Aldatılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi aldattığı için değil, sizi başka hesap açıp test ettirecek kadar güvensiz bıraktığı, kişiliğinizi değiştirdiği için ayrılmalısınız.

Yani instagramdaki o kıza yürümeseydi de ayrılmalıydınız. Sağlıklı bir ilişkide böyle bir şey yapma ihtiyacı hissetmezsiniz çünkü.

Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Onu bende yapmıştım körolasica beni benle aldatmaya kalktı sonra şeytana uydum dalga geçiyordum zaten falan bende benimle aldatmaya kalkınca çok durumun farkına varmadin herhalde evlendik şimdi kocam Hee sorarsan bir daha yaptı mı evet yaptı ve dediği gibi dalga geçiyor kendine özgüveni yüksek poh pohlanmis bir tip ama sonuçta yaptı o zaman balık baştan kokar deseydim sonrasi olmayacaktı tavsiyem güvenme

Birini gerçekten sevmek farklı sanki dünyada başka erkek yokmuş gibi geliyor onu sevdiğim gibi sevemem gibi geliyor. Güzel sayılabilecek, bir kızım tıp fakültesinde okuyorum bir çok iyi özelliğim var o olmasa da mutlaka mutlu olacak birini bulurum diyorum ama işte bir yanım kendini korumaya almaya çalışırken bir yanımda ona inanmak istiyor...

Onu bende yapmıştım körolasica beni benle aldatmaya kalktı sonra şeytana uydum dalga geçiyordum zaten falan bende benimle aldatmaya kalkınca çok durumun farkına varmadin herhalde evlendik şimdi kocam Hee sorarsan bir daha yaptı mı evet yaptı ve dediği gibi dalga geçiyor kendine özgüveni yüksek poh pohlanmis bir tip ama sonuçta yaptı o zaman balık baştan kokar deseydim sonrasi olmayacaktı tavsiyem güvenme
Ciddi misin sende yaptın mı? Gerçekten seni evlendikten sonra aldattı mı ??

Sizi aldattığı için değil, sizi başka hesap açıp test ettirecek kadar güvensiz bıraktığı, kişiliğinizi değiştirdiği için ayrılmalısınız.

Yani instagramdaki o kıza yürümeseydi de ayrılmalıydınız. Sağlıklı bir ilişkide böyle bir şey yapma ihtiyacı hissetmezsiniz çünkü.

Güvensiz bıraktığı için yapmadım sadece dedim ki o bir erkek ve hep sadakatin ne kadar önemli oldugundan bahseden biri dedim ki acaba o olaylar karşında nasıl davranıyor sadece merak ettim hepsi bu sonuçlarını böyle tahmin etseydim muhtemelen yapmazdım ...

Ciddi misin sende yaptın mı? Gerçekten seni evlendikten sonra aldattı mı ??
Evet sahte face açtım bikac gun uğraştım düştü.Tabi o zaman böyle düşünemiyorsun.Ortada sahte aldatma olunca 😃Evlendikten sonrada oldu ilişki değil ama yazismis fln şimdi yaparsa başına gelecekleri biliyor ama sonuçta yaptı mı yaptı.Simdi ki aklım olsa dedigim gibi balık baştan kokar derdim keser atardim

Arkadaşı ile mesajlaşmalarının saati fake hesapla konuşma saatlerine yakın mı? Ben bu hikayeye inanmadım çok saçma,geldi. Ayrıca,fake olan sen de olsan bildigin aldatmış
Baktım bana yazarken bir yandan da arkadaşına yazıyormuş saatlere özellikle dikkat ettim
[/QUOTE]
O sahte saatli konuşmayı bende yapabiliyorum canim ya inan ma sakin

Ben olsam kesinlikle ayrılırdım çünkü bir ömür acaba??? İle yaşayamazdım kendimi iyi tanıyorum. Ama sizi bilemeyeceğim tabi ben unuturum güvenirim sonra hep diyorsanız siz bilirsiniz nihayetinde o konuştuğu kişinin siz değil bir başka kadın olduğunu düşünüyor bir başkasıyla sizi aldatıyor

Erkek arkadaşımla çok ciddi bir ilişki içerisindeydik evlenecektik güven konusunda takıntılı biriydi bende dedim ki kendi konular karşısında ne yapıyor instagramda fake bir hesap açıp hesabı da allayıp pullayıp sevgilime yürüdüm ve bir bakın ne oldu adam önce bir düşündü taşındı sonrada düştü ve şimdi de bana yalan söylüyor sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum ama konuyu kapatıp dikkatli mı olamalıyım yoksa anlatıp ayrılmalı mıyım sizce?
Fake hesaptan sevgılını ıyıce ıslet gerekırse fake oldguju anlasın ama sennoldgnu anlaamz zatemn. Bırgunndurduk yere kavga cıkar fake hesabınla sevgılın arasında tabı sonra onu tehdıt et sen sımdı gorursun o halde lıstendekı butun kızlara bu adam benm sevgılm uzak durun dıye yazmasını iyi bilirim istedign kadar benı engelle zaten lıstendekı kızların hepsınn lınkını kopyaladm canm sıkldıkca yazarım de fakeden tabı. Oda ılla sana soyler boyle boyle bı durum var sana mesaj gelırse sakın aldırma dıye acıklama yapacak onceden. Sende ıste haberın yokmus gıbı davran nıye kımle ne sorunun varkı bı kız boyle bıseh yaoma geregı duyuyor benden baska gorustugndemı var nıye senden ıntıkam almaya calsyolar, ben varken ne ara oyle bıryle ıletısıme gectın vs dıye soegula ama cokta desme sanada hesap vetmek zorunda kalmaz sanada rest ceker o yuzden agır agır

Şimdiden seni seninle aldatıyo ilerde ohoo :halay:

Olay nasıl sonuçlanıcak biliyo musun o kendini bi şekilde aklıycak sende dünden hazırsın zaten ikna olmaya ayrılmayıp evleniceksin hiç şaşmaz

Hiç bisey söylemeden hiç beklemediği bir anda ayrılın sonra ekran resmi filan çekip atın şoke girsin ama ayrılın herkes aynı şeyi söyleyecek bir yapan hep yapar ve sizin bunu bilerek affettiginizi görürse daha özgüvenli bir şekilde yapar.

