Aldatılmak!!!

konuyu nerelere getirdiniz ? arkadaşlar kendinize gelin bu nedir?
yok ikinci defa aldatılmış, yok kabul edilmiş, yok tek suçlu kadın.bir okuyun benim öyle bir ithamımmı var.
burda kadınlar olarak bile birlikte olamıyorsak vay haline. konu aldatılmak sadece sessiz kalmayın susmayın kendizi kapalı kpılar arkasında saklamayın diye böyle bir konu açtım.
Çok doğru bişey. BOŞANMIŞ KONU Sahibi. Ama karşı taraf evli bir kadın olarak sessiz kalmayıp haddini bildirdiği için tebrik ediyorum 💕 💕 🙏👸

Siz boşverin tartışanları. Ben daha ilk defa bdv de girdiğim aldatılma konusunda az üzüldüm. Yaptıklarınızdan dolayı benim bile içimin yağları eridi. İnanın aldatılma konularına bakmadan daha konu başlığını görünce bile yine hangi kadına acı çektirdiler ne haksızlıklar yaptılar masumken bide suçlu durumuna düşürdülerde ağlayarak konu açmış diye dertleniyodum. Konunuzu okuyunca şaşırdım. Her aldatılan kadından da aynı performansları bekliyorum hatta daha fazlasını. Siz örnek olun herkese böyle. Size yanlış yapanlara siz daha fazlasını yapın. Kimsenin yanına kalmasın.
teşekkür ederim bunu anlatmaya çalıştım.
bende okudum konuları aldatılanları o kadar çokki. belki ifşa edilerek bu insanlardan bir nebze kurtulunmuş olur.

kusura bakmayın öyle bir algı vermek istemedim. o zaman belki bunları yaşadım bilmiyorum demek istedim.
tekrar kusura bakmayın.
N kusuru olur mu öyle şey, dediğim gibi size kesinlikle bir ima kötü söz de bulunmadım.
Sadece biz kadın olarak düşünüyoruz, aman çocuk var aman evliliğim bozulmasın ama erkek bunu düşünmeden hunharca aldatabiliyor bunu söylüyorum.
Erkek bunu göz göre göre yapıyorsa; çocuk dahi olsa arada aldatılan kadınlar affetmesi taraftarı değilim ! kadınlar kendini bu kadar ezdirmemeli, değersiz görmemeli. Bana göre.

Ben affetmedim, Allah biliyor ya bu evliliğimde de aldatılsam 2. kez gene boşanırım; ama gene affetmem.

Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
allah yardımcınız olsun öncelikle
tabi ki kadında suçludur erkekte
ama sizinle evli olduğu için en büyük hatayı eşiniz yapmış çünkü size sadakatle bağlı olması gereken kişi kadın değil kocanız.
tabi ki kadında suçlu yanlış anlamayın.
ama kocanız kadar değil.
1 kez yapmış 2. kez yapmış 3.kez de yapar
anladigim kadarıyla hiç bir anlamada muhtaç değilsiniz hemen boşayın bnce

Başta eşim suçlu öncelikle zaten hak ettiği maddi manevi tüm tazminat davalarını açtım. sadakat göztermeyen aile birliğine çocuklarına ihanet eden bir adam !!!! herşeyin en büyüğünü hak ediyor.
benim söylemek istediğim evli olduğunu bilerek bunu yapan kadınlarda ..
o kadınlar da erkekler kadar suçlu..Hemcinslerine bunu yaptıkları için.. :duduk:

siz kadınlar reddettiği için sizi aldatamayacak bir erkek olsun diyorsunuz,
siz kadın değilmisiniz ? demek geldi içimden kusura bakmayın.
reddetmek genel olarak düşünüyorum , olabiliyor tabiki. peki her istediğininde olabileceği rahatlığı neden? olabilir insanlık hali ben sanmıyorumki burdan yada dışarda bir kadından bişey istendiğinde sebesiz reddetsin. zaten sevgiyi ilgiyi görmek isteyen biz kadınlar neden istediklerini reddedelimki?

işte o rahatlık erkeğin ahlakından.
evet kadınım ve sevildiğim, saygı duyulduğum kaybetmekten korktuğu, vs vs. için eşim beni aldatmasın isterim. fırsat bulamadığı, kadınlar tarafından reddedildiği için değil.

Hırsım komple erkeklere aslında:) Şöyle ki konuyu ilk okuduğumda boşanma ya da eski eş kelimelerini göremedim. Sadece kadına yüklenen bir tutumdan ise hiç hoşlanmıyorum. Konu sahibi az önce yazmış zaten eski eş demeliydim kusura bakmayın diye. Yani biz anlaştık:) Artı, ben her durumda buna izin veren kadına da kızıyor olsam da bakın yine söylüyorum eşinden çıkarmayıp kadından sinir çıkarılmaz. Ha kocaya yapılması gereken yapılır sonra da diğer kadının canı yansın isteniyorsa o konu sahibinin takdirinde olan bir konu.
hem eski eşimden hem kadından aldım gerekeni.

