Aldatılmak!!!

elinize sağlık. aldatanlar ve evli olduğunu bile bile ilişki yaşayanlar; ikisi de güzel bir dersi hakediyor. ben de olsam ikisini de rezil ederdim. herkes kimin ne olduğunu bilsin.

Bakın evliliklerde sorumluluk iki taraflıdır, bitmesine iki taraftan biri sebep olur üçüncü kişiler vasıtadır sadece. Biten evlilikte üçüncü kişiyi suçlamak, diyet yaparken neden dünyadaki bütün tatlıları kaldırmadılar demeye benziyor, yani adamın niyeti bozduktan sonra o kadın ona yüz vermedi diye aldatılmamış mı oluyorsunuz, benim ahlak anlayışıma görede evli bir adamla ilişki yaşamak ahlaksızdır, dini inancıma göre günahtır ama bu beni bağlar, herkes benim gibi düşünmek zorunda diyemem, öyle düşünmüyorsa önce Allaha sonra kendi çevresine versin hesabını, bu dünya imtihan dünyası iyide var kötüde , bunu seçmekte benim elimdeyse kimin ne yaptığı benim için önemli değildir. Öncelikle biz kadınların şunu anlaması gerekir, evlilik bir adamın tapusu değildir. Önce bir gönül bağıdır sonrada kanunen bir sözleşmedir. Sözleşmenin şartlarına uyulmazsa sonuçlarınada taraflar katlanır. Bunu böyle görmek gerekir. Aldatılırsınız affedersiniz affetmezsiniz bu sizin tercihinizdir. Ama burada aldatmanın sorumluluğunu üçüncü bir kişiye atmak ancak ruhunuza daha fazla zarar verir. Kocanız izin vermese o kadını hayatına almasa o kadın sizin hayatınıza nasıl dahil olurdu ki, o kadının ahlaksızlığı sadece kendinedir, sizin evliliğinize o birşey yapmadı, çünkü size sadakat sözü veren o değil. Olaya bu açıdan bakarsanız bence daha çabuk kabullenirsiniz.

Tam da yazmak istediklerimizi yazmissiniz.
Kadınlara bedel ödetmek o kadar kolay değil, siz suçlu duruma düşebilirsiniz. Ben bu yüzden diyorum kadını bırakın boşver in ilgilenmeyin diye. Yasal olarak da sizin onlara bedel ödemeye falan hakkınız yok bilin istedim.Kendinizi manevi tazminat öderken bulmayın sonra.

Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Eşinizin tüm hayatını etkileyecek bir ders vermişsiniz ya hani,neymiş o ders onu neden söylemiyorsunuz? Ben ders falan verdiğinizi düşünmüyorum.en büyük ders boşanmanız olurdu çünkü

Hiç bir kadının yaşamaması gereken, asla sebebi ne olursa olsun böyle bir şeyi hiç bir kadının hak etmediği iğrenç bir olay.
evet aldatıldım ilkinde affettim çocuklarım var 2 tane. ama bu ikinci defa yapması beni derinden üzdü. iyi bir firmada iyi gelirde iyi bir pozisyonda çalışıyorum. bunun artık iyi gelir iyi bir meslek vs. alakası yok. erkeklerin arları çatlamış. buna meal veren kadınların namusları parçalanmış. evli olduğunu bilerek böyle birşeye izin veren karşıdaki kadınında mutlu olmasını izleyemezdim.
kadında bir bankada iyi bir pozisyonda çalışıyor. genel müdürlüğüne bir yazı yazdım. aile birliğimizin sarsıldığını böyle bir kadına yaptırım uygulamalarının gerektiğini rica ettim. şuan incelemede dilerimki bu tür insanlar gerekli cezaları alır ve bir nebze de olsa evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini öğrenirler.
Eşime gelecek olursak onuda tüm hayatını etkielyecek iyi bir ders verdim. içim soğudumu hayır. dilerim Allahtan yaşattıklarını yaşamadan bu dünyadan cekip gitmezler..
bu tür insanlar ifşa edilmeli hayatları onlarında zehir edilmeli.
peki soruyorum size bir kadına bir kadın bunu nasıl yapar ? suçlu erkmemidir kadınmmı?
Kadındır tabi ki. Erkek niye suçu olsun.

