Aldatılmak

Hmm123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
25
5
1
41
8 aydır süren bir ilişki öncesinde var olan bir sevgili. Bana bittiğine dair çok büyük yemin edip bana kendini kabul ettirene kadar neler demedi neler yapmadı ki... Benim peşime düştüğünde sevgilisi durumu farkediyor ve ona soruyor kendisi bana ettiği yeminin aynısını ona da ediyor. Ben kabul ettikten bir süre sonra ben şüphelenmeye başlayıp sorduğumda hep inkar etti. Bende kadına gidip sorma gereği duymadım güvendim ona inandım. Yemin etmek o kadar kolay değildir diye düşündüm. İnanmayı tercih ettim.Çünkü sevdim. Geçen günlerde bana bir şey söyledi çok ağrıma gitti sonrası hep tartışma.Her neyse bana eski sevgilim dediği kadına döneceğini söyledi ve yanına gitti. Bende bunu yaptığı vakit sildim. Sildirdim bir daha da yazmam yazma bana dedim. Ama o bir kaç gün sonra anlayamadığım bir şekilde bana yazdı sildim demişti silmemiş. Beni unutamadığını çok sevdiğini söyledi. Bende o zaman o kadınla ne işin var dediğimde yanında olmam ya da 2 insanın yan yana olması sevgili olduğu anlamına gelmiyor dedi ama tabi ben kabullenemedim o gelmeseydi konu benim için kapanmıştı. Ama o dönüp geldiğinde üstelik kadınlayken yaptığında hazmedemedim ve kadının bana ulaşmasını sağladım ben hiç gitmedim kadının ayağına ki benim yapıma ters ne hali varsa görsündü. Her neyse kadın geldi biz hep birlikteydik ben hep vardım bir de bunun üstüne bana imalarda bulununca az önce beni çok sevdiğini beni kızdırmak için yanına geldiğini söyleyene sor dedim engelledim. Kadın peşini bırakmadı bu işin. Bu arada bende adama söylemediğimi bırakmadım. Hatta bir grup kurup her şeyi anlattım. Kadın okumamış adamda okumadığını bildiğinden hiç bişey yokmuş gibi devam etmiş. Kadın 1 hafta sonra bana tekrar yazdı. Adama dedim artık beni rahat bırakın. Tamam kimse sana yazmayacak dedi ama kadın işte ev fotosu falan atıyor bak bizim evimiz beni çok seviyor falan kıskandırma çabasına girmiş ben adama bitirmediysen ne diye beni kandırdın diyorum hala inkar ediyor birlikte değildim diye falan. Her neyse kadın sana yazarsa çek at bana bir daha yazmayacak dedi. Kadın yine yazdı bana tam atacakken vazgeçip kadını dinlerken farkettim ki kadın beni kıskandırmaya çalışıyor elimde ne var ne yok kadına attım. 2 günlük diyip hakkımda kötü konuşup bir de üstüne iftira atmış bu şahıs bana. Kadın hakkında da bana bir sürü şey anlatmıştı. Hem de çok kötü şeyler bende bildiğim ne varsa anlattım kadına. Kadın intikam planı yapmaya bşladı. Başta beni suçlarken sonra onu suçlamaya başladı. Ben hiç bir yalanını beni kandırışını hazmedemezken aldatıldım ve hakkımda olmadık şeyler söylediğini öğrendim hayatımın şokunu yaşadım ağzıma ne geldiyse saydım ama içim soğumadı hala da soğumuyor. Kadınla 14 yıldır berabermiş meğer. 8 ayda ucuz kurtuldum ancak. İçim soğumuyor canım yanıyor hiç bir şeyi unutamıyorum. Ve sonuç olarak donuna kadar alacam diyen kadınla mutlu mesut yaşıyor ki buradan anladığım da kadın onu terketmeyecek affetti bile. Bu rahatlıkla adam onu tekrar aldatacak bir de engelle görme falan diyor ki bana 1 2 aya sana yazar hiç bişey olmamış gibi diyor falan. Aklıma şimdide bunların birlik olup insanlarla bu şekilde dalga geçtikleri falan takıldı ki hangi insan bunlardan zevk alır. Nasıl kurtulacağım bütün bunları düşünmekten .

Bu insanların Allah korkusu yok belli l

Hazmedemedim bana tekrar dönmesini hala yalana devam etmesini o kadına da yazık diye düşündüm bir haber yaşıyordu
Ders olsun oyleyse, bundan sonra kimse icin yazık falan deme. Bu tur camura benzer konulardan anında uzaklas.

Ders olsun oyleyse, bundan sonra kimse icin yazık falan deme. Bu tur camura benzer konulardan anında uzaklas.
Zaten öyle yaptım bir sabah kadın sana dönerse hiç şaşırma falan yazdı dönemez ki bana dedim kadının korkusu mu var anlamadım bana döneceğinden korkuyor gibi

Yaa bukadar olaya ne gerek.
Engelle isareti var oraya parmaginizi dokunacaktiniz oldu bitti.
Sacma bi sekilde uzatmissiniz.
Yok grup kurdum olayi anlattim, yok hesap sordum (inandim).......
Ben en başta inandım. Sonrasında inanmadım tabi ki yanlış mı anlatmışım bilemiyorum. Bana hala inkar ediyordu kadın hiç ayrılmadık dediğinde ben onu yapmasam ki yaptığım halde inkar ediyordu ben sildim zaten.

Malesef. İnsanlardan aklınıza hayalinize sığmayacak herşeyi bekleyin. Herşeyi.
Valla o kadar kötü niyetli olursak kötü bakarsak herkese herşeye hayat çekilmez olur. Tabi herkesi kendimiz gibi sanmamız büyük yanılgı ama sonuç olarakta herkes kötüdür diyemeyiz

Zaten öyle yaptım bir sabah kadın sana dönerse hiç şaşırma falan yazdı dönemez ki bana dedim kadının korkusu mu var anlamadım bana döneceğinden korkuyor gibi
Nıye hala konusuyorsun anlamiyorum. Su muhabbete ne gerek var Allah askına. Sonunda ne olmasını umuyosun?

Back
X