Arkadaşlar aldatıldim onlar çok mutlu ınstagramda resimler paylaşıyorlar günlerini gün ediyorlar benim yaşama sevincim bitti insanların gülmesine özenir oldum aklımdan saniye ayrılmıyor. Hep yaşananlar bana yaptıkları gözümün önünde. Acaba onada yapiyormu diyorum gözümden sakınır kiyamazdim o bana nasıl kıydı böyle. Görus mesafemde evimde olduğum müddetçe sürekli görebiliyorum bir adım ilerleyemedim onlar huzur içinde uyuyup sabah gözlerini birlikte açtıklarında benim yaşadığım her dakika batıyor artık. Allah yanlarına bırakmasın . Geçsin bitsin yaşanmamış gibi olsun istiyorum. Ayrılık sorun degil başka biriyle olması mutluluğu beni yakıyor birde son sözümü diyemedim iki laf edemedim engelledi heryerden . günler zehir gibi geçiyor. Sabahlara kadar ateş basması uyuşukluk terleme sıkıntı hali. biraz uyuyorum tetikte gibi hemen gözümü açıyorum aklıma düşüyor. Evimin karşısında sürekli bana bakan adam yok şimdi. Whatsapta beni bir dakika engelleyemeyen sürekli beni kontrol eden adamda günlerdir engelliyim. başka birine yapıyor artık bunları çok zor durumdayım ben biraz iradesizim soğuk kanlı asla olamadım elim ayağım iş tutmuyor yemeden içmeden kesildim yaşadığım şeylerden zevk almıyorum. Kafamı susturamiyorum kapıdan çıktığımda heryerde birlikte birseyimiz var. Yeni sevgilisi biraz uzakta benim gibi yakın değil. Dün bir isim vardı çıktım yine panik atagim tuttu beni buralarda yalnız bırakırmiydi peşimde dolanirdi şimdi buralarda yalnızken o kızın yanında ona sahip çıkıyor diye düşündüm hep. Çok zor ben daha toplanamam. sürekli ağlamaklı biri sorsa neyin var ağlıyorum . Rabbim mutlu etmesjn onlarida