Şu kadının en büyük düşmanı yine kadındır lafını ağzından düşürmeyen insanların çevresindeki kadınlara üzülüyorum. Resmen içten içe potansiyel düşmanları var ama farkında değiller.

Yani size boynuz takan adam için erkek kadının düşmanıdır denmiyor da dışarıdaki ahlaksız da olsa sizle alakasız kadın için kadın kadının düşmanıdır deniyor, süper mantık. (konu sahibi sen üstüne alınma seni tebrik ediyorum bitirdiğin için)

Hayatımda hiçbir zaman bu lafı kullanmadım çünkü kimse "kadın"lığı açısından benim düşmanım olamaz. Benim düşmanım bana ihanet eden, aptal yerine koyan, ütülediğim gömlekle sevgilisine giden kişi olabilir ancak. Yoksa dışarıdaki hangi ahlaksızı kontrol edicez Allah aşkına?

hem eski eşimden hem kadından aldım gerekeni.

O zaman sizi tebrik ediyorum:) Bu forumda çok fazla okudum sadece kadını suçluyorlar ve de kocacım kocacım diye geziyorlar. 2 tarafa da ders vermeniz iyi olmuş. Şunu çok fazla gözlemliyorum. Bu tarz evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlar bunu hayatlarında bir başarı olarak görüyor maalesef. Bu da çok saçma bir tutum onu seçmedi beni seçti denmesi. Dilerim çok daha güzel günleriniz olsun. Emin olun kimsenin de yanına kalmaz. Siz kendi benliğinize saygı duyup doğru kararlar almışsınız.

O zaman sizi tebrik ediyorum:) Bu forumda çok fazla okudum sadece kadını suçluyorlar ve de kocacım kocacım diye geziyorlar. 2 tarafa da ders vermeniz iyi olmuş. Şunu çok fazla gözlemliyorum. Bu tarz evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlar bunu hayatlarında bir başarı olarak görüyor maalesef. Bu da çok saçma bir tutum onu seçmedi beni seçti denmesi. Dilerim çok daha güzel günleriniz olsun. Emin olun kimsenin de yanına kalmaz. Siz kendi benliğinize saygı duyup doğru kararlar almışsınız.
çok teşekkür ederim.
tek dileğim ilahi adeletin yerini bulması. evet aynen o şekilde gördüğüm için kendilerine zarar vermek istedim.
kimsede sessiz kalmasın.

Tencere kapak aşağılık, şunu söyliyim, yurtdışında kadınlar beğendiği erkeğe sahilde orda burda yanına gelir, onu çok beğendiğini söyler, erkekte kibarca ilgilenmediğini söyler! Anlatabildim umarım

Bazı yorumlar aşırı komik kusura bakmayın.yani konu amacından sapmış sanki konu sanki kadınmı hatalı erkekmi hayir erkek hatalı bumu tartışılıyor tabiki erkek en başta hatalı.ama evli oldugınu bildiği halde o adama yanaşan kadın da büyük bi ş..dir kusura bakmayın. Kimse erkeği aklamıyor burda en büyük hata zaten onda

La havle ya rabbi
Hanım efendi ben üç tane kız büyütüyorum bi kendinize gelin
Benim yorumum normal bir erkek içindi
Nasıl söylemediğim düşünmediğim bir şeyi böyle düşünüyor diye dayatırsınız siz iyi misiniz
Allah akıl fikir anlayış versin size
karısını aldatmaya niyet etmiş bir insan, elalemin kadınına sarkan (yüz bulup sarkan) bir insan nasıl normal bir erkek oluyor?

yine talihsiz bir yorum.
hiç meraklanmayın ben de yakaladım allah bana da gösterdi. aradım kadını sordum her şeyi dinledim kapadım telefonu. ama öyle ben sen mahvedicem yok edicem mevzusuna girmedim. hesabımı er kişisiyle çözdüm. sanıyorsunuz bir tek sizin başınıza geldi. talihsiz olan her şeyi intikamla çözme isteğiniz.

Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Sizi ilgilendiren eşiniz o yüzden sizin için suçlu olan tek kişi eşinizdir.Umarım boşanmışsınızdır

hiç meraklanmayın ben de yakaladım allah bana da gösterdi. aradım kadını sordum her şeyi dinledim kapadım telefonu. ama öyle ben sen mahvedicem yok edicem mevzusuna girmedim. hesabımı er kişisiyle çözdüm. sanıyorsunuz bir tek sizin başınıza geldi. talihsiz olan her şeyi intikamla çözme isteğiniz.
onunlada çözdüm gerekeni. tek açıklamaya çalışmak istediğim burdada okudum bu kadar kadının aldatılmış olması.
mahvetmek isteği değil yanlış anlaşılmış. ifşa etmek böyle bir şeyi yapmaya cesaret etmesinler.

Back
X