aldatılmak nereye kadar kabul edilebilirki?

Aldatılmanın kabul edilebileceği tek bir nokta yok arkadaşım.
Aldatan adam beni sevmiyordur, seven kişi sevdiğini üzmekten, kırmaktan çekinir çünkü.
Bahsettiğiniz kişiden size hiçbir hayır gelmez.
Ömür boyu herşeye gözlerinizi kapatamazsınız, içinizde biriktirdikleriniz birgün gelir size telafisi olmayacak zararlar verir.
Yol yakınken vazgeçin bu adamdan.

doğru..bende artık sevdiğine kesinlikle inanmıyorum ..ama gerçektende çok iyi yalan söylüyor ve rol yapıyor demekki , benim güvenimle birlikte taçlanmıştı,ama artık asla güvenmiyorum.bitecek bu iş!

Canım bu adamın iyi yanı olamaz bence, sen yokmuşsun gibi davranmış ilgisiz sevgisiz. Yaz bakalım bir kağıda sana karşı yaptığı kaçtane iyilik var. Emin ol 1 tane bile çıkmayacaktır.

doğru..bende artık sevdiğine kesinlikle inanmıyorum ..ama gerçektende çok iyi yalan söylüyor ve rol yapıyor demekki , benim güvenimle birlikte taçlanmıştı,ama artık asla güvenmiyorum.bitecek bu iş!

bitsin inan daha rahat olursun
bende yeni bikaç gün oluyor bu olaydan dolayı ayrıldım nişanlımdan
canımdan cok sevdigim halde bütün fedakarlıklara katlandıgım halde aldatıldım .
ama kendi kaybetti..
seni seviyorum sensiz olamam diyor ama o an beni unuttu ya
bundan sonrada unutsun banane..
bütün zorluklara katlandım ama aldatılmak
aslaa kabullenemem.

Aldatılmak, yalanlar, ilgisizlik, hakaretler bunları mı kendinize layık görüyorsunuz.

Onun iyi yönlerini düşünmeniz sadece kendinizi kandırmanızdır..Burada ne denilirse denilsin iş sizde bitiyor.

Kurtarın hayatınızı, kendinizi.. Sizin kıymetinizi bilecek biri mutlaka vardır. Hayat çok kısa.

aynen kimseye degmiyor.
o sana kıyabiliyorsa üzüyorsa daha ne onu düşüncen ki..

aynen öyle serefsizleri hayatımızda tutmak niye ki..

doğru..bende artık sevdiğine kesinlikle inanmıyorum ..ama gerçektende çok iyi yalan söylüyor ve rol yapıyor demekki

Elbette vaktiyle sevgisini göstermiştir ama devamında rol yapmamış ki, açık açık umrunda olmadığınızı göstermiş, siz her şeyi sineye çekmişsiniz:

affettim üstelik bana karşı senelerdir olan ilgisizliği,iletişimsizliğine,bana vakit ayırmamasına,sürekli şehir dışına iş seyahatlerine,kötü sözlerine...rağmen..

Senelerdir ilgisiz, iletişimsiz olduğunu, kötü sözler sarf ettiğini siz söylüyorsunuz... O sizden öylesine vazgeçmiş ve kaybetme korkusunu yitirmiş ki aklına estiği gibi davranıyor size...

Hal böyleyken ayrılık kararı alıp pişman olmaktan korkuyorsunuz ama "kendinize geldiğinizde" daha evvel bu kararı uygulamadığınız için daha çok pişman olacaksınız...

sizi şu "-" kadarcık bile seviyosa aldatmazdı,başka insanları ayartmaya çalışmazdı...
size ayrılmak istediğini defalarca da söylemiş hala neden yanınızda durmasına izin veriyorsunuz ki??Çantada keklik misiniz siz,ötekilerin hırçınlıklarından bunaldığında bikaç gün dinleneceği tanıdık bi mekan mısınız????

siz içinde bulunduğunuz durumu kendinize yakıştırdıktan sonra o ne yapsa müstehak!!!

