Aldatılmak

O inkar ediyor da siz niye inanıyorsunuz? İnanmıyorum diyorsanız niye @benneyanginlargordum ün dediği gibi uzatıyorsunuz? Sağlı sollu adamım etrafında dolaşmışsınız. Tamam siz git falan demişsiniz ama çok gönüllü de yollamamışsınız. Adam eminin çok keyif aldı bundan. Çünkü resmen kapışılan ben oldum diye kalkmış bir tarafları.
bitirdikten sonra hiç inanmadım.

O zaman evli değillerse neye istinaden donuna kadar alacağım demiş kadın? Bu hikayede gerçekten bir şeyler eksik.
Ben bakıyorum sürünür ben olmasam durumu yok vesaire laflarına istinaden demiş olabilir mi. Kadını aşağıla
Tabii ki yaşayabilir hatta farklı ülkelerde bile yaşayabilirler.
Kaç yıl yaşabilirler? Evli değiller adam 3 yıllık ilişkimi bitirdim demişti kadın bunun 14 yıllık bir ilişki olduğunu evli olmadıklarını söyledi

Ayrılmadınız mı birlikteyseniz neden bana büyük yemin ettin dediğimde ayrıldık ama ona ben bakıyorum ben olmasam sürünür daha nicesi yani yalan üstüne yalan söylemiş

Sizin anlayamadığınız kısım şu sanırım hayatımdan zaten çıkardım. Devam ettiğim bir şey yok ne gerekiyorsa söyledim ben uzaklaştım. Onların ne yaptıkları benim umrumda değil. Ben bana yapılanları söylenenleri unutamıyorum. Unutmak için her şeyi yaptım ama beceremedim daha ne yapabilirim diye sordum siz kalkıp beni azarlama tersleme yoluna gidiyorsunuz. Kimsenin ilişkisinde gözüm yok zira Allah var benim için sıkıntı yok intikam peşinde de değilim. Kadın peşimi bırakmadığı için kadına anlattım intikam aklımın ucundan geçmedi onunda mağdur olduğunu kandırıldığını düşündüm ki öyle de olmuş affedip affetmemek ona kalmış benim sorunum değil.

Kadını aşağıla derken? Benim isteğim kimseyi aşağılamak değil hanımefendi. Ben size dünyada hali hazırda olan bir durumdan bahsettim. Size tavsiyem bu konuyla ilgili, bu kadar dallanıp budaklanmış bir ayrılık hikayesini artık uzatmayıp en kısa sürede bu üç kişilik ilişkinin size düşen kısmını sonlandırmak. Mesajla, kavgayla, binbir yalanla ilişki diye bir şey olamaz. Ayrıca yazdığınız cevaplardan çok hırçın bir ruh hali içerisinde olduğunuzu sezdim. Bu olaylardan uzaklaşıp kendinize vakit ayırmanız sizi ruhen bedenen çok daha iyi yerlere taşır.

Hobiler edinmek ve spor yapmak enerjinizi çok kısa sürede yükseltir. Daha ileri destek için psikoloğa gidebilirsiniz.

Kadını aşağıla derken? Benim isteğim kimseyi aşağılamak değil hanımefendi. Ben size dünyada hali hazırda olan bir durumdan bahsettim. Size tavsiyem bu konuyla ilgili, bu kadar dallanıp budaklanmış bir ayrılık hikayesini artık uzatmayıp en kısa sürede bu üç kişilik ilişkinin size düşen kısmını sonlandırmak. Mesajla, kavgayla, binbir yalanla ilişki diye bir şey olamaz. Ayrıca yazdığınız cevaplardan çok hırçın bir ruh hali içerisinde olduğunuzu sezdim. Bu olaylardan uzaklaşıp kendinize vakit ayırmanız sizi ruhen bedenen çok daha iyi yerlere taşır.
Cümlemi tamamlayamamışım kusura bakmayın o kadını aşağılar şekilde konuşuyordu. Ben zaten bana düşen kısmı yaptım uzaklaştım. Bütün bağlarımı kopardım. Kendime zamanda ayırdım ancak üstesinden gelemedim kısa bir süre kandırılmadım. Bu kadar çok yalan olmasını kaldıramadım. Kaldıramıyorum. Zaten bende bir an önce unutmak için çabalıyorum. O bana dönsün falan demiyorum. Hırçınlaşmış olabilirim hayatım boyunca birine güvenip aldatıldım yalanların ortasında kalıp bir de üstüne iftiraya uğradım. Yenilir yutulur şeyler değil yaşadıklarım. Yaşattıkları.

threesome fantazin falan yoksa bu tiplerden uzak durman gerekiyor? adamın münasip yeri altından galiba, iki kadın iğrenç muhabbatlere girmişsiniz

Back
X