aldatılmak

aselasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2007
7
0
86
Ankara
meraba 2senelik bir ilişkim vardı bir süre aynı evdede yaşadık ıkımızde 22yasında ve aynı bölümdeyiz.ılk defa ılıskının 5ayında aldattı beni bunu öğrendiğimde ayrılmak istedim ama hem onun yalvarmalarına dayanamadım hemde onsuz olmaya ben dayanamıyacagımı düşündüğüm için affettım fakat bundan 2ay önce yine aldattı beni ve aldattığı insan sürekli peşimizde olan ve erkek arkdasımı rahatsız eden biriydi.kendısının ılk ciddi ilişkisi bendim ailesiyle tanıstım okul bitince evlenmeyi bile düşünüoduk ama sıkıldıgını söyledi bana.benim sorunum onu unutamam bana yaptıklarını unutamamam sureklı nefret ve acı duymam suan baska bı ılıskısı varmıs ve sureklı ben onları gormek zorunda kalıcam aynı bolumde oldugumuz için.ona bana yaptıklarının cezasını vermek ıstıorm ama elımden bişi gelmez biliorum...insanlara olan güvenim kalmadı kendime güvenim kalmadı ...

ccnm beni de çok sevdgm ve bir buçuk sene çıktığım erk arkım terk etmşti inan çok kötü oldum ve başa çıkmak zor ama iki şeyi öğrenmek gerekiyor
1-bu hayatı kendimiz için yaşamak,kendi içimizdeki boşluğu kendimzle doldurmak
2-herkesi affetmek yaptığı herşey için affettm demek,unutuyorum demek.inan ilk başta dediklerin samimi olmayacak belki ama zamanla sen de geerçekten unuttuğunu farkedeceksin

ve bir tavsiyem de okla gdnce etraftakilere ben unuttum atlattm evet üzüldüm ama napalım hayırlısı buymuş de.herkese olayları anlatmak,üzgün dolaşmak seni daha fazla gerer ve karşı tarafa da seni sinirlendirmek için fırsat verir.sen güçlü ol.tahminen bnm yaşlarımdasın ve bizim yaşımızda herkes böyle şeyler yaşıor.karşı t5araf şunu anlamalı kimse zannetiği kdr özel değildir.sadece ansızın gidince hayatımızdan şaşkınlıktan üzerler bizi biraz ama biz kadınlar aglar sızlar yine de kalbimize sahip çıkarız mutlu ol cnm,hayat kısa:teytey::dance::sm_cool:süprizzzzz

üzgünüm hayatım ama seni sevmiyosa unutmaktan başka bir şansın yok
henüz çok gençsin önüne mutlaka seni seven ve saygı duyan biri çıkacaktır,hayat çok kısa keyfini çıkarmaya bak bence,allah gönlüne göre veriri inşallah

Canim,seni istemeyeni sen hic istemeyeceksin... Üstelik seni aldatan biri icin kafa yormaya üzülmeye hic ama hic degmez... Bosver gitsin.. Daha gencsin,karsina ne baba yigitler cikar..

giden gitmiştir gittiyse o an bitmiştir a.sdeğmez üzülmene

zamana ihtiyacın var sonra bu kadar üzüldüğüne üzüleceksin boşver daha çok gençsin seni hakeden biri mutlaka karşına çıkacaktır inan bana inadına mutlu olmalısın kendini fazla yıpratma

aselasel
umarim yorumuma bozulmazsin bastan diyimde
bence yaptigin en buyuk hata o kisiyle ayni evi paylasmak olmus sen iyi niyetliymisin ama karsindakini hic tanimadan guvendiginde sonunda aldatilirsin naalesef genel bi kural gibi oturmus bu emeksiz elde edilen sey degerli olmaz bizim toplumumuzda
simdi ise sansin cok yasin 22 ve okuyorsun benden bi abla tavsiyesi istersen onu ve yasadikalrini kafandan tamaen sil ve meslegini elde etmek icin calis inan bi gun karsina seni ahk eden biri cikacak o zaman beni hatirlarsin
eger kin duymaya devam edersen surekli onu gorucem diye dusunursen okulundan olursun bitisen bile yasama gucun azalir ne geregi var senden baska hic kimse hayati oyle yasamyior gununu gun ediyor. Sen kendini yiyip bitirirken belki onlar birbirlerinde ayrilacaklar baskalariyla olacakalr o kisi gene baska bi kizi aldatacak bu hayat boyle canim:
Lutfen once ben de kendin icin yasamaya bak