Son düzenleme:
Olayın bir de kimin tarafından bitirilmesi durumu var, o giderse siz içinizden diyeceksiniz neden olmadı acaba diye, siz giderseniz de o der belki. Yani giden kişi kafasında bitirmiş rahatlamış oluyor. Kafanızda bitirememiş olsanız bile bence bu adama resti çekin, asıl ben seni istemiyorum diyerek.. Çünkü sizi gençken güzelken aldatmış bir insan ilerde neler neler yapmaz, çocuğunuzun babası olmasına layık görüyor musunuz?

evet çok haklısın ama anlayamadığım birşey var yani asıl problemim o aslında yani çokkötü şeyler yaşattı bana iyi günlerimizde oldu ama haksız yere bana yaptıkları çok gerçekten normal hayatımızdaki problemlerin yanı sıra aldatılma beni en çok yıpratandı zaten ben ona bir şans daha verdim ve kendimi gerçekten iyi bir şekilde toparlamaya çalışıyordum iyi olabilsin diye bu evlilik fakat herşeyde bu iş bitti diye söylemesi,küfürler falan devam ederken bir daha söylediğinde bu iş biter dedim ve gene söyledi yine yine..sonuç olarak tam benim bitereceğimi hissettiği anda yalvarmalar yakarmalar bir iyi olmalar yani işte ben bunu çözemiyorum ben herşeyi yapacak duruma geliyor sonra gene aynı şeyler o yüzden işin içinden çıkamadım hep affettim aldatılma dışındaki kavgalarda da..fakat son gördüğüm şey ise bana önceden benim değil diye yalanladığı yeminler ettiği msn adresini kendi bilgisayarımda buldum girildiğini gördüm yani onun! ve şuan bunu söylemedim birisini konuşturmayı düşünüyorum.aslında ona bile gerek yok ben biliyorum bunu ve gözümün içine baka baka hala yalan söylüyor bu konuyu açtığımda eskiden görmüştüm o da yalan falan diyorum yeminler ediyor hala bildiğimi bilmiyor ya.işte bu sahne hep gözümün önünde gitmiyor!..güvenemiyorum artık olmuyor bir yanım manyakça iyi davranışlarına kanacak gibi benimle oyun oynuyor işte bütün mesele bu özetle..

esin mi sevgilin mi anlayamadim.kac yildir berabersiniz?yani ayni seyler benim basima gelse buyuk konusmak istemiorum ama ayrilirdim ne hali varsa gorsun yani.benim midem onu kabul etmez aslaaaaa......

malesef kocam! keşke sevgilim olsaydı hiç bu kadar zor olmazdı ama ben beş senelik evliyim ve öncesindende 3 yılımız geçti beraber yani galiba o yüzden bu kadar şans verdim ve düşünmekteyim hala ama keşke sevgilim olsaydı bir dakika düşünmezdim böyle olmazdı..

Çocuklarınız varsa ayrılmayı aklından bile geçirme eşinle karşılıklı konuş. İlişkinizi düzeltmek için ne gerekiyorsa yap Sabırla bekle bütün çabalarına rağmen olmuyorsa O zaman ayrılık kararını verecek olan sensin yine. Kimseye sorma o zaman. Çünkü elinden geleni yapmanın huzuru olacak. Ayrılıncada acı çekmezsin. Kısaca çocuklar varsa evlilik için çok daha fazla çaba sarfedilmeli bence.

başka bir kadınla konuştuğunu gördüğümden bu yana tam bir buçuk sene geçti yalvardı yakardı hata dedi konuşmaktan başka bir şey yapmadım dedi ve bugün yine bir kadınla konuşuyor şimdilik sadece telefonda.. şuanda bildiğimi bilmiyor zor sabrediyorum ama sonuna kadar beklemekte istiyorum evet acı veriyor ama öyle tuhaf oluyorki insan savaştıklarıyla bambaşka insan haline dönüşüyor.eskiden olsa bir dk. bekleyemezdim şimdi ne yapmak istediğini merak ediyor ve bekliyorum galiba deliricem insan hata dediği şeyi tekrar yapabilir mi ya ? asla kabul edemeyeceğim şeyi durup düşünüyorum şimdi evlilik nasıl bişeydir böyle insan kişiliğinden nasıl ödün verir çok karmaşığım..başka insanları dinlediğinzde kim olursa olsun bütün erkekler aldatıyor derler .ben kaldıramıyorum bunu! ne yapmalıyım? (((

Aldatılmak hiç bir yere kadar,hiç bir şekilde kabul edilemez.
Gerçekten seven insan aldatmadan önce düşünür zaten ve bundan vazgeçer.Şeytan herkesin aklını karıştırır,her aşka şeytan karışabilir ama önemli olan onu uzak tutmaktır.Neye değer verdiğini seçebilmektir.Gerçekten hayatında olan kişiye mi,yoksa bir anlık heveslere mi?

Bir anlık hevesleri seçen insan aldatıp yakalandıktan sonra pişmanım dese de akıllanmaz.Bu durumdayken affedilmek karşısındaki kişide sonsuz bir krediye sahip olduğunu düşündürür insana.Bir daha yapsam ne olacak,yine bir şekilde ikna ederim barışırız diye düşünür karşındaki.

