Aldatılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav kızlar Allah aşkına ya sevgili bile deme bas tekmeyi görmüyorsun galiba burda çoluklu çocuklu aldatan adamlardan çekenleri... yol ver gitsin daha sevgiliyken bunu yapan ohooooo evlenince neler yapmaz???? Yazarsın buraya birlikte üzülürüz

Koşarak uzaklaşşş uzun ilişki diyorsun da sana biraz değer verse sosyal medyadan başka bi kızla konuşmak gibi bi aptallık yapmazdı düşün o kadar düşmüş yarın öbür gün iş ciddileşince öğrenirsen daha çok canın yanar şuan yaşayacağın acıdan çok daha fazlası emin oll

Eski sevgilim tarafından; en yakın arkadaşım, kendisinin en yakın arkadaşı, sınıftan bir arkadaşı, facebooktan sanal arkadaşı gibi değişik ve yaratıcı kombinlerle çeşitli boynuzlar yemiştim ama kendimle hiç aldatılmamıştım yemin olsun. Siz daha yaratıcı çıktınız şukunuzu verdim. +1
Ne denir ki çok saçma bir ilişkiniz var keşke ayrılsanız.

ayrıl bence bir ömür acaba başkasına yürüdü mü düşüncesiyle kendini yemekten iyidir :kahve:

kimse vazgeçilmez değil bugün senle yarın başkasıyla ve inan insanlar değişmiyor, yazık değil mi sana :KK14:

Bugün konuştum sanki ona yazan kızla konuşmuşum gibi yapıp kızdım ama zaten dayanamadım artık elim ayağım titriyordu sinirden. Bağırdım çağırdım hıncımı alamadım insanın aldatılması ya da aldatılma ihtimalinin olması sevdiği birininin elinden gitmesi çok ağırmış böyle aldatma hikayelerini dinlerdim ama bana olmaz gibi gelirdim ve dışarıdan konuşurdum gerçekten çok kolaymış dışarıda olmak. Sonra o anlattı erkek arkadaşıyla mesajlarını gösterdi meğer benim hesabın fake olduğunu anlamışlar ve kendilerince konuşmayı devam ettirmişler tabi bunların yanında beni ne kadar sevdiğini falan da söylüyor durmadan ortada bir aldatma olmadığından bahsediyor sadece yaz tatilinde canı sıkılmış onu kandırmaya çalışan fake hesap olduğunu düşününcede o da devam ettirmiş boyle bir açıklaması var

Bugün konuştum sanki ona yazan kızla konuşmuşum gibi yapıp kızdım ama zaten dayanamadım artık elim ayağım titriyordu sinirden. Bağırdım çağırdım hıncımı alamadım insanın aldatılması ya da aldatılma ihtimalinin olması sevdiği birininin elinden gitmesi çok ağırmış böyle aldatma hikayelerini dinlerdim ama bana olmaz gibi gelirdim ve dışarıdan konuşurdum gerçekten çok kolaymış dışarıda olmak. Sonra o anlattı erkek arkadaşıyla mesajlarını gösterdi meğer benim hesabın fake olduğunu anlamışlar ve kendilerince konuşmayı devam ettirmişler tabi bunların yanında beni ne kadar sevdiğini falan da söylüyor durmadan ortada bir aldatma olmadığından bahsediyor sadece yaz tatilinde canı sıkılmış onu kandırmaya çalışan fake hesap olduğunu düşününcede o da devam ettirmiş boyle bir açıklaması var
Arkadaşı ile mesajlaşmalarının saati fake hesapla konuşma saatlerine yakın mı? Ben bu hikayeye inanmadım çok saçma,geldi. Ayrıca,fake olan sen de olsan bildigin aldatmış

Arkadaşı ile mesajlaşmalarının saati fake hesapla konuşma saatlerine yakın mı? Ben bu hikayeye inanmadım çok saçma,geldi. Ayrıca,fake olan sen de olsan bildigin aldatmış
[/QUOTE]
Baktım bana yazarken bir yandan da arkadaşına yazıyormuş saatlere özellikle dikkat ettim

Baktım bana yazarken bir yandan da arkadaşına yazıyormuş saatlere özellikle dikkat ettim
[/QUOTE]
Bilmiyorum bi yandan seni ne kadar sevdıgını falan da yazmış olması tuhaf geldi. Ben güvenmedim açıkçası.

Fake hesap oldugunu dusunmesine rağmen konuşmasına anlam veremiyorum soruyorum neden diye? Diyor ki sadece canım sıkılmıştı dalga geçmek istedim hepsi bu..

Böyle onu seviyorum bir yandanda kendimi korumaya çalışıyorum hani bu günekadar da onca zaman bir şeyini görmedim bunu yaparkende bu kadar dandik bir numaraya düşmeyeceğini sandım. Yani fazla mı abartıyorum o da düz bir erkek mı sadece ya da onu çok sevdiğim için gerçekleri göremiyor muyum? Onca zamana yaşanmışlıklara mı kanıyorum kendimi avutuyorum. Sonra ya bir gün diyorum şu an ne karar verirsem pişman olurum diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X