aldatılmak

aldatılmak kötü ama enkötüsüde insanın kendi kendini aldatması yada kandırması,bizler başta kendimize dürüst degilizki,hep başkalarının düşünceleri bizden önemli oluyor,hep elalem ne der düşüncesi,hep bir hoşnutsuzluk,mutsuzluk,hep nekadar şanslı oldugumuzu hatırlamak için kötü bir olaylamı karşılaşmak zorundayız,yada yabancıların başına gelen kötü olaylara amannnnnnn allah korusun benim başıma gelse ne yaparım mı deriz,hayat okadar karmaşık gibi görünsede aslında tek kural var oda ben ben ben yani hep kendini düşüneceksin,kendin için ne iyi,neyapmak istiyorsun,böyle yaparsam ya şu beni sevmezse hoşlanmazsa benden,yada sevgilimle buluşalım güzel olmam lazım,hep ama heppp başkaları için yaşıyoruz,bende dahil olmak üzere yapıyoruz bunu ,kocam istedigi için ona güzel görünmek için zayıflamak istemem gibi,önce ben demeyi ögrenmedikçe hayattın karmaşıklıgından gürültüsünden herşeyden şikayet ederiz ve sadece kendimizi kandırırız.aldatmanın hertürlüsü kötüü ama en kötüsü bu olsa gerek kendimizi hiçler yıgını için feda etmek,üzmek hırpalamak,önce ben dememiz lazım bayanlar..

bencede mademki bir sans verdin ikinci asla verme derim cunku arkasi gelecekdir ucuncu,dortuncu,besinci burda tecrube konusuyor arkana bile bakma birak gitsin.

canım üzülme değmez böyle insanlara yine sevinmelisin hadi evlenseydeniz verilmiş sadakan varmış ayrıca zaman herşeyin ilacıdır sen kendine iyi bak ve onu hiç umursama zamanla acıların kaybolacaktır

bir kez aldatan bunu yine yapar aldattigi an birakacaksin sana yapilan saygisizligi nasil olurdu gormezden gelirsin erkek milleti nede olsa bir gozu surekli disarida sen daha iyisini daha guzelini bulursun herseyi zamana birak

Valla sende birini bulup kendini o kişiye vermen unut seni unutanı bak bende biriyle beraberdim ama aynı şeyleri yaşadım çok acıda çektim ama bitti görüyorum sadece selam verip geçiyorum başka birini bulamadım arıyorum ama unutuluyo çokda acı çeksen dayanıyosun zaman en güzel ilaç

Valla sende birini bulup kendini o kişiye vermen unut seni unutanı bak bende biriyle beraberdim ama aynı şeyleri yaşadım çok acıda çektim ama bitti görüyorum sadece selam verip geçiyorum başka birini bulamadım arıyorum ama unutuluyo çokda acı çeksen dayanıyosun zaman en güzel ilaç

iyi akşamlar kızlar naber.ben 18 aylık evliğim evlendikten 3 ay sonra benimde bir bebeğim oldu.şuan 6 aylık.benim sorunum malum belki sizlerinde aynı benzer promlem var.eşimin ailesiyle onları beyenmediğimi,istemediğimi düşünüyorlar.bu yazda memlekete onların yanına gitmiştik.eşimin yanında kayınvallidem görümcem beni okadar kırdılar ki anltamam...onları beyenmeme vardıkları kanı ise anneciğim,babacığım demiyor olmam birde sanırım malesef çalışıyor olmam.herzaman çenemin çıkacağını düşünüyorlar.üzüldüm eşimin buna izin vermesine üzüldüm hem eşime hem de ailesine rest çekip gidememiş olmama...annelik diyoruz ya arkadaşlar kızım yüreğime oturdu.ben ailemden uzak büyüdüm.kızımıda ne annesiz nede babasız büyütmek istemiyorum.belki dersiniz bukadar şeyden mi ayrılmayı düşündün.ama şuan aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum.elim bahkum eşimle yaşadığım sürece bir yolunu bulup onların bu gibi davranışlarına alışıp kabul etmeliyim bilmiyorum neyapacağım.o günü hiç aklımdan silemiyorum.unutmak istiyıorum unutamıyorum...şuan onları arayıp soranda benim...ÖNCELİKLE NE YAPMALIYIM........????????????????