Siz boşanmayacaksınız değil mi?
Kocanızdan kopmayacaksınız. Öyleyse bu aldatmaya suçlu arıyorsunuz.
Bravooo buldunuz.
Öteki kadın suçlu tabi ki.
Ne sizi defalarca (ki sizin bildiğiniz 2) aldatan eşiniz, ne böyle bir adamı sırf çocuğum var yalanına sarılıp bırakmayan siz suçlu değilsiniz.
Yazık ya.
İşiniz, gücünüz, mevkiniz, tahsiliniz ne aldatılmanıza ne de mantıksız düşünmenize engel olamıyor işte.
Kusura bakmayın ama burada ki tek suçlu sizsiniz.
Haa şikayet etmişsiniz ne ala. Kadını şiyaket edin size sadakat göstermeyen eşinizle akşam aynı yatağa girin.
Kötü haber vereyim size. Hiç bir şey çıkmaz bu işten.

Siz üçüncü aldatılmaya hazırlayın kendinizi.

Bravooo buldunuz.
Ne sizi defalarca (ki sizin bildiğiniz 2) aldatan eşiniz, ne böyle bir adamı sırf çocuğum var yalanına sarılıp bırakmayan siz suçlu değilsiniz.
Yazık ya.
İşiniz, gücünüz, mevkiniz, tahsiliniz ne aldatılmanıza ne de mantıksız düşünmenize engel olamıyor işte.
Haa şikayet etmişsiniz ne ala. Kadını şiyaket edin size sadakat göstermeyen eşinizle akşam aynı yatağa girin.

Konu sahibi boşandığını söyledi... kocasını boşamış cevresine rezil etmis ayriyeten de o kadını şikayet etmiş isyerine...

Bravooo buldunuz.
Yazık ya.

gerçekten kötü kalplisiniz. yazılanları okuduktan sonra yorum yapma yetinizde olsaydı. öyle bilgisayar başında klavye delikanlılığı yapmaya benziyor yazdıklarınız.
Boşandım...

Ohh kadını işinden kovdur, mesleğinden et. Eşine gelince de “unutamayacağı ders verdim.” de.

Şirket sahibiyle aldatırsa bu sefer eşin bence şirketi yak, eşine de bi ders verip geçersin. Peh. Asıl unutulamayan dersi eşin sana vermiş.
bir kötü kalplide bu ardadaş.

Kadının bana yapması değil de eşimin yapması koyardı sanırım bana. Kadın ayrı bir ahlaksız tabi ama eşiniz kadar değil, üzgünüm. O sorumlu olduğu kişiler varsa onlara karşı açıklama borçlu olur, size karşı değil.

Erkekler bi tarafları tarafından yönlendirilen canlılar olarak tanıtıyorlar kendilerini bilerek, cünkü böyle bir durumda şeytana uydum o beni baştan çıkarttı demek daha kolay oluyor ama öyle değil. Şeytana uyarken aklı nerede acaba o aldatmanın başında sinyalleri anlamıyorlar mı?

Umarım eşinizden boşanıyorsunuzdur. Çünkü ileride 2 kere yaptım affetti kafasıyla yine yapacak. Allah sabır versin size 🤲🏻

bence suçlu erkek,çünkü o ikinci kadın kocanızın başına silah dayayarak birlikte olmadı.Ve o kadının size karşı bir sorumlulğu yok.Hatanın tamamı bence adamlarda.
Katiliyorum. O kadin degil sonucta " sadik kalacam", diye imzayi atan ve size guzel vaadlerde bulunan. Erkektir o sozu veren.
Tamam o kadinda az degildir, bana gore namussuzdur. Ama ilk once kocada aramali sorunu.
Kadin aciga alindi dediniz, gidisat nasil merak ettim. Bide kocaniza nasil ders verdiniz? Bayilirim akilli kadinlarin haline.