Fake hesaptan sevgılını ıyıce ıslet gerekırse fake oldguju anlasın ama sennoldgnu anlaamz zatemn. Bırgunndurduk yere kavga cıkar fake hesabınla sevgılın arasında tabı sonra onu tehdıt et sen sımdı gorursun o halde lıstendekı butun kızlara bu adam benm sevgılm uzak durun dıye yazmasını iyi bilirim istedign kadar benı engelle zaten lıstendekı kızların hepsınn lınkını kopyaladm canm sıkldıkca yazarım de fakeden tabı. Oda ılla sana soyler boyle boyle bı durum var sana mesaj gelırse sakın aldırma dıye acıklama yapacak onceden. Sende ıste haberın yokmus gıbı davran nıye kımle ne sorunun varkı bı kız boyle bıseh yaoma geregı duyuyor benden baska gorustugndemı var nıye senden ıntıkam almaya calsyolar, ben varken ne ara oyle bıryle ıletısıme gectın vs dıye soegula ama cokta desme sanada hesap vetmek zorunda kalmaz sanada rest ceker o yuzden agır agır
Çok akıllıca olurdu keşke onunla hesaplamadan evvel bunu görmüş olsaydım yapardım ama çok teşekkür ederim

Şimdiden seni seninle aldatıyo ilerde ohoo :halay:

Olay nasıl sonuçlanıcak biliyo musun o kendini bi şekilde aklıycak sende dünden hazırsın zaten ikna olmaya ayrılmayıp evleniceksin hiç şaşmaz
Onunla hesaplastim gerçektende kendini akladı bir şekilde ama o kadar uğraştı beni ikna etmek için sizce neden o kadar uğraştı mesela beni sevmese bu kadar uğraşması mantıklı değil bıraksın beni kimle ne yapmak istiyorsa onu yapsın daha mantıklı değil mi?

Onunla hesaplastim gerçektende kendini akladı bir şekilde ama o kadar uğraştı beni ikna etmek için sizce neden o kadar uğraştı mesela beni sevmese bu kadar uğraşması mantıklı değil bıraksın beni kimle ne yapmak istiyorsa onu yapsın daha mantıklı değil mi?

Aynen seni çok sevdiği için aldattı zaten. Seninle uğraşıyor çünkü o aldattığı kişi de sen çıktın anladın mı? Yani takılacağı başka bir insan çıkmadı; seni bıraksa boşlukta kalacak. Ben olsam ben de bırakmam, hem karnım doysun hem pastam dursun. Yani aldatmak alışkanlıktır; senin bu ne ilkti ne de son olacak. Ha haberin olur mu sonrakilerden artık onu bilemem. Belki de böyle bir durumda haberin olmaması daha iyi olur. Yani aranma, mutlu mesut takılın.

Aynen seni çok sevdiği için aldattı zaten. Seninle uğraşıyor çünkü o aldattığı kişi de sen çıktın anladın mı? Yani takılacağı başka bir insan çıkmadı; seni bıraksa boşlukta kalacak. Ben olsam ben de bırakmam, hem karnım doysun hem pastam dursun. Yani aldatmak alışkanlıktır; senin bu ne ilkti ne de son olacak. Ha haberin olur mu sonrakilerden artık onu bilemem. Belki de böyle bir durumda haberin olmaması daha iyi olur. Yani aranma, mutlu mesut takılın.
Yazdıklarınızda haklısınız gerçekten ama işte insan kabullenemiyor inanmak istiyor. Inanmaya hazır olduğum için de kendime onu aklayacak şeyler bulmaya çalışıyorum:((

Yazdıklarınızda haklısınız gerçekten ama işte insan kabullenemiyor inanmak istiyor. Inanmaya hazır olduğum için de kendime onu aklayacak şeyler bulmaya çalışıyorum:((

Yani, ben seni ikna etmeye çalışmıyorum. Sen kafaya koymuş gibi duruyorsun; barışırsın da. Ben de aldatıldım ama barışmadım. Bana barış diyen insanları da tınmadım; birkaç ay sonra geri dönüp "Biz birbirimize aitiz, gel yeniden başlayalım" diyen eski sevgilimi de tınmadım. Barışmayı kafaya koymuş olsam, "Ooo bak birbirimize aitiz dedi demek ki beni çok seviyor" der yeniden başlardım. Ama beni başkasına tercih eden, bana sadık kalmayan bir insanı yanımda tutmayı kendime yediremedim. O zamanlar beni tek seven kişi o olacak sanıyordum ama üstüne başka bir sevgilim oldu, ondan da ayrıldım sonra. Başkasıyla nişanlandım. Yani bir değil iki kişi girdi hayatıma. Biriyle ayrılsam dahi o bile beni aldatandan iyiydi inan. Bugün onu seviyorsun, yarın başkasını. Çünkü insansın ve hayat devam ediyor. Aklamaya çalıştığın kişinin seni ikinci, hatta üçüncü dördüncü kez aldattığını yakaladığında kendine hala saygı duyabilecek misin? Gururuna ne kadar yedirebileceksin? Bunlar önemli olan.

Biraz zeka düşüklüğü var sanırım sende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X