Aldatılmak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen böyle haftada bir yüzüne vurup kavga edersen çok yakında o senden ayrılır zaten , aldatılma ve terk edilme acısı birlikte aradan çıkar, kendini toparlayıp yoluna bakarsın ya da bedenen aldatmayan , aldatması sevmedigi anlamına gelmeyen ilk ve son aşkını darlamayıp yaptığını yutarsın ama gözünü de açık tutarsın çünkü adamda ne yapsa affedileceği rahatlığı oluşur. Sizin gibi olup düzelten de yok, burada kaç tane affettim yillar geçti hazmedemiyorum konusu var .

Ben avukatım konu sahibi, sizin aksinize hayatımdan da gayet memnun ve mutluyum. Burada ne işim olduğuna gelecek olursak evladım için pandemi döneminde aktif olarak çalışmadığımdan bir üye arkadaşımın yönlendirmesi ile , sizin aksinize gerçekten dert sahibi olan ve hukuki olarak yönlendirmeye muhtaç kadınlara yardımcı olmaya çalışıyorum o yüzden üye oldum, kimsenin derdi ile dalga geçmeye meraklı değilim. Benim forumda bulunma amacıma ışık tuttuğumuza göre sizin bu forumda işiniz ne? Olayı anlatmamışsınız aldatma olduğuna eminsiniz, adamı da affetmişsiniz, adamın ne kadar mükemmel ve terk edilemez biri olduğunu söylüyor ve forumda herkese çemkiriyorsunuz, siz niye geldiniz o zaman, sevgilinize yapamadığınız atarı burada yapmaya mı?
Gayet başalısın böyle devam et

Sen böyle haftada bir yüzüne vurup kavga edersen çok yakında o senden ayrılır zaten , aldatılma ve terk edilme acısı birlikte aradan çıkar, kendini toparlayıp yoluna bakarsın ya da bedenen aldatmayan , aldatması sevmedigi anlamına gelmeyen ilk ve son aşkını darlamayıp yaptığını yutarsın ama gözünü de açık tutarsın çünkü adamda ne yapsa affedileceği rahatlığı oluşur. Sizin gibi olup düzelten de yok, burada kaç tane affettim yillar geçti hazmedemiyorum konusu var .
İyii kısa sürede ayrılalım o zmaan

Cevaplarınızdan 20 yaşındasıniz en fazla diye düşündüm. Bir daha kimseye güvenemem, aldatmanın sevgiyle ilgili yok gibi düşünceler, sevgilinizden alamadığınız hırsı burada ki insanlardan çıkarmaya çalışmalar.

Hepsi bir arada çok komik duruyor.

Hazımsızlık yaşıyorsunuz çok fazla, geçmiş olsun.
He canım he

Ne demek efendim.

İnsanlara teyzecim yazan birinin 28 yaşında olduğunu bilmek onların da hakkı diye düşündüm. 🤗
O insanlar dediğin kişiler kücük bir kız cocuğuna cevap verir tarzda yorum yaparken de aynı hassasiyeti gösterseydin keşke

O insanlar dediğin kişiler kücük bir kız cocuğuna cevap verir tarzda yorum yaparken de aynı hassasiyeti gösterseydin keşke
Cevaplarınız küçük bir kız çocuğunun cevapları gibi olduğu için olabilir mi?

Şunu bi düşünün olur mu, neden acaba insanlar karşılarında küçük bir kız çocuğu varmış gibi konuştular?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X