aldatılmak kötü ama enkötüsüde insanın kendi kendini aldatması yada kandırması,bizler başta kendimize dürüst degilizki,hep başkalarının düşünceleri bizden önemli oluyor,hep elalem ne der düşüncesi,hep bir hoşnutsuzluk,mutsuzluk,hep nekadar şanslı oldugumuzu hatırlamak için kötü bir olaylamı karşılaşmak zorundayız,yada yabancıların başına gelen kötü olaylara amannnnnnn allah korusun benim başıma gelse ne yaparım mı deriz,hayat okadar karmaşık gibi görünsede aslında tek kural var oda ben ben ben yani hep kendini düşüneceksin,kendin için ne iyi,neyapmak istiyorsun,böyle yaparsam ya şu beni sevmezse hoşlanmazsa benden,yada sevgilimle buluşalım güzel olmam lazım,hep ama heppp başkaları için yaşıyoruz,bende dahil olmak üzere yapıyoruz bunu ,kocam istedigi için ona güzel görünmek için zayıflamak istemem gibi,önce ben demeyi ögrenmedikçe hayattın karmaşıklıgından gürültüsünden herşeyden şikayet ederiz ve sadece kendimizi kandırırız.aldatmanın hertürlüsü kötüü ama en kötüsü bu olsa gerek kendimizi hiçler yıgını için feda etmek,üzmek hırpalamak,önce ben dememiz lazım bayanlar..