- 23 Ocak 2021
- 91
- 4
- 3
- 32
- Konu Sahibi Monotonn01
Sağol çevrendekileri aydınlattığın için28 yazıyor profilinde.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol çevrendekileri aydınlattığın için28 yazıyor profilinde.![]()
Gayet başalısın böyle devam etBen avukatım konu sahibi, sizin aksinize hayatımdan da gayet memnun ve mutluyum. Burada ne işim olduğuna gelecek olursak evladım için pandemi döneminde aktif olarak çalışmadığımdan bir üye arkadaşımın yönlendirmesi ile , sizin aksinize gerçekten dert sahibi olan ve hukuki olarak yönlendirmeye muhtaç kadınlara yardımcı olmaya çalışıyorum o yüzden üye oldum, kimsenin derdi ile dalga geçmeye meraklı değilim. Benim forumda bulunma amacıma ışık tuttuğumuza göre sizin bu forumda işiniz ne? Olayı anlatmamışsınız aldatma olduğuna eminsiniz, adamı da affetmişsiniz, adamın ne kadar mükemmel ve terk edilemez biri olduğunu söylüyor ve forumda herkese çemkiriyorsunuz, siz niye geldiniz o zaman, sevgilinize yapamadığınız atarı burada yapmaya mı?
İyii kısa sürede ayrılalım o zmaanSen böyle haftada bir yüzüne vurup kavga edersen çok yakında o senden ayrılır zaten , aldatılma ve terk edilme acısı birlikte aradan çıkar, kendini toparlayıp yoluna bakarsın ya da bedenen aldatmayan , aldatması sevmedigi anlamına gelmeyen ilk ve son aşkını darlamayıp yaptığını yutarsın ama gözünü de açık tutarsın çünkü adamda ne yapsa affedileceği rahatlığı oluşur. Sizin gibi olup düzelten de yok, burada kaç tane affettim yillar geçti hazmedemiyorum konusu var .
He canım heCevaplarınızdan 20 yaşındasıniz en fazla diye düşündüm. Bir daha kimseye güvenemem, aldatmanın sevgiyle ilgili yok gibi düşünceler, sevgilinizden alamadığınız hırsı burada ki insanlardan çıkarmaya çalışmalar.
Hepsi bir arada çok komik duruyor.
Hazımsızlık yaşıyorsunuz çok fazla, geçmiş olsun.
Ne demek efendim.Sağol çevrendekileri aydınlattığın için
Aldatma değil mi diyorm bn Allah aşkına ya
Bu ne? Adam gorustum demis hala kanit yok diyorsun!Ben görmedim işte birde o var elimde kesin veriler yok 3. Bir kişinin lafıyla olay büyüdü
Evet öyle oldu dönmesine gerek yok anlaşsalar evlenirlerdi belkide
O insanlar dediğin kişiler kücük bir kız cocuğuna cevap verir tarzda yorum yaparken de aynı hassasiyeti gösterseydin keşkeNe demek efendim.
İnsanlara teyzecim yazan birinin 28 yaşında olduğunu bilmek onların da hakkı diye düşündüm.![]()
Yaşaamam ama o benden ayrılana kadar hayatı zehir ederim onae bunu hazmedememeniz normal.
bu çocukla birlikte olduğunuz sürece sürekli tetikte yaşayacaksınız.
Cevaplarınız küçük bir kız çocuğunun cevapları gibi olduğu için olabilir mi?O insanlar dediğin kişiler kücük bir kız cocuğuna cevap verir tarzda yorum yaparken de aynı hassasiyeti gösterseydin keşke
Şunu bi düşünün olur mu, neden acaba insanlar karşılarında küçük bir kız çocuğu varmış gibi konuştular?O insanlar dediğin kişiler kücük bir kız cocuğuna cevap verir tarzda yorum yaparken de aynı hassasiyeti gösterseydin keşke
SanadaBu ne? Adam gorustum demis hala kanit yok diyorsun!
Sen bilirsin daha cok gorusur sevgilin baskalariyla ,sen de burada ayrilamam ama bana akil verin dersin. Hayatta basarilar sana![]()
Tabikide hayırCevaplarınız küçük bir kız çocuğunun cevapları gibi olduğu için olabilir mi?
Şimdi mi düşüneyim yoksa yarın mıŞunu bi düşünün olur mu, neden acaba insanlar karşılarında küçük bir kız çocuğu varmış gibi konuştular?
Yaşaamam ama o benden ayrılana kadar hayatı zehir ederim ona
Ne zaman istersen.Şimdi mi düşüneyim yoksa yarın mı
Ayrılırsam bir dhaa iletişime gecmem amaa bana yaptığının acısını da ckakarmam lazımneden onun ayrılmasını bekleyeceksin ki ?
Tmamm düşüncemNe zaman istersen.
Aman aman aman kim geliyorrr BAN geliyor Mune geliyorŞimdi mi düşüneyim yoksa yarın mı