aldatma varsa affetsen bile her daim aklında olacak, en ufak şeyde hatırlayacaksın, yolun başındayken bence bu ilişkiyi bitir, kaybedecek bir şeyin olmaz. Tabi en doğru kararı sen vereceksin

aslında aldatılmak da bizim seçtiğimiz bir şey.bu durumu ben de yaşamıştım seneleeeeeer önce.sonra farkettim ki korktuğum herşeyi kendimme çekiyorum.sevgilimin beni aldatacağı fikrini o kadar düşünüyor ve bu durumu yaşamaktan o kadar korkuyordum ki sonunda aldatıldım.inan insanın korktuğu gerçekten de başına geliyor.korku sevgiyi bile engelliyor..yapacak birşey yok.sana gelirse onu tekrar affedip asla geri dönme derim ben ama yüreğinde onu affedebilip bunu kabullenmelisin.kabullenemediğimiz düşünceler bizi yiyip bitiriyor çünkü...bence hepimiz yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz..ve en önemlisi yaşadıklarımızdan ders almasını da bilmek sanırım.allah gönlüne göre versin canım.asla geriye bakma...sevgiler

slm canım yaşadıkların için çok üzüldüm ama yaşadığımız sürece değişik şeylerle testlerden geçirileceğiz bu hayatta önemli olan karşımıza çıkan zorlukları en iyi şekilde atlatıp yolumuza bakabilmek ve bu arada yaşadıklarımızdan dersler alabilmektir her yaşadığımız acı bizi biraz daha güçlü yapıyor ilerideki karşılaşacağımız sorunlar karşısında inanıyorumki bu üzüntünü aşacaksın ve bu arada biraz daha olgunlaşacaksın. Olaylara birazda iyi yönlerinden bakarsan sorunları aşman bence daha kolay olacaktır ama bu acıyı tadacaksın. Şöyle düşünebilirsin arkadaşınla 2 yıl içinde eminim güzel şeylerde yaşamışsınızdır bu duyguları yaşattığı için sevinebilirsin, aynı evde yaşamnın nasıl bir duygu olduğunu öğrenmişsin bir evde bundan sonra iki kişinin ilşkisi ve iletişimi hakkında artık daha deneyimli olmak yada ne bileyim evlenmeden aldatıldığını öğrenmek inan bu evliyken daha zor oluyor. Bence artık geçmişi bırak ve yoluna bak erkek arkadaşının kişiliksiz olduğunu düşünüyorum 2 yılda sıkılıyorsa zaten sen onunla uzun yıllar yaşamazmışsın bunu kısa sürede öğrenmen senin adına güzel bir olay önüne çok mükemmel insanlar çıkacak sana gerçekten değer veren işte o zaman ben nasıl bir insan sevmişim diyeceksin. Yaşadıklarından pişman olma çünkü bu senin kaderin yaşaman gerekiyordu yaşadın eğer pişmanlıklarınla yaşarsan hep acı çeker ve onu unutamadığın gibi kin nefret hepsi birbirine karışır ve onun olduğu ortamlarda saçma hareketler yapabilirsin bırak gitsin sen kendi hayatına bak güçlü olacağına inanıyorum.

canım ilişki kaç senelik olursa olsun aldatılma girerse işin içine işte bu affedilemez..sen zaten 1 kere affetmişsin bak tekrar aynısını yapmış...ondan hayır gelmeyeceği çok açık..başlarda çok üzülürsün ama hiç bi acı sonsuz değildir..zamanla bu da geçicek..sen şimdi önüne bak,yaşadıklarını kafandan atmaya çalış..çok daha güzel günler gelecek inşallah..ve de evlenmeden kimseyle aynı eve çıkma bak işte erkek milletine gücen olmuyo bırakıp gidiyolar..

seni çok iyi anlıyorum canım en dayanılmaz yeride herzaman birbirinizi görme ihtimali herzaman canını sıkacak ve moralini bozacak emin ol aynı olay benim başımda ve okullar açılacak die ödüm patlıyoo valla.senağlamasenağlamasenağlama ben çok duygusalımm ya aklıma eski günler gelecek eminimmmm
allah kahretsinn bizi üzenleriiii onlarda mutlu olmazlar inşallahhh

Sevgili aselasel, aslında arkadaşlar gerçekten doğruları söylemişler

Yapabileceğin şey herşeye bir rest çektim hayata bugünden itibaren yeniden doğdum demek :)

Asla ve asla aynı evde yaşamıştık, beni ailesiyle tanıştırdı, ilk ciddi ilişkisiydim düşünceleriyle doldurma sen onu bir kere affetmişsin bir büyüklük yapmışsın eğer o insan 2. sini değerlendiremiyorsa sence bu insan iyi bir eş ve herşeyden önemlisi iyi bir baba olurmuydu.

Asla pişman olma her yaşanan şeyde bir hayır vardır. Toplanmak belki zor ama asla imkansız değil. Yeni bir güne başladım var say muhteşem bir yaşama karşına gerçekten sevgine değecek insanın çıkacağına inandır. Unutmaki buna sen inanmazsan kimse inanmaz ve yapamazsın.

Boşver aynı bölümde olduğunuzu ve karşılaşacağınızı sen öyle güçlü dur ki pişman olan ve yüzüne bakamayacak o olsun. Sen özellikle başını kaldır da gez o küçülsün.

Kendine sevgiyle bak :)

merhaba canım seni çok iyi anlıyorum bende aldatılmıştım aynı iş yerinde çalışıyorduk onun için maddi manevi herşeyi yapmıştım ama o beni en yakınımdaki insanla aldattı aylarca ağladım sızladım onun yüzünden hastahanelerde yattım ama bu acıların hepsi bitti kendimi topladığımda yaptıklarıma baktım ve ne kadar yanlış davrandığımı anladım şu anda başkasıyla evliyim ve eşimi çok seviyorum eski yaşadıklarıma sadece bir ders gözüyle bakıyorum yaşanması gerekliymiş yaşandılar ve bittiler kimse için değmez üzülmeye hayat kısa bırak allah elbet yapılan haksızlıkların cezasını veriyor sen hayatını yoluna koymaya bak bırak ne hali varsa görsün ona yıkılmadığını göster ki kendini bişey sanmassın

yorum yazan butun arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim çok güzel çok büyük bir destek çok saolun:)

KADIN HERŞEYİ AFFEDER FAKAT ASLA UNUYTMAZ.....

SEN BİR KERE AFFETMİŞSİN İKİNCİ ŞANSI WERME ONA WE KARŞISINDA GÜÇLÜ GÖRÜN ASLA ONU GÖRNCE KAFA ÇEWİRME O SANA BAKIOSA GÖZÜNÜN İÇİNE BAK O SANA GÜLÜYOSA SEN ONA SELAM WER... BU ONA ONUN KARŞISINA ÜZGN ÇIKMANDAN DAHA ÇOK KOYAR EMİN OL...!!!

Gizem Tebrik ederim seni...Yasindan buyuk bir olgunlukla cevaplamissin...Gercekten cok hosuma gitti...

Bende gizeme katiliyorum....Yapman gereken sey budur canim....Sevgiyle kal...

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:bence hata senin ilk başta onu affetmeyecektin 2kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen seni ordaki 3kuruşa satar hatayı kendinde ara zoruna gitmesin ama
klava:

benimde öğrenciliğmde bi erkek arkadaşım vardı..oda aldatmıştı beni..yani ben öyle tahmin ediyorum ama öyle bağlıydımki ona bu doğru olsada bırakmam onu diyodum..zamanla yaptığı hatalar gözümde o kadar büyüdükii..en sonunda sevgim bitti ve ben o şekilde ayrıldım ondan...çok kolay yakamdan düşmedi tabi ama ben ona karşı çok ruhsuz,hissizdim artık..unuttum yani...sende bi zaman sonra unutursun..evet aynı ortamda çok zor.çünkü bende çok defa ayrılmayı düşünmüştüm öğrenciyken ama bitsede ne olacaktıki..sonraki gün yine aynı sınıfta olacaktık..gözümün önünde olacaktı yine...okul bitince daha kolay olur unutmak..ama hayatta ne olacağı da hiç belli olmaz..belki seninde karşına biri çıkar.aşık olursun o artık senin için hiç bi önem taşımazz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…