Katiliyorum. O kadin degil sonucta " sadik kalacam", diye imzayi atan ve size guzel vaadlerde bulunan. Erkektir o sozu veren.
Tamam o kadinda az degildir, bana gore namussuzdur. Ama ilk once kocada aramali sorunu.
Kadin aciga alindi dediniz, gidisat nasil merak ettim. Bide kocaniza nasil ders verdiniz? Bayilirim akilli kadinlarin haline.
eski koca baş suçlu zaten. ben bunun aksini idda etmedimki. en büyük suçlu...
açığa alınmadı incelemede inşallah olumlu sonuçla geri dönüş yaparlar. işini itibarını herşeyini kaybetti. tekrar ayaklanmaya çalışıyor ama ilahi adelet ona bu fırsatı vermesin.
çalıştığım şirkette buna benzer olaylar çok oldu. kıdemine bakılmaksızın istifa ettirilip gönderildi. iş buldularmı buldular hayatlarına devam ediyorlar. ama onlarda kara bir leke..

eski koca baş suçlu zaten. ben bunun aksini idda etmedimki. en büyük suçlu...
açığa alınmadı incelemede inşallah olumlu sonuçla geri dönüş yaparlar. işini itibarını herşeyini kaybetti. tekrar ayaklanmaya çalışıyor ama ilahi adelet ona bu fırsatı vermesin.
çalıştığım şirkette buna benzer olaylar çok oldu. kıdemine bakılmaksızın istifa ettirilip gönderildi. iş buldularmı buldular hayatlarına devam ediyorlar. ama onlarda kara bir leke..

Oh mis, daha beter olsunlar. Bence baktiniz banka adim atmiyor, bankayida tehdit ederdim prestijleri tutusur ve yine kovarlar o kadini istemeseler bile. Statunuz ne bilmiyorum ama bununda altini cizin, belki bi faydasi olur. Sanmasinlar gucsuz ve pasif, hirlayip bagiran ve susacak birisi oldugunuzu.

Kocaniza ne yaptiniz? O konuda hala merak icindeyim.

Birde Allah rızası için bir aldatma konusunada kadın kadının düşmanı klişesi yazılmasın, siz hiçbir erkek gördümüz mü aldatıldığında erkek erkeğin düşmanı, ne işi var evli kadınla diyen? Aldatmanın kadını erkeği olmaz, bu herkesin başına gelebilen birşeydir. Bunu yaşamaktan kurtulmanın çaresini partnerinize hemcinslerinin yüz vermemesinde aramak size mantıklı geliyor mu? Adam niyeti bozmuş ama dünyadaki bütün kadınlar voltranı oluşturmuş, hemcinsime bunu yapamam demiş, adama yüz vermemiş, şimdi bu durumda adam aldatmış olmuyor mu? Evli adamla ilişki yaşayan kadın bunu biliyorsa benim anlayışıma göre ahlaksızdır, karakter zafiyeti vardır, ama bir evliliğin bitmesinin nedeni değildir. Kadın kadının düşmanı değildir, insan insanın kurdu ve düşmanıdır. Lütfen yanlış eş tercihlerinizin suçunu üçüncü kişilerin cinsiyetine atmayın.

gerçekten kötü kalplisiniz. yazılanları okuduktan sonra yorum yapma yetinizde olsaydı. öyle bilgisayar başında klavye delikanlılığı yapmaya benziyor yazdıklarınız.
Boşandım...

19 sayfayı okuyacak değilim herhalde.
İlk yorumunuzda konunuzu tam olarak anlatmayı akıl etmiş olsaydınız, boşandığınızı belirtmiş olsaydınız ona göre yorum alırdınız. Boşandığınızı ilk mesajınızda yazacaktınız.
Derdinizi taksitle değil de peşin olarak yazmayı tercih etmeliydiniz.
Sonrada kalkıp kötü kalplilikle suçluyorsunuz.

Eh ne diyelim kişi kendinden bilirmiş işi.

Back
X