Aldatılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Shin min ah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
102
47
28
28
Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım aldatılmalı mıyım sizce?

kendi kendinizle mi aldatılacaksınız?
her zaman söylüyorum. arayan bulur. bişeyler bulabileceğini düşünerek arar zaten.
ayrıca biri hangi konuya takıntılı ise kendi o konuda bi haltlar yiyodur kesin. burada mesela kocam kıyafetlerime karışıyor diyen kadınların alayının kocası sokakta 2 cm çıplak bacak görünce dibine düşecek gibi bakıyor. hiç sekmez.
ne yapacağın sana kalmış. bugün kendinle aldatılırsın, yarın başkası ile. midem alır diyosan devam.

Böyle bir şey yaparak siz ne kadar yanlıştaysanız,size yeşil ışık yakan erkek arkadaşınız da o kadar yanlışta.

Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
bi kere yapan bir daha yapar tecrübe ile sabit.

Henüz daha benim olduğumu söylemedim muhtelemelen ben beni aldatmaya yeltendiğin kişi bendim diyince ilk söyleyeceği şey bu olacak

Aynen öyle olacak, yazı tipinizi filan değiştirseydiniz öyle yazsaydınız.
Hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

Henüz daha benim olduğumu söylemedim muhtelemelen ben beni aldatmaya yeltendiğin kişi bendim diyince ilk söyleyeceği şey bu olacak

Soyleme de zaten uyuyan adami uyandirmanin manasi yok. Yapti mi yapti nedeni nicini bosver. Aldatan bir daha aldatir sal gitsin ama asla soyleme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X