Seninle ayni dertten muzdaribim. Agustosta yazmissinn ne degistib nasil oldu basardin mi bana da bu surecte yok gosterir misin
ben başardım. şu an tamamen huzurluyum diyebilirim.
öncelikle insanlar dönemlerden geçiyor. öfke duyuyorsun ki bu çok normal. ben terapiste gittim ve çok faydası oldu.
onun dışında bolca spor yaptım. çünkü çalışmıyordum vaktim çok boldu ve düşünme girdapına giriyordum.
biraz özgüvenim yerine gelince sporla sosyal medya hesaplarımı açtım. oradan tekrar dünya ile bağlantı kurdum çünkü ben herkesten kendimi soyutlamışım ex yüzünden meğerse.
açıkçası bu süreçte kimse yanımda olmadı, ne arkadaşlarım ne ailem çok da destek olmadılar bana.
bi arkadaşımla dertleşmiştim bana 2-3 şey nasihat verdi zor zamanlarımda bunlar sayesinde atlattım.
1. onu ölmüş gibi kabullen kanser olsa umrunda olmamalı. (bu aslında nefreti de bırakmak anlamında geliyor, ben zamanla onun aciz ve kalitesiz bir insan olduğunu kabullenip onun da öyle bi yapıda olduğunu kabullendim ve kendi adıma affettim. bu ona karşı pozitifim demek değil aksine nötrüm. çünkü nefret herşeyi daha kötü yapıyor başlarda nefret etmen doğal ama sonradan bırak bunu sokaktaki herhangi bir insan gibi olmalı)
2. asla takip etme stalk yapma daha kötü olur. (sosyal medya hesaplarımdan sildim telefonunu sildim vs fotolarımı kaldırdım flash bellekteler silmekle uğraşmak bile istemedim gözden ne kadar uzaksa o kadar gönülden de uzak oluyor)
3. kendime yatırım yapmaya çalıştım. onun hakkında düşünmeye başladığım zamanlarda hep pozitif bir şey yapmaya çalıştım gitar çalmak olsun resim yapmak olsun vs.
böylece benim aldatılalı nerdeyse 8-10 ay geçmiş ve ben şu an son 5 senedeki en iyi halimdeyim. sınava hazırlanıyorum ona deli gibi çalışıyorum. hayatımda stres faktörüm oymuş meğerse bana huzursuzluk yapıyormuş ve şu an hiç olmadığı kadar huzurlu ve dinginim.
açıkçası erkeklerden soğudum itiraf ediyorum yeni bir ilişki istemiyorum çünkü artık iyice kimseye güvenmiyorum türk erkeklerine hele. bu yüzden bişey diyemeyeceğim. uzun süre gözlemleyip emin olmadığım biriyle de ilişkiye başlamam artık.
umarım sen de nefret ve düşünce takıntıları girdapına girmeden sağlıklı ve çabuk bir şekilde atlatırsın.
şunu da diyeyim dünyada aldatılan tek kadın değilsin üstelik her daim daha kötüleri var. ne olursa olsun önüne bakmak en güzeli. inan insan gerçekten mutlu olabiliyor.
ben şu an ilişkimdeki halimden daha mutluyum kesinlikle. kendi özüme döndüm.