiklerini en iyi ben anlarım canım. Emin ol dünyadaki son insan o değil.Biliyorum sanki zaman durmuş herşey akıyor ama sen kımıldıyamıyor gibi hissediyorsun, ama geçecek hepsiAldatmak kadar iğrenç ve çirkin birşeyi ancak kişiliksiz onursuz biri yapabilir. Kendine azıcık saygın varsa yol ver gitsin.
doğru..bende artık sevdiğine kesinlikle inanmıyorum ..ama gerçektende çok iyi yalan söylüyor ve rol yapıyor demekki
affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen..
Elbette vaktiyle sevgisini göstermiştir ama devamında rol yapmamış ki, açık açık umrunda olmadığınızı göstermiş, siz her şeyi sineye çekmişsiniz:
Senelerdir ilgisiz, iletişimsiz olduğunu, kötü sözler sarf ettiğini siz söylüyorsunuz... O sizden öylesine vazgeçmiş ve kaybetme korkusunu yitirmiş ki aklına estiği gibi davranıyor size...
Hal böyleyken ayrılık kararı alıp pişman olmaktan korkuyorsunuz ama "kendinize geldiğinizde" daha evvel bu kararı uygulamadığınız için daha çok pişman olacaksınız...
esin mi sevgilin mi anlayamadim.kac yildir berabersiniz?yani ayni seyler benim basima gelse buyuk konusmak istemiorum ama ayrilirdim ne hali varsa gorsun yani.benim midem onu kabul etmez aslaaaaa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?