Araya ihanet girince o ilişki zaten bozulur.Aldatılan kişi sürekli şüphelerle yaşar aldatansa nasılsa tekrar affedilirimlerle...

Gerçekten sevseydi seni üzecek bir şey yapmazdı zaten.

bende 3 yıldır bır denızcıyle bırlıkteyım ılıskımız ınıslı cıkıslı bı sekılde suryordu ıkımızde gercekten bırbırmıze asıktı kı ben halen sevıyorum ayrılalı 2 gun oldu bılırsınız etrafta hep sunu derler kaptanın her lımanda sevgılısı vardır erkektır ıhtıyac gıdermek ıcın bırlıkte olur gıbı bırsuru sozler solendı ve ben hepsını hayır ben ınanmıyorum guvenıyorum asla yapmaz ole bırsey zaten lımanlara geldınde ıslerı o kdaryogun oluyorkı benı bıle zor arıyor dıye cevap verıyordum dıyenlere.ama okdar cok etrafımdan bole kelımeler duyunca ıcımı kemırdı resmen once kendım bır oyun oynamak ıstedım ona bakalım neler yapabılcek farklı bır msn actım feyk bı resım koydum dogal bı resım ve davet gonderdım o gıtmıs oldugu bı lımanda ınternet satın aldı nete gırdı bız konustuk baya sohbet ettık oan tabı kabul etmıs ama benle konustugu ıcın bırsey yazmamıs kı benım cok kıskanc oldugumu kendısı cok ıyı bılıyor daha oncesınde ona ne kadar sıtede uyelın varsa sıleceksın demıstım ve sıldım demıstı kendısıde bı tek face kulandıgını solemıstı neyse ertesı gun gırecegı saatı verdı bende gunduz kursa gıdyorum dedım tam kurs saatım yetısmeye calısıcam dedım kapattık ertesı gun ben kursa gıtmedım acmıs oldum msne yı actım kabul ettını gordum cevrım ıcı olmasını bekledım ve geldı sordu kımsınız eklemısınız falan bende tabı tum seneryoyu yazdım badoo sızın uyelınızı gormustum ordan msnenızı aldım sızı ve bır cookkk sey soledım resmen damardan gırdım ınandırdım epey sohbet ettı kıızn adınıda gokce koydum gokceye tum hayat hıkayesını anlattı herseyı dogru soledı bır tek soruya yalan soledı hayatımda kımse yok dedı oan oyunu bozmamak ıcın zor tuttum ama sonucu nereye gıdecegını gorebılmek ıcın hıc bırsey yokmus gıbı davrandım neden yok kımse dıye sordum oda ıste bu zamanda sadık olupta bekleye bılecek bır sevgılı bulmak zor dıye cevap verdı neyse ben tabı cıldırdım ama acaba anladıda benımı zarflıyo dıye dusundum oyuna devam ettım..ben kurstan geldım evde ıkı pc var kardesıme talımatları verdım ben kendı pcdem adresımı actım hıc bısey yokmus gıbı nasılsın askım gunun nasıl gectı cok ozledım gıbı kelımelerle ona hıc bırsey hıssettırmedım o sırada kardesım gokce adına yazıyor ordamsın falan dıye oda bıraz ısım var beklermısın dıyor beyfendı..hıc bırsey olmamısgıbı olece konustuk bunu gemıden gelmesıne yakın yapmıstım bu oyunu sonra tabı kaldı lımanlarda net cektıgı yerlerde gırebılıyordu ben bu sekılde gokce adına baya bı ıslettım ve gorusme teklıfı sundum geldınde umarım gorusuruz arkadaslımızı realdede devam ettrız dıye soledım oda hıc ıkılemeden neden olmasın olur tabı dedı..ben tabı bu oyunu yaparken okdar cok zor tuttum kı kendımı numarasını verıcegı ana kadar surdurmeye karar verdı..neyse bu gemıden geldı bana suprız yaptı gelcenı ben daha gec beklerken daha erken geldı ve hafta sonunu bırlıkte gecırdık hersey cok guzeldı hasret gıderdık falan ogun kaldımız yerde benım ceb tlfondan faceye gırmesını ıstedım oda ver gıreyım dedı sıfrenı sole dedım solemdı nıye saklıyorsun dedım kacamak cevaplar verdı hepten bana supe uyandırdı bende hıc tepkı vermedım eve geldım ve onun face sıfresı ne olabılır dıye tahmın ettım ılk denemede dogru sıfre oldu facesını actım msjlarına baktım cok fazla erkek arkadaslarıyla olan msjlar vardı onları gozden gecırmeyı dusunmedım ılkınde ne konusabılırkı dedım gemıden futboldan bahsedılır dıye dusundum en asgalara ındımde 3 ,5 tane yabancı bayanlarla kısa bır sohbetlerı olmus tarıhlerıne baktım gecen yılın ama bız o tarıhtede bırlıkteydık cevırı yapıp okudum normel tanısma konusmalarıydı ve baska yıne 3 ,tane falan okeyde tavlada tanıstıgı bayanlara attı msjlar vardı onlardada okey oynıyalımmmı tanısabılırmıyız gıbı msjlar vardı zaten ben bunları okudukca bı gerılme basladı ve merak ettım erkek arkadaslarıyla neler konusmustur acaba dıye o gun butun gun hattta geceye kadar okudum beynımden vurulmusa dondum meger beyfendı bır kactane rus chatlerde uyelı ve bırkactanede hıc adından bahsetmedı sıtelerde kadınlarla konustunu ve kendısı gıbı kaptan erkek arkadasının bır sorusu var nasıl pıyasa ındınmı karaya gıttınmı alemlere dıye sorusuna....cevabı suu oldu gecenındık cok guzel hatunlar var 3 saat 50 dolara kaldırdık hındıstanda ben ınmedımsuvarı ındı gıttı karıya ben hıntlılerle olmam cokpısınsanlar kendımı sıngapura endenozyaya sakladım guzeldıı moruk sen naptın dıye cevapladı.....ben oan bıtıtm okdar cıldırdımkı buna hemen cebten msj attım ama cıldırmısım ust uste ne msjlar bu cevap vermedı yalanladı yok ole bırsey dedıı ben agzıma gelenı saydım aptalmıyım ben sen nesandın benı dedım butun o kuduklarımı harfıyle yazdım hıc bırsey dıyemedı bu tonda kufur ettım ustune ben onları okurken beyfendı kendı evınde msn gırmıs gokceye msj atmıs ben geldım ıstanbuldayım gorusmek uzere salıcakla dıye ben bunu tabı oan okumadım cunkı dırek cıldırmıs bı halde saydırıyordum ben dıger msneye baktım onuda gordum artık adamı arıyorumacmıyor sonunda actı ben verdım verıstırdım gokceyıde yemıs zaten cunkı arkadasına faceden msjda bır kızla tanıstım ıstanbullu guzel bı kız dıye bahsetmıs ben buna yermısın yemezmısın agzıma gelenı soledım bana o an tlfonda ne cevap verdı ınanın hatırlamıyorum bıle hıc dınlemedım cok ofkelıydım suan bıle anlatırken cıldırıyorum neyse ertesı gun yıne ben ust uste buna kufurler saydırıyorum ofkem dınmedıkı bu hıc cevap vermedı sonra bı cevap verdı gururunu oksıycak kelımelerde cok bulundum cunkı bana nedese ben senı hıc aldatmadım kımseyle bırlıkte olmadım evet facede msnede konustum bayan oldu ama konusmaktan oteye gecmedım hıc bırıyle gorusmem olmadı yuz yuze gelmedım dedı..ben kanarmıyımm bende dedım eger ben bırazdaha tutabılseydım sana oynadım oyunda numaranı dahıl verıp o sahte kızla gorusmek ısteyecektın bu en buyuk ıspattır ben senı resmen yatakta yakalamıs kadar oldum alah carsına pazar versın dedım ve bıtırdım ayrıldık benı suan aramaya yuzu yok 2 gun oldu ofkemın dınmedıgınıde tahmın edıyordur tabı ama adım gıbı emınım benı arıyacak ve yalvaracak alahtan tek dıleım ogunu goreyım bana yalvarsın ona gercektenten artık bıtıının kaybettın benı hıssını yasatacagım sadece bunu ıstıyorum ben onu oncesınde benı cok uzdugu gunler olmustu ve herseferınde affetmıstım yalvarmıstı sozler vermıstı ama bu aldatılmak ve ıhanet cok dokundu bana ben ona sadık kalıp 5 ay yerı geldı 7 ay bekledım herseyıne katlandım ıhtıyactır deyıp kımseyle olmadım mukafatı bu olmamalıydı cok kırıldım su an kanadı kırılmıs bır kus mısalı paramparcayım onadan nefret edıyorum ıcınde halende sevgım var ama kalbımı deıl bu sefer mantıgımı dınlemek ıstıyorum ona acının en buyugunu yasatmak ıstıyorum bana yalvaracagı gunu ıple beklıyorumm....

Hiçbir şekilde kabul edilemez. Aldatılmaya katlanmak ne ya? Böyle bi saçmalık var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…