öncellikle durumuna çok üzüldüm.genelde erkeklerin çoğu böyledir.bir çiçeği koparıp kokladıktan sonra bir başka çiçeğin kokusunu merak ederler.bu yüzden ilk koparıp kokladıkları çiçeğin solacağını çoktan unuturlar.bu yüzden ne olursa olsun fazla güvenmemek lazım.evlilikten önce beraberlik olmasaydı.seninle evlenene kadar koşardı yine peşinden.ama ne fark eder bu sefer evlenince aldatırdı seni.bence kurtulduğuna sevinmelisin.ve bundan sonra daha dikkatli adımlar atmalısın.

HAYAT

Gidene kal demeyeceksin. ..
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme,yoksa değersiz olan hep
sen olursun...

Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama
sevgisini...
Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz. ..

Öyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemi de.
Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de.
Bazıları seyrederken hayat ı en önden, kendimi bir sahnede buldum,
Oynadım.
Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım.

Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime.
Sonra dedim ki söz ver kendine
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı biliyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin.
Öyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım.
Öyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım.

NIETSZCHE

Arkadaşlar bu kadar başka söze ne hacet.

Aynı evde yaşayarak zaten hayatının hatasını yapmışsın canım kızma bana ama zamanla evliler bile sıkılıyor biribirinden sen ne cesaretle aynı hayatı paylaşmışsın anlamadım.Yinede Allah yardımcın olsun ve bol bol sabır versin onları hergün görmek sana acı verecektir ama sakın bu acıyla ve intikam hevesiyle kendini yalnış bir arkadaşlığın rüzgarına bırakma herşey hakkında hayırlı olur inş.

bende aynı durumdayım bekliyorum ki zaman geçsin acım hafiflesin. herkes unut unut diyo ama kolay mı unutmak. sen onu delicesine severken onun böyle bişi yapıcağı aklında geçmezken sen hayallar kurarken bi anda çekip gidebilmek kolay mı. kendine tek hatırlatman gerek şu zaten hayallerimde o yokmuş... benim hayallerime ortak olmamış... ben bizimkini büyük aşklardan sanardım. böyle hani ilk görüşte aşık olduk senelerce birlikte olduk. ve en çok üzüldüğüm nokta hayal kırıklıklarım oldu. bitmemeliydi ama insanlar bencil... hep kendini düşünürler. senin ne olacağın umrunda bile diil.

Canım aldatılmışsın bunun artık telafisi yok ki evli de diilsin sonuçta elbet zaman alıcak unutman ama emin ol şu hayatta nelerin üstesinden geliyoruz sen de bunun üstesinden geleceksin elbet canımm hem aynı bölümdeyseniz aynı bölümdesiniz sen ona dimdik durduğunu göster canım.Allah yardımcın olsun

Canım aldatılmışsın bunun artık telafisi yok ki evli de diilsin sonuçta elbet zaman alıcak unutman ama emin ol şu hayatta nelerin üstesinden geliyoruz sen de bunun üstesinden geleceksin elbet canımm hem aynı bölümdeyseniz aynı bölümdesiniz sen ona dimdik durduğunu göster canım.:teselli:

arkadaslar bu insana cok koyuyor, gecmiyormu tabiki geciyor.
ben sana ne dicem biliyormusun acılar öldürmesse güclendiriyor.
öldürmüyor merak etme bir sürü insanın yasadıgı bir olay bu, kimse demesinki ben aldatılmam.

bence durum çok basit seni seviyorsa bunun bir bedeli vardı oda sadakat bu bedeli ödeyemiyorsa seni alamaz. Bence doğru zamanda bir başkasını seveceksin bu günleri unutacaksın bence acele etme ama sakın ola yüreğini yeni aşklara kapatma dön birbak dünyaya melek yürekli ne insanlar var çevrendesenimutlu edebilmek için çırpınan.

yaşadıkların ewet çok kötü sana söleyebileceğim tek şey sakın ondan intikam alcam diye saçma bir ilişkiye girme daha çok acı çekersin:( çabucacık unutman dileğiyle...